Вятърът фучи и вее, но във всяка мама МАЙско слънце грее !

• 24 775
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • София
poster стана ми интересно. Питай го верно д-ра за тези изследвания дето трябва да се правят  newsm78.

Всички имате запек. При мен пък по-скоро бременността ми действа разхлабващо  Blush tooth

Предполагам, че сега като гаденето вече не е като преди /с пълни сили/, голяма част от вас са пропили пак кафенце. По колко чашки си позволявате?

# 106
poleta80 много си права за червеното цвекло,аз съм от тези мами,които ни лактулозени сиропи ,нито горещи води и сини сливи действат,но снощи си направих салатка от черв.цвекло и днес е  Praynig.
ели181288 разбирам те напълно как се чувстваш,и на мен ми предстои преместване в германия живот и здраве другата година,и като се замисля че ще бъдем само с ММ самички от сега ми се реве.споделяй си каквото те мъчи ,ние за това сме тук  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 107
stefiD аз си пия кафенце по едно всеки ден ,имам ниско кръвно и понякога си позволявам още едно  Grinning

# 108
И аз пия по едно кафе,рядко 2 на ден още от както разбрах,че ще ставам мама..На мен не ми се и гадеше..Simple SmileSimple Smile

# 109
  • София
cherry_dream, на мен в 12-а седмица докторът ми каза, че ми е ниско плацентата, опирала шийката... В 13-а бях на ФМ и плацентата си беше бомба! Гинеколожката ми показа къде е, показа и шийката и сподели, че критериите за разположението ѝ между 12-а и 13-а седмица били много различни (каквото и да означава това, но ми звучеше хубаво  Mr. Green)

Belle-Etoile, като поотрасна Марги се шегувах, че повече рогат добитък няма да правя и ще внимавам в сметките с датите. Друг път сме си говорили с приятелки че от овните по-твърдоглави са само телците  Twisted Evil Обаче бързо го забравих и сега съдбата си направи шега с мен  Hug Само да са здрави децата, сигурна съм, че ще се справим. И аз съм риба, търпим ги всякакви  hahaha.

rainy..., душа, къде са любовните дръжки, къде - коляното - голямо изтръпване, голямо нещо! Няма ли някой масажист наоколо, м?

Ооо, запекът! Таз болна, болна тема, почти вечна! Снощи си направихме сок от ябълки, както е казала poleta08 - резултат - след 10 мин.  Peace

ant G, добре дошла!  bouquet

# 110
  • у дома
Привет и от мен, момичета Simple Smile Радвам се да видя, че всички сте добре  Hug
Тъкмо и аз мислех за кафенцето, щото напоследък си позволявам малко нес кафе - половин лъжичка в чаша мляко... И се чудех дали може, или не.
А относно запичането - точно като изпия млякото и много добре ми действа в това отношение Simple Smile А червеното цвекло е еликсир направо, доста често си го правя на салата и помага.

# 111
А аз да се оплача,че от всички топли напитки повръщам-кафе,капучино,мляко с какао,вече им забравих вкуса Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ама да сме живи и здрави ще пия догодина Simple Smile

# 112
Здравейте!

Кафе си позволявам само по 1 сутрин, но доста слабо и с много мляко. Много го обичам и ми е трудно да го спра напълно.

С първата ми бременност бях много зле с нервите, постоянно се карахме с мъжа ми. Все се шегуваме, че добре, че замина за Германия като бях в 4-ти месец, че можеше и до раздяла да стигнем.
Сега не виждам промяна, а и нямам много време да се вглеждам в себе си. Само дето още не мога да се оправя с ранното вечерно заспиване. Едва изкарвам до 21,00 - 21,30 часа.  Embarassed Довечера ще дават мой мноого любим филм и се чудя колко ли ще успее от него да изгледам.  Joy

Черешка, приятно изкарване на отпуската. Тук е паднала такава мъгла от няколко дни, че нещо не се вижда.

# 113
  • София

Ani111, абе то ММ ме разтрива, ама изтръпването е като тези с игличките на голямо растояние, отделно през нощта 1 път дясната ми ръка се схваща много гадно... не знам на какво може да се дължи  Tired Преживява се, но не е приятно.

Стефи и аз съм като теб с разхлабващо действие  Blush

Аз си пия кафе... не мога без него  Blush

# 114
Здравейте и от мен  Simple Smile
До се оплача малко и аз - от малоумниците по пътя. Вчера прибирайки се от работа с колата преди един остър и тесен завой виждаме голям камион с дърва и  ММ намаля скоростта за да се разминем. Но влизайки в завоя пред нас се изтипосва някакъв малоумник, който решил, че е е блестяща идея да изпревари два камиона /от тези с по две ремаркета/ и то точно в завоя  #Crazy. Успяхме да спрем на време, както и той, обаче косата ми се изправи от ужас. От няколко години пътуваме всеки ден до работа по 40 км. в едната посока и съм свикнала да виждам всякакви, но този определено поведе класацията на безмозъчните шофьори  ooooh!

Кафе си пия от време на време, че сега кръвното ми е ниско.
Много  Hug на всички

# 115
хайде,ето ме и мен  Hug
4етох,4етох ...аз половината неща ги забрравих докато стигна до последната страни4ка  newsm78 Laughing
анум,видях ти корем4ето,много е готино Wink Много хубаво 4е ще си иамте гости за празниците   Hug
 И  моето корем4е е голямо  ве4е доста  Hug
кафенце-много исакм да пия пак,но още не ми се услажда така  ooooh! а така си го оби4ааам  Laughing сега съм на английският 4ай с мляко ,странно но сега го оби4ам пове4е от всякога  Hug Laughing
Belle -Etoile  Hug Hug Кавото е такова-тел4е,овен4е,само да е здраво! пук не мис е исак да е рибка,4е пак много рано ще е  ooooh! разбрали сме се с бебо да кротува дълго на топло  Peace
джей-джей,и аз по едно време заспивах рано рано  Crazy,но сегапоне до към 23 ч издържам Peace
за запи4ане-още не съм се запекла Tired дано да не ми се слу4ва с тази бременност ,4е е много ужасТно нещо  Crazy
днес щяхме да си иамме гости през деня,но приятелката ми се обади,4е дъщеря и е болни4ка  Tired и няма да дойдат .Та сега изпратих детенце с моми4ето ,което я води на градина да я поразходи навън малко Hug днес даже спахме с малката  до 7.40  Peace което си е цяло 4удо за нас Laughing
Стефи Д ,много си права,4е вси4ки ревем за глупости ooooh! аз също доста си поревавах,4е няма да мога да излизам навън с детенцето ми,4е няма да я водя аз на градината ,както до сега,4е идват Коледни празници и я лишавам от някои удоволствия навън .....ама като се замисля,не е дошъл края на света Peace все пак става въпрос за няколко месеца само!Пък и тя си ходи на градина,играе си с децата,излизас баща си,идват ни на гости нейните приятел4ета  Hug няма на4ин,с рев няма да оправя нещата  Peace Слава Богу малко се стегнах и сега приемам по-добре ситуацията  Hug Peace Пък и от време на време ще излизаме с колата на заведение или до някой магазин конккретен  Peace 
добре дошли и на новите попълнения  Hug
ставам за сега,до по-късно Wink

Последна редакция: пт, 16 ное 2012, 12:45 от anni2002

# 116
  • Бургас
Ареееее строй се, преброй се, аз пак съм тук  Twisted Evil   Joy Joy Joy

Минавам съвсем набързо обаче - кафето не съм го спирала, пия по 1 голяма чаша /на около 2и малко нормални кафета се равнява/, но аз имам ниско кръвно и просто ми е нужно.

За емоциите - аз съм от тези много емоционалните. Мога да спра да споделям притесненията си, но да спра да се притеснявам не е толкова лесно... старая се, но на моменти имам melt downs...

Да поясня само /този път съм сериозна/, аз нямам нищо против да си мрънкате на воля за всичко, да се оплаквате и т.н. Ако ви олеква, правете го. Анум е права и затова, че емоциите трябва да се изливат навън и да се обговарят, а не да се подтискат. Аз нямах предвид да го подтискате, а да се постараете да не се тровите за глупости. Има разлика Wink

Няма да ви кастря повече ако го приемате кофти, спокойно, не съм чак такъв звяр  Joy Joy Hug

Отивам на пазар. Мразя да обикалям магазини, да разглеждам и да пробвам. Стискайте палци бързо да намеря каквото ми трябва  Mr. Green

# 117
АнумHug

Ani111, съставът на Беналгина е както на Аналгина, с малката разлика, че съдържа кофеин и витамин Б.Имам разрешението на лекар все пак да го пия.Особено когато главоболието е силно и нетърпимо от майката, няма смисъл да се търпи.Болката е по-вредна.Идеята е да не пиеш за щяло и нещяло лекарства.Аналгина не уврежда плода.Всеки лекар преценява какво да даде на пациентката си.Например в Турция изобщо не дават да се пие Но Шпа.Дават Парацетамол, колко и да звучи абсурдно.В този ред на мисли за мен всяка крайност е неопрадвана.
Обясних се Laughing

# 118
  • София
Да поясня само /този път съм сериозна/, аз нямам нищо против да си мрънкате на воля за всичко, да се оплаквате и т.н. Ако ви олеква, правете го. Анум е права и затова, че емоциите трябва да се изливат навън и да се обговарят, а не да се подтискат. Аз нямах предвид да го подтискате, а да се постараете да не се тровите за глупости. Има разлика Wink

Вече и аз мога да си правя изводи  newsm48 - Анум яко ти е влезнала под кожата!!!!  omm  Hug Защо реши, че не се стараем?! Wink
Анум  Hug

За кафето и аз пия по 1 кафе на ден, но напоследък искам още и си позволявам и 2-ро. Не знам колко е правилно.

anni2002 все едно аз съм го писала. Точно така се чувствах в началото. Имах усещането, че няма да мога да бъда пълноценна майка за момиченцето ми, но ми мина. Все пак е за кратко. После пак всичко ще правим заедно Simple Smile

Aня  Hug ще питам док дали в по-тежки случаи и аз мога да пия беналгин или аналгин, че това главоболие не се трае направо  Sick

naninaaaaa виждам те сладкиш - как сиии  Simple Smile

# 119
По повоо спането- и аз заспивам рано 21-21,30, ама нсощи като се събудих към три и като почнах а ги мисля едни, даже не помня всичко-май за ремонта, къде ще сложа гареобите , ама ще се съберат ли.Та до 4.30 откарах докато успея пак да засп.Искам да ви споделя- вчера взехме паркет за стаята-много си го харесвам, бял (леко сивее на места), страхотен и мисля, че ще стане мн добре с резидавите стени, бялата врата и проорци.Дано да стане хубаво.
И ние с ММ много се караме и вече ми натежава, все е изнервен заради ремонта.Наумява си че в единствения му свободен ден трябва да направи всичко, което си е намисилил и се изнерв, че е изморен и аз съм виновна.А помагам с каквото мога- нес облешям таваните за да можем да отсечем хубаво ръбовете, миналата седмица бояисвах стените с него.Не ме кара, но аз се старая каквото мога да помогна и ми е криво  че се изнервя и претоварва

Общи условия

Активация на акаунт