Вятърът фучи и вее, но във всяка мама МАЙско слънце грее !

• 24 785
  • 741
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Аз пък въобще не се притеснявам за след раждането,сигурна съм,че ще се справя с бебето без проблем.Притеснявам се до раждането Confused

ММ ми донесе тази вечер кошница с плодове Mr. GreenСред най-интересните е помело,много обичам,който не е ял,препоръчвам PeaceПредполагам,че е предприел тази стъпка след като му се жалвах по повод кенефните неволи Laughing

# 646
  • София
И аз се връщам от преглед Simple Smile. Всичко е добре. Бебето е 220 гр. и върви 9 дена по-голямо. Потвърди се пола - момче Simple Smile. Иначе си лежеше кротко и много много не мърдаше.

Аня все ни секваш ей  smile3560 smile3560 #2gunfire Hug Simple Smile

На ръка и аз не можех да се цедя - болеше доста.
Помпата е уред за мъчения само в началото докато се отпушат каналите. После при мен се превърна в мания   4uu, а кърменето в удоволствие.

# 647
Stefi, вие щото така сте се стресналиииии Joy
Мон, права си, че е хубаво предварително да имаш информацията какво се прави.
Аз принципно съм такава, мисля нещата като им дойде момента.
Разбира се, че идея си нямам какво да го правя това бебе като се роди.Но ще се справим, ясно е. Hug

# 648
  • София
Stefi, вие щото така сте се стресналиииии

ми нежни души сме си какво да ти кажа  smile3502

# 649
  • Бургас

ми нежни души сме си какво да ти кажа  smile3502

някои особено  newsm08  Whistling  Joy

Иначе сериозно - аз просто не обичам да мисля за всичко и да правя нещата в последния момент. Ама да не мислите, че съм се засилила да се подготвям, само теория трупам засега и разчитам на спомени и опит. Mr. Green
Яд ме е, че ако първия път бях чела предварително, много неволи с кърменето примерно щях да си спестя. Ако не слушах толкова педиатрите, а правех повече каквото аз си знам, някои периоди щяха да минат доста по-лесно и т.н.

А че ще се справим е ясно, няма къде да ходим Mr. Green

# 650
Да ви кажа със сина ми не съм се осланяла на теория а на инстинктите си.
В болницата ми показаха само как да положа бебето за кърмене и от там на татък сама се справях и то успешно.
За захранването също   го захраних по мое  смотрение.Всеки ме напътстваше различно,но аз си се оправих без чужди мнения и теории.
Така че няма по добро нещо от мама.
Живот и здраве ще   разберете като дойдат бебоците на бял свят. Heart Eyes

# 651
  • София

някои особено  newsm08  Whistling  Joy
Очаквах те  smile3505 smile3521

diva21/Лора наистина голяма част от нещата майката най-добре си ги усеща и ги прави както тя прецени, че е най-добре за нейното ангелче. Децата не са по калъп. Всяко си има различни "изисквания"  Hug

# 652
Мами,защо никога не ми отговаряте,когато ви питам,май вече лично ще го приема..

# 653
  • София
djuliani как никой не ти отговаря. Имаш над 40 коментара във ФБ. Аз не съм ти отговорила, защото ходя само на частно /Токуда 30 лв на месец/

# 654
  • Бургас

Не приемай толкова лично нещата - и в реалния, и във виртуалния свят  Wink

Аз в момента дори не съм в Сф, няма какво да ти отговоря, освен, че на ЖК не разчитам и колкото и да не ми се иска, се налага да ходя на частно и да си плащам всеки път почти всичко.

някои особено  newsm08  Whistling  Joy
Очаквах те  smile3505 smile3521

Нещо искаш да ми кажеш ли  tooth

# 655
Stefi, вие щото така сте се стресналиииии Joy

Не ни ли личи  Flutter  Mr. Green

diva21/Лора наистина голяма част от нещата майката най-добре си ги усеща и ги прави както тя прецени, че е най-добре за нейното ангелче. Децата не са по калъп. Всяко си има различни "изисквания"  Hug
Абсолютно съм съгласна и мисля така да процедирам. Обаче въпреки това си завирам носа къде ли не  Laughing  Обичам предварително да съм подготвена доколкото е възможно  Grinning
 Започнах да правя  полека новата тема, доста напреднах и успях да затрия всичко ....и понеже и аз съм нежна душа много благословии изрекох  #Cussing out  Laughing Затова отивам да ям  Mr. Green

djuliani, аз даже и в Бг не съм  Peace По това време просто повечето мами не са вече пред компютъра.

# 656
  • София
Аз всъщност не разбрах какво ти е питането-има ли смисъл от частни прегледи,това ли е?Според мен има смисъл,най-малкото да чуваш отвреме на време и друго мнение,а не да се осланяш на един лекар PeaceТова,че прегледът е продължил кратко,винаги съм казвала,радвайте се да са кратки прегледите-това почти винаги означава,че няма проблем.Давам за пример прегледите ми при д-р Марков на ФМ.Преди мен момичетата стоят по 15-20 минутки,аз съм вътре по 40 Rolling EyesПросто,защото имам нужда от по-детайлно оглеждане,ако всичко на бебе си е наред,какво токова да те гледа Hug

# 657
djuliani, и аз мисля като Анализиращ се, въпреки, че и аз бих искала повече внимание на прегледите.

# 658
 Момичета, понеже наближава да изпишем темата- моля ви в началото на следващата- не ми благодарете  Mr. Green Не че не ми е приятно, просто има мами, които смятат, че това е загуба на място в темата и във всяка  фейсбук публикация, в която някой се оплаква, че не му се обръща внимание във форума срещам собствения си ник, обсъждат се напразните благодарности към мен, което не ми харесва  Peace Ако някой друг има желание да поеме следващите теми, има идеи, иска да промени нещо- да каже, ще му предам щафетата Simple Smile

# 659
  • в пералнята
Оф, чета и аз във фб, ама много детско ми се струва всичо - точно преди около 10 страници обсъждахме за пореден път кой на колко места ходи на доктор, какво правим на ЖК, как протичат прегледите, колко се плаща и т.н. Ама чукча не е читател, чукча е писател...
Анум, ще взема да стана и аз като "оня фашиста от юнската тема" и ще започна да се карам за разговорите в темата.
И ще си благодаря, на когото си искам, колкото си искам. Щом може да си повтаряме само едни и същи неща, през 5 страници, защото някой не чете и се сърди,  може и да си благодарим първите 5.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт