Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 577
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
http://www.cillitbang.co.uk/products.php

Лилавия с бялата помпичка - петия отгоре надолу.
Не можах да намеря самостоятелна снимка Sad

# 286
  • София
Има ли го този Цилит в големите вериги?

# 287
Ето я снимката на въпросния Цилит.

# 288
  • Бургас
Майсторът си е майстор, не като мен с две леви, дето не може да пуска снимки Simple Smile
Има го в големите вериги. Аз го купих или от "Метро", или от "Карфур", не помня точно.

# 289
  • Варна
Оххх, много ме блазни мисълта за това нещо http://grabo.bg/chista-bania-za-tziala-godina-zashtita-ot-zamars … room-care-04ntu4q
Ако наистина върши това, за което го хвалят, 40 лв. не са чак толкова много... обаче пусто не мога да открия никъде отзиви от хора, които са го ползвали

# 290
Примамливо звучи и зарибяващо, но наистина, и аз не бих дала 40 кинта за нещо, което виждам за пръв път и за което не съм чула отзиви.  Peace

# 291
Здравейте,извинявам се,ако повтарям нещо вече коментирано,но може ли някой да ми препоръча препарат за почистване на гланц(полирани) повърхности,без да оставя следи.Купих CiF-течен -добре почиства плочки и др.,доста силно и приятно мирише,но не мога да го ползвам за кухненските шкафове-те са гланц оставя следи по тях.

# 292
  • Варна
Ето я снимката на въпросния Цилит.

Благодаря! Също и на тинтина. Добре, че изчаках снимката, в събота щях да купя един синьо-оранжев.

# 293
Здравейте,извинявам се,ако повтарям нещо вече коментирано,но може ли някой да ми препоръча препарат за почистване на гланц(полирани) повърхности,без да оставя следи.Купих CiF-течен -добре почиства плочки и др.,доста силно и приятно мирише,но не мога да го ползвам за кухненските шкафове-те са гланц оставя следи по тях.

Аз съм много доволна от Клин за прозорци - той е с алкохол и се изпарява, почиствам всякакви повърхности с него. Гланцирани нямам, но много хубаво чисти.
Сега си купих и универсалния да пробвам.

# 294
Аз съм много доволна от Клин за прозорци - той е с алкохол и се изпарява, почиствам всякакви повърхности с него.
Напълно съгласна, аз също много често изпълзвам Клин с алкохол, даже и керамичния плот с него си чистя, много съм доволна! Иначе се сещам също за мокри кърпи за почистване на гланцираните повърхности.

# 295
Ще пробвам с този клин..дано стане,че ми писна първо да чистя,после да полирам.....

# 296
Кухненски шкафове с вратички гланц и гръб от лакобел почиствам с препарат за прозорци - дали Клин, Медикс или нещо друго няма значение, еднакво лесно, бързо и ефективно е.

# 297
  • София
Здравейте момичета, извинявам се че нахълтвам така, но имам нужда от помощ, трябва ми дистрибутор на Дионис за София ако някой знае моля да ми даде координати. Благодаря предварително.   bouquet

# 298

Знам за какво говориш Mr. Green...От три години ползвам тези две кърпи 1 и 2 Препоръча ми ги една колежка. Основно с тях почиствам и не остават следи по прозорците, шкафовете и пр. Препарати не ползвам. За по- основното почистване ползвам и парочистачка.

# 299
  • София
Момичета, имам въпрос...
Купих си препарата W5 за фурни и днес реших да изчистя. Според указанията за студено чистене, трябва да се напръска, да се остави около един час и да се избърше с влажна кърпа.
Дотук добре, направих всичко, ама се чудя... След всички щуротии на гърба на опаковката (не вдишвайте, не докосвайте с ръце...), не би ли трябвало някак си по-солидно да се изчисти, освен само да се избърше с влажна кърпа?
Аз бая я намокрих тая кърпа и минах обилно с вода, ама още се вкарвам във филми, че не съм забърсала добре.
Някой има ли опит?

Всъщност, как си чистите фурните?

Общи условия

Активация на акаунт