Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 102 680
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
някой открил решение за черните плочки???????

И мен това много ме вълнува. Голямо търкане пада. Още не съм стигнала до ДМ да взема препарата с оцета за баня да пробвам с него. Последно търках с препарат за баня от Лидъл, добър е резултата, но ми се ще да е нещо, което изисква по- малко търкане Simple Smile. Ти остави, че моите не са съвсем черни, тъмно сини си, но пък за сметка на това за набраздени на вертикални линии и колко котлен камък се събира в браздичките- не е истина, ще се гръмна  ooooh!

# 91
  • София
Докато живеехме в Англия редовно всички уплътнения с препарат против мухъл, като Саво, напръсквах обилно, оставях да престои поне час, и след това избърсвах и измивах с мокра кърпа. Всичко изчезваше. После помещението трябваше да се проветрява поне ден, но си заслужаваше.

Karimma, с пароструйка падат тези наслоявания.

# 92
С какво да пръскам стените в детската стая срещу мухъл? Откакто сме с ал.дограма на терасата и не живее никой в съседния апартамент, петната се увеличиха и зад мебелите си е направо мухъл., който при забърсване мирише.

За пръскане не мога да дам съвет. Но с каквото и да напръскаш,мухълът пак ще се появи,ако има влага повече от допустимото в помещението. Мери влагата-да не става повече от 60%. Ако е повече-вземай мерки с проветряване, отопляване, обезвлажнител. Чела съм съвети да няма мебели, плътно долепени до стените-да има леко разстояние,за да "диша" стената и да се проветрява.

# 93
В Кауфланд няма ли K2r?
Не Sad
Бях си купувала от Хит, но и там няма...
В Метро го има PeaceГоворя за Метро Бургас

# 94
  • ИЛИНДЕН
Сладурчета, моля ви препоръчайте ми качествен препарат против мухъл. Какво ли не опитах за тарикот и стени на стая.

# 95
За мухъл - белина и всички препарати, които я съдържат.

# 96
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Сладурчета, моля ви препоръчайте ми качествен препарат против мухъл. Какво ли не опитах за тарикот и стени на стая.

# 97
Голяма отрова е това Саво. Сега търся алтернатива за стаята. Някой беше писал за Доместос, но не откривам такъв специално при мухъл. Ако може снимка... за банята взех Астониш и скоро ще го пробвам.

# 98
Като човек, който почти се отрови с Доместос, само да отбележа, че и той не е по-малка отрова  Wink
А за по-ефикасен прекарат от Савото за мухъл няма ... Наскоро пробвах и  новото Саво за баня...е вече нямам никакви проблеми и там...

# 99
  • Варна
Голяма отрова е това Саво. Сега търся алтернатива за стаята. Някой беше писал за Доместос, но не откривам такъв специално при мухъл. Ако може снимка... за банята взех Астониш и скоро ще го пробвам.
Няма специален доместос за мухъл. Аз не го ползвам за стаята, само за банята.

# 100
  • София
Саво действа безотказно при мухъл. Вярно, че трябва стабилно проветряване след това, но и мухъла изчезва.

# 101
  • София
Аз имам астониш за мухъл-същото е като саво-то,изобщо всичко е с хлор-от там и миризмата.

# 102
  • София
pantera666 , кое е това ново Саво за баня? Аз ползвам ето това
Скрит текст:
от доста време и го харесвам, но забелязвам, че след употребата му ми се дразни кожата на лицето (нали е с пръскалка, предполагам, че от въздуха попада върху кожата ми).

Астониш против мухъл имам и не съм доволна от него - с много по-слабо действие от това на Саво.

# 103
Аз имам и синьото и това новото...На това за баня пише и избелващо:
http://www.savo.eu/editor/image/produkty1/tn_detail_obrazek_bg_47.jpg

# 104
пробвах с церезит антимухъл в банята - действа и не е толкова силна миризмата. обаче в стаята съм търкала петната и май това води до разпространение. ако не ги търкам обаче стават тъмно зелени към черни, а не мога да пръскам два пъти месечно. в това време как да проветрявам по цял ден и къде да се скитаме докато се разсее миризмата?!

Общи условия

Активация на акаунт