Вятърът фучи и вее, но във всяка мама МАЙско слънце грее !

• 24 803
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Момичета пробвайте с печена тиква, на мен много добре ми подейства.

# 586
  • Северозапада
И аз знам, че Сената не се пие при бременност. Имам вкъщи една кутийка и ми се е искало да я използвам няколко пъти  Crazy

# 587
anni2002 Честит Рожден Ден!!!Нека имаш много поводи за усмивки Simple Smile
И аз съм за Д-р Марков с 2 ръце и 2 крака  Laughing Много е добър.

# 588
http://zdraventer.blogspot.com/2011/06/15.html
дано на вас да помогне поне..

# 589
  • в пералнята
На мен док ми изписа някакво билково сиропче със сини сливи. Още не съм го пробвала, но действало безотказно!  Mr. Green

# 590
На мен док ми изписа някакво билково сиропче със сини сливи. Още не съм го пробвала, но действало безотказно!  Mr. Green
пиши как се казва...

# 591
  • Бургас
На мен док ми изписа някакво билково сиропче със сини сливи.

Да не би да е Фрутилакс: http://izdrave.com/ikozmetika/index.php?route=product/product&am … 800#axzz2Cws2Il2D

# 592
С първата бременност съм пила този сироп.Имаше ефект.Вътре има и парченца от плодовете.

# 593
Честит Рожден Ден, Ани!   bouquet

И аз да си кажа за моите "тоалетни преживявания"  Joy Аз не съм от жените, които всяка сутрин по часовник са в тоалетната, та често ми се случва "чудото" да ме завари някъде другаде. Естествено най-често в офиса, имайки предвид, че прекарвам там по 8-9 часа от деня си. Та  доста ме е срам да се отбия до 00 за по-дълго време, защото имам чувството, че някой ще разбере, че се бавя по-дълго и ще се досети какво точно правя.  Blush Може да ви се струва много глупаво, но много ме е срам.  Embarassed А вкъщи пред мъжа ми с времето си свикнах да не се притеснявам. В началото мми беше малко сдухващо, че изчезвам изненадващо, но той винаги го обръща на шега и си свикнахме с това.  Laughing Никога вкъщи не съм се ограничавала  от ходенето до тоалетна, но в офиса много пъти.
За ходенето на дискотека, аз си мисля, че не е много подходящо. По-скоро в някой бар или пиано бар, където музиката е с една идея по-тихичка.. И на мен много ми се ходи, ама не мога да си представя как тумбака ще ми се тресе от басовете и как някакви пияни хора ще ме бутат.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 13:32 от Neveroqtka

# 594
  • София

Ами за дискотека не знам... бях на няколко купона с доста силна музика и си потанцувах  Blushне много де, ама все пак... то аз какво ли не правих вече  Crazy На бар/пиано бар/кръчма ми се вижда съвсем поносимо, а и колко хора познвам бременни в 7-8-9 месец по метъл концерти, па си имат здрави и хубави деца  Whistling Е стояха далеч от сцената, но все пак музиката си силна  Hug

Лелееееее прочетох статията за природните продукти против запек.... вече не се учудвам, че желязото не ми действа запичащо, то може да е дало всичко от себе си... ама аз се тъпка предимно с такива неща... всички от списъка  Shocked

# 595
хихи,хубава теми4ка сте подхванали за тоалетната  Laughing при мен положението  засега бива Peace но с предната бременост ми беше по-ужасно в това отношение  Crazy
Стефи,и аз смятам 4е не пре4и ако отидеш на бар примерно Peace Пък като не ти е добре,ще си тръгнете  Laughing Колкото издържиш Peace
Аз нямам такова желание за диско,ама много ми се ходи  по магазините Laughing  Crazy  навсякъде е коледно,има настроение ..в неделя като отидохме  до 1-2 магазина в един мол,и естествено ми беше много хубаво,но от суматохата и многото хора ,малко ми се зави свят   Laughing но не се оплаквам  Peace
От сега запо4нах да се приготвям за дове4ера  Mr. Green то като няма 4овек какво друго да прави  Laughing

# 596
И аз не мисля, че има чак такъв проблен със заведенията.Всеки сам трябва да прецени за себе си-на едни им става лошо, на други не.
Аз съм го ударила на пенсионерски живот, ако излизаме, то е на вечеря някъде с ММ.Последно на заведение ходих...кога ходих...аааа в началото на Октомври бяхме в Мърфис, но си седяхме и нямаше танци и висока музика.
Сега на 8-и декември ще ходим в РокИт с колегите...те не знаят още нищо, а роклята, която съм си избрала май подчертава корема, та ще разберат.
Ще го давам по-леко и мисля, че ще си прекарам добре.
А и аз по принцип не обичам да стоя по нощите, защото ми се доспива още в 11 и 30- 12 и надали ще издържа повече.

# 597
anni2002,Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и само положителни емоции да имаш занапред!

Момичета, утре в Хиполенд ще има 25% намаление на всички стоки!

# 598
  • Лудогорието
Честит Рожден Ден и от мен, Ани!   party006
По въпроса за  smile3550 с предишната бременност нямах проблем, но с тази усещам че нещата се запичат. Вчера ядох варена тиква, а после се пукнах от киселини. С ММ сме заедно от 15 години и няма как да не си свикнем на простотиите  Mr. Green Всичко си има граници естествено  Wink Хемоглобина ми последно беше 92, но аз по принцип съм с нисък хемоглобин. Желязо не са ми изписали-чакам консултация с хематолог скоро.
Минали петък бях на банкет с фирмата- не се отрази лошо музиката. Даже и потанцувах малко   261uu
В събота сме на кръчма с дружки, не сме се събирали отдавна. Принципно аз съм от буйно танцуващите, но сега се пазя по разбираеми причини.

# 599
  • София
Бъфи,наистина ли,на всички стоки newsm78Ма то това звучи много добре,даже нереалистично Shocked

Общи условия

Активация на акаунт