Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за бременността?
Какви са препоръките за ниско разположен плацентен?
Какви са симптомите на ниско кръвно налягане по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за бременността?
-
Какви са препоръките за ниско разположен плацентен?
-
Какви са симптомите на ниско кръвно налягане по време на бременност?
-
Какво е мнението за приема на но-шпа след 16-ата седмица от бременността?
-
Какво е усещането по време на контракции по време на бременност?
разби ме с тая пИпИруда
, така е то, на чужд гръб как хубаво се смея, виждаш ли 

Исках да чуя и друга гледна точна. Аз съм ОК с това и ще им позволя това своеволие 

Ти сега ме накара са се замисля имаше ли изобщо спекулум.Бръкна с пръчицата и това беше.Аз вагиналния ехограф изобщо не го отразявам като инвазия.Много по-неприятно е с ръка.
Моят ММ е супер спокоен даже на моменти много ме дразни,защото си е направо равнодушен, не може да идва с мен на прегледи ама и не държи. Казах му- не искаш ли да видиш бебето,отговорът беше: е като се роди цял живот ще го гледам. На БХС-то специално поисках снимка за него , прибира се и му казвам- ето това е бебето, погледна, каза- всичко наред ли е, казах -да и това беше. Без излишни емоции, без разглеждане, без радост.Нали е добре това е най-важното, да така е ама и малко емоция не е излишна.Той компенсира моята прекалена емоционалност
Изключително его има и се жалва как гените и рода му трябва да бъдат продължени, а момичето отивало в друго семейство..бла бла и прочие глупости тип" арабски свят". Няма представа какво ще прави едно момиче, мисля че нашата девойка няма да се радва на много гаджета и излизания през тийнейежърството.Ще бъде пазена под ключ