Пепел от рози по БТВ- 20

• 56 882
  • 381
  •   1
Отговори
  • на морето

Епизодите на вълнуващата сага ''Пепел от рози'' може да проследите по БТВ от понеделник до четвъртък от 20:00 часа, като медията ни предоставя по два епизода от сериала в понеделник и четвъртък (от 20:00 до 22:00 часа).

Пепел от Рози по БТВ 1   Пепел от Рози по БТВ 2   Пепел от Рози по БТВ 3   Пепел от Рози по БТВ 4   Пепел от Рози по БТВ 5   Пепел от Рози по БТВ 6   Пепел от Рози по БТВ 7   Пепел от Рози по БТВ 8   Пепел от Рози по БТВ 9   Пепел от Рози по БТВ 10   Пепел от Рози по БТВ 11   Пепел от Рози по БТВ 12   Пепел от Рози по БТВ 13   Пепел от Рози по БТВ 14   Пепел от Рози по БТВ 15   Пепел от Рози по БТВ 16   Пепел от Рози по БТВ 17   Пепел от Рози по БТВ 18    Пепел от Рози по БТВ 19

За тези от вас, които са пропуснали някой епизод:
За съжаление няма от къде да се гледат епизодите с бг аудио, но може да ги гледате със субтитри от този сайт. http://www.pepelotrozi.tv/episodes

Туитъри на актьори, които със сигурност са те, не са фейк профили.
Енгин Йозтюрк - @Engin_Ozturk - https://twitter.com/Engin_Ozturk
Бура Гюлсой - @BugraGulsoy - https://twitter.com/BugraGulsoy
Каан Ташанер - @tsnrkaan - https://twitter.com/tsnrkaan
Седа Гювен - @sedaguvenseda - https://twitter.com/sedaguvenseda
Фърат Челик - @fratC - https://twitter.com/fratC
Мурат Далтабан - @raufmurat - https://twitter.com/raufmurat
Бюлент Сейран - @Bilents - https://twitter.com/Bilents

Приятни мигове в темата!

Последна редакция: чт, 15 ное 2012, 01:07 от asha

# 1
  • на морето
Честита ни юбилейна тема !

Скъпи съфорумки, добре дошли , в новата празнична тема ! 
Нека се чувстваме удобно и уютно в нея ,която стана нашия виртуален дом вече толкова месеци ! 
Нека духът на споделените  мнения и размисли , на взаимно уважение и толерантност  винаги да ни съпътства !

# 2
Благодарим за новата тема - страхотни сте момичета   bouquet

# 3
  • Пазарджик
Много хубава темичка. Благодаря!  Simple Smile

# 4
Хайде и аз да се запиша в новата ни юбилейна тема, в която ще посрещнем и финала на любимия ни сериал.  Heart Eyes

Аша,  Hug  bouquet

Приятни мигове, мили момичета.  Hug Надявам се това да не бъде последната ни тема, ами да има и още, в които все така да се забавляваме и да се радваме на компанията ни, и героите ни.  Hug

Да си пренеса коментара.  Laughing

Нещо ми се губи, тази Айче  наясно ли е в крайна сметка с истинското положение на Селим и Ердоан, защото те по едно време я баламосваха,че били набедени и затова се криели. Въобще не си спомням.
Дъгичке,  Hug наясно е с всичко.  Peace Тя още от самото начало си знаеше какво са направили, нищо, че те се опитаха да я излъжат.

Колкото до възпитанието.. смятам, че то е определящ фактор. Това е един процес на реализация.  
Децата заприличват на родителите си. Гледат как те се държат, как им говорят, научават неща от тях. Да, от една определена възраст вече характерът започва сам да се развива, но както се казва ако ти липсват първите седем години си за никъде.
Грешката при родителите на Е.,С. и В. е в това, че не са обръщали достатъчно внимание на децата си . Мислили са, че като им дават пари, купуват им коли, къщи , то това ще им стигне. Но не са им дали най-важното. Едно сплотено и обичащо се семейство. На първо място стоят любовта и семейните ценности. Е.. какво могат да научат те тримата от родителите си? Най-вече Ердоан и Селим. Бащите им винаги са спорили, имало е неразбирателство в семейството. Това се предава и на децата.
Ето.. Ердоан е станал озлобен и завистлив като вижда как Селим винаги получава всичко, цялото внимание е насочено върху него, Решат има по-голяма власт, а той и Ръфат винаги са били на  2-ро място. Както се казва второто звено.
А Селим.. свикнал да получава всичко на готово, станал един егоист, без собствено мнение.
Според мен за това им поведение вина имат родителите им.
Жалко е, че повечето богати хора стават такива. Това ни се показва в сериалите. Пари- колкото искаш, а семейни ценности - никакви.
И както се казва.. "И богатите плачат".

# 5
Ами да ни е честита новата тема Simple Smile

Кръгло число,и финал на филма... Simple Smile

Много ми хареса епизода,изпълнен е с напрежение,но и с много,много нежност и романтика,които като цяло са дефицит във филма Simple Smile
Утре ще бъде наистина ударна серията Simple Smile

# 6
Поздрави и в новата ни юбилейна 20 тема "Пепел от рози".

Аша,благодаря!  Hug

Скрит текст:

Да си я изпишем с голямо удоволствие. Мисълта ,че финала наближава малко ме натъжава,но и аз също се надявам ,че ще съумеем да съхраним компанията си и да преживеем още много приятни моменти заедно,както досега.

Аз съм още под влияние на сватбеното настроение и усмивките на нашите любимци, а вие?  Нека им се порадваме още малко.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=sawQkCS7BGg#!

# 7
  • Бургас / София
Запис, мерси за темата, но нямаше ли да е по-добре да има нови снимки, а не от първите епизоди.. Все пак сме накрая на сериала, а не в началото...

# 8
Добро утро сладурки! Hug

Честита нова юбилейна тема Heart Eyes и специални благодарности на Аша  bouquet

Надявам се и тук както и в предишните теми добрият тон и интелигетното обсъждане се запазят досега успявахме дано и сега продължим .За съжаление с началото на тази нова 20 тема идва и краят на сериала ,но аз съм убудена че ще успеем да запазим хубавата си компания и след финала .

Снощният епизод много ми хареса ту се усмихвах ту плачех но вие знаете какво е този сериал за мен. Фати на моминското си парти беше много красива с права коса просто прекрасна Heart Eyes и как се смееше и танцуваше като някаква фея . За пръв път я видях толкова усмихната и освобена в държанието си пред толкова много хора но това прави любовта с хората кара ги да стават по добри по освободени и по непринудени Heart Eyes . Много й се зрадвах как танцуваше беше така нахилена че излъчваше едно типично момичешко поведение може би странно и непознати за нея . От нея бликаше много радост и щастие мисля че точно този момент е един от най-важните защото сценаристките достатъчно ни бутаха в главите че Фати само плаче и че няма приятелки . Ами девойките особено Фати и Дениз се забавляваха много свежо  Joy . Дори Мукадес не ме издразни а ме накара да се захиля като я видях как се цупи и върти глава а накрая като почна да танцува просто ме уби Joy Joy Joy . Партито на мъжете беше по спокойно но пък сега ми интересно кой ще избере Дениз дали Емре или онзи от ресторанта мойте симпатии са повече към Емре онзи ми изглежда леко депресиран Joy . Весело беше и при момчетата особено и те като почнаха да танцуват но опредалено по голямата веселба беше на горният етаж . А Фати и Керим и двамата нахилени до уши като зелки бликащи от щастие и любов много им се радвам . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хареса ми това как показаха как и двамата се подготвят за сватбата  сякаш отново искаха да ни напомнят че нещо ги свързва дори само едното обличане за сватбата много хубав беше моментът в който Мерием разрешава косата на Фати много мило ми стана защото мама също реши така мойто коса . За някой може да звучи детински но всъщност е много хубаво . Знаете ли снощи се сетих и много се натъжих точно на тази сцена да Фати си има Мерием за нея тя е като майка но дали ще може да замени истинската майка . Стана ми много тъжно за Фати защото всяко момиче иска точно на тази най-важен ден в живота й да присъства майка й .Добрече е Мерием да тя не й е майка но я дарява с цялата си любов и топлина и мисля че и Фати я приема като майка защото винаги търси съвет първо от нея винаги се вслушва в думите й и много я уважава и обича . Хареса ми момента когото я подготвяхза сватбата грим прическа всяко момиче трябва да се чувства прекрасно и красиво и Керим беше много хубав в този черен смокинк точно така си го представях него елегатен и изчистен  нямаше да ми се върже да бъде с някакво цветно сако опредалено са успяли да показат част от личноста му с този костюм . Много ме трогна разговорът мужду баща и син мисля че Керим днес прости на баща си и му призна че е чел писмата му тгова значи че години наред той е вярвал че баща му макар и далеч още мисли за него и дори да не ги е чел е бил радостен само от факта че баща му все още го е грижа за него . Много силен момент между баща и син когото се прегърнаха а после той му каза че се гордее с Керим какво по -голямо признание за един мъж и то точно на сватбата му баща му да каже че се гордее с него . Всеки знае колко важно е това за всички момчето и колко много се опитват да докажат че нещо могат и са някой само за да заслужат гордста на баща си . Браво на Керим че успя да го направи вярвам че и занапред ще кара Фахратин да става все по горд с него . Краткият момент между Фати и Керм също беше много трогателен за Фати това е най-близкият човек тя е израсла с него а той й е дал всичко опитал е да й даде цялата любов на родителите им . Разплаках се когото й пожела много щастие нямаше големи речи едно простичко "Желая ти щастие" но успя да ме разплаче не само защото виждах сълзите и на двамата а защо тези малки прости неща са най-важни в живота и тези красиви моменти трябва да бъдат споделяни с хора койте те обичат и ти обичаш .
Когато Фати слезе на долният етаж Керим просто онемя наистина беше много красива много ми хареса роклята й страшно стилна изчистена и женственна  а кокът просто прекрасен Heart Eyes точно така трябва да изглежда една булка на сватбеният си ден . И най-важното е че Фати не спря да се усмихва защото е много щсатлива и влюбена защото най-накраят и тя ще бъда принцеса за някой . Всяка булка на този ден трябва да бъде усмихната и щастлива защото дори наай-красивата рокля ще изгелжда безлична ако я няма усмивката ако в очите има сълзи от мъка а не от радост . А на момента с ръцете когото той нежно я докосна по бузата направо се разтопих като лед Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes прекрасни бяха ! И тази лека закачка с ръцете сякаш си даваха целувка просто сърцето ми затуптя Heart Eyes  И накрая когато излязоха пред гостите ги видях много ама много усмихнати и сърцето ми затуптя още по силно .

Желая ви много усмихнат и прекрасен ден защото винаги има някой който ще ви накара да се усмихнете и ще ви прегърне Heart Eyes Heart Eyes

До по-късно и много трепети и пърхания на пеперуди в стомаха . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Kissing Heart lovekiss Kissing Heart Two Hearts

# 9
Здравейте, мили момичета! Hug

Честита ни нова темичка! Simple Smile Благодарности на Аша!  bouquet

Момичета, много ми харесаха коментарите ви, страхотни сте! Hug
Ани, Дъгичке Hug +1
Веси, Ивче Hug
Ангелче, Hug толкова цветно и живо си описала и анализирала сериите, че както пише Дъгичка - сякаш ги изгледах отново.
Ангелче, мислех си за твоята идея с играта Thinking - имам предложение: предполагам, че ще е по-добре да я започнем след финала, тъй като сега ще имаме доста неща за обсъждане, а после ще е по-лесно да се съсредоточим върху "защитите". Също така може би ще е по-интересно да изправяме един срещу друг не "добър" и "лош" герой, а сходни, защото иначе ще е по-лесно за защитата на "добрия". Например, изправяме Ердоан срещу Селим/Вурал/Мустафа, а не срещу Керим/Рахми/Кадир. Как мислиш? Нека и другите момичета дадат мнения и предложения Hug.

Момичета, тази вечер отново няма да мога да гледам серията и може би няма да съм на линия, тъй като ще излизаме с приятели на по бира Simple Smile.

Пожелавам ви слънчево настроение! До после! Hug

# 10
Здравейте сладурки Hug

Дана Hug
Жалко че и днес няма да можеш да гледаш епизода но поне ще се забавляваш с приятели . А за играта идеята която предложи поне на мен ми допада ще ми е интересно да видя дали Мерием и Кадир са по харесвани . Но нека и другите момиче да изразят мнение.

има едно много сладко предаване по ТЛС за булки и булченски рокли сега кото съм си вкъщи го гледам много е чаровно .ако някой има желание да го гледа ето линкче към 1 епизод сезон 1
Скрит текст:

Сладък ден Heart Eyes

# 11
Здравейте, момичета.  Hug

Вчерашния епизод беше много хубав, изпълнен с много усмивки и положителни емоции.
Ангелче,  Hug много добре си го описала и най-хубавото е, че казаното ти идва от сърцето.  Heart Eyes
И аз много се радвам за Фатмагюл, че е толкова щастлива, вече започва да се отпуска.
За нея и Керим от вчера започна едно ново начало, един нов живот,  постлан с  рози, но вече без техните бодли.
Те двамата трябваше да минат през ада, за да стигнат до пълното си щастие.

Дана,  Hug на мен идеята да изправим напр. двама отрицателни герои един срещу друг и отделно двама положителни ми харесва повече.  Peace
И наистина ще е добре да го направим след финала, тъкмо ще сме опознали съвсем всички герои, а и дори след края на сериала ще има какво да коментираме.

Хубав следобед ви пожелавам.  Hug
Тук слънчицето се опитва да се пребори с облаците.   Nature Partly Sunny

# 12

Тая абеслютно описва как се чувства в момента  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И за да не е спам едно кросива клипче на двата бонбона със мелодийката от сватбата на Бела и Едуард

Пожелавам ви бонбонена вечер и приятно гледане на най-романтичният епизод на сериалчето ни  Heart Eyes Hug

# 13
Запис, мерси за темата, но нямаше ли да е по-добре да има нови снимки, а не от първите епизоди.. Все пак сме накрая на сериала, а не в началото...

+1

Не искам да се бъркам,все пак тази,която прави темата си решава,но щеше да е много по-добре ако оформлението беше направено така както трябва - като за финал.
Можеше да се сложат по-нови снимки,снимките на актьорите от прощалното парти.И можеше да се направи някаква анкета,като например какво ни е грабнало в сериала.

# 14
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА!  wavey

Ангелче, Дана,Ани,Ванеса  Hug

Честит празник  на християнското семейство! Да сте живи,здрави и щастливи вие и близките ви!

Сватбарки има ли?

Толкова много интересни неща има за обсъждане в последните серии, но май всички нямаме достатъчно време. Надявам се през почивните дни да имаме възможност да изгледаме отново най-интересните моменти и да наваксаме с коментарите.

Ангелче  Hug Отново много хубав и емоционален пост за снощната серия, адмирации.  newsm10  Радвам се,че си в добро настроение и усмивката не слиза от лицето ти. Все така да си!

Дана Hug Хареса ми предложението ти във връзка с идеята на Ангелчето за обсъждане на героите,наистина е по-удачно да го направим след приключване на сериала,което е съвсем скоро. Надявам се около новогодишните празници да имаме и повече свободно време
Дано си изкараш приятно вечерта с приятели, а утре като изгледаш серията ,ще те чакаме с коментари.

Ани Hug

Цитат
За нея и Керим от вчера започна едно ново начало, един нов живот, постлан с рози, но вече без техните бодли.
Това много ми хареса.

Както и това.

Цитат
Тук слънчицето се опитва да се пребори с облаците.

Това е една от любимите ми сцени от първи сезон. Вечерта след рождения ден на Фатмагюл.

Понеже ми остана малко време до серията да  драсна няколко реда за снощния епизод.
Най после доживяхме да видим Фатмагюл и Керим усмихнати,освободени, сякаш летяха във въздуха.Тяхното щастие е изстрадано и извоювано с много търпение,воля,постоянство и най-вече с много любов!

Както и снощи споменах един от най-силните моменти от серията беше разговорът между баща и  син  точно преди сватбата. Фахретин по много трогателен начин отново поднесе своите извинения на Керим за това,че някога го е изоставил ,че е изпуснал детството му и най-важните моменти в живота му, с прости думички му обясни че му е мъчно за пропуснатото време,което не може да се върне назад,но е щастлив,че поне този момент няма да пропусне,защото няма нищо по-важно от това да види сина си щастлив след  всички изпитания,през които е преминал. А тези думи имаха такова въздействие върху Керим … Той благодари на баща си,че не се  е отказал от него и е продължил да му пише,въпреки че с години е пренебрегвал писмата му. Сега като пиша за това отново се вълнувам. Прекрасна сцена и перфектна актьорска игра и на двамата. Харесаха ми не само  думите,които си казаха,но и погледите, прегръдките,проронените сълзи от двама силни мъже. Спирам засега,че епизода започва след малко.

Пожелавам ви приятно гледане!

До по-късно.

Общи условия

Активация на акаунт