Търновските мамчета и малките им коледарчета

• 64 602
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
Аз само ще кажа, че точно Маринова ми беше изписала хапчета за жени в менопауза  и за малко да ми опропасти метаболизма, а бях на 25!!! Close
Добре че беше Ножарова да ме оправи Hug Тъй като съм живяла в различни градове в Бг, мога да кажа за съжаление, че тукашните лекари, не само гинеколози са много зле.....вярно в България здравеопазването не е цвете, но в големите градове по имаш шанс  Praynig

# 511
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейте и от мен  Party Като казахте за гинеколози... кои са вашите? Нека посъберем малко мнения. Доволни/недоволни от кого сте?
Захващаш болна тема Peace. Ако ти се чете в старите теми, има доста мнения, кое от кое по-ласкави.

# 512
  • В.Търново
avramovska, свържи се с д-р Маринова, тя би трябвало да ти даде актуална информация. Телефонът й е на първа страница. Стискам палци всичко да се развие по най-добрият начин за теб.  Hug

пресияна, опитай в магазините за пердета и дамаски. Преди мнооого години ми ушиха доста приятни калъфи за фотьойли в магазина за пердета на втория етаж в ГУМ. Не съм сигурна, че съществува все още, обаче.  Peace
О моля ви се.....Маринова....само не и при нея!!!!!

# 513
Някоя от вас да има впечатления от Д-р Ела Бонева? Тъй като вече се разочаровах от останалите... 

# 514
  • Велико Търново
Някоя от вас да има впечатления от Д-р Ела Бонева? Тъй като вече се разочаровах от останалите... 

Тя е като Маринова.
Аз от тукашните имам прилични впечатления от Витанова и Ганчева Peace

# 515
Здравейте и от мен  Party Като казахте за гинеколози... кои са вашите? Нека посъберем малко мнения. Доволни/недоволни от кого сте?
Захващаш болна тема Peace. Ако ти се чете в старите теми, има доста мнения, кое от кое по-ласкави.

Захващам за да има по-актуални мнения  Laughing Laughing Чела съм всичко старо и викам малко "прясна" информация да влезе  Peace За Ножарова съм чувала и хубави и лоши отзиви, май зависи за какъв проблем отиваш при нея, но мисля, че и винаги е с пълни часове. При Паньова някой да има по-нови впечатления?
Май май за всеки един има хем хубави, хем лоши отзиви....и аз съм на мнение, че много не ни струват специалистите и едно и също всеки пък предписват  Sad Но все пак трябва да изберем кого ще посещаваме.

# 516
  • Велико Търново
Паньова не работи вече в Търново.

# 517
+1 за Ганчева. Иначе бях при Маринова, доволна съм.
ХаджиРадев пенсионира ли се?

# 518
  • В.Търново
Абсолютно не съм доволна!

Моля за съдействие отново!
Препоръчайте ми добра шивачка и да работи бързо,да не се пипка,да е с модерни разбирания,да може да шие без кройки.

Последна редакция: ср, 15 май 2013, 21:17 от rosinauzunova

# 519
Аз съм за Ганчева!

# 520
Здравейте, момичета. Ще ви помоля за помощ, която в момента ми е много нужна. Трябва ми гинеколог във Велико Търново. Също така, ако мога да питам, дали знаете къде с вакуум се прави аборт в Търново? Знам, че има там, но не знам къде точно. Правих си само тест и за това първо искам да се консултирам с гинеколог, но определено не съм готова за второ дете при моите проблеми. Моля, помогнете!
За конкретния проблем бих препоръчала Витанова Peace

Момичета, ако някой си търси кошница за кола за бебе, продавам една на Кангаро с адаптори за количка, сенник и покривало за крачетата. Давам я изгодно, понеже само ми заема място, иначе е като нова Peace

# 521
  • Велико Търново
Здравейте, търся майстор на съдомиялна машина без Срадков, както и искам отзиви за Тинкулов сървизис в ГО.

# 522
Момичета, препоръчайте ми майстор-дърводелец или от сорта, който да ми направи легло тип сандвич от масивно дърво. Подобно на това - http://www.mebelibanko.com/image/cache/data/Evromar/leglo_sandvi … laura-500x500.jpg

# 523
Гали- добре дошла! Как е Коце?
Благодаря  Hug, Коце е добре.
расте и подлудява всичко живо около него Simple Smile

# 524
Аз ще препоръчам д-р Младен Ангелов, само при него ходя, много е спокоен, добър, обяснява всичко, независимо колко пъти ще го питам! Прави аборти,но мисля, че не с вакуум.
Случайно да знаете дали ще се организира някъде нещо за 1ви Юни?

Общи условия

Активация на акаунт