Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 586
  • 758
  •   1
Отговори
# 240
моят опит за препарата на ДМ с оцет с пулверизатор не е задоволителен. след като облях с вода, останаха следи от стичането по плочките. явно е много ситна мъглата и си иска търкане след това. и пак ми отиде половината бутилка за две пръскания. така че явно обливането направо от бутилката и минаване след накисване с четка, е по-ефикасно - блеснаха.

# 241
  • София
Привет,
Някакви идеи с какво да изчистя отлаганията от "ръжда" по тоалетната чиния (казанчето е текло по малко, но постоянно и се е образувала дируга около 3-4см широка, кафеникав цвят)?!  ooooh!

# 242
Доместос и с дом. гъбка с телената част натърквах хубаво, изчакваш 15-тина мин. и би трябвало да е чисто. Или поне да е паднала част от мръсотията.

# 243
Имате ли наблюдения за този препарат

?

А как се използва, че в сайта, където се продава няма подробно описание, а до сега не съм го виждала в магазин.

# 244
  • София
Днес минах през ДМ с идеята да купя препарата с тяхната марка за баня (не този с оцет, а другия), но видях, че има и ЦИФ за баня с пулверизатор.
Някой ползвал ли го е?
Аз по принцип съм голяма фенка на ЦИФ и обожавам действието им, но специално за банята се зачудих, защото доста хвалихте този на ДМ. Честно да ви кажа станах разногледа с толкова много препарати по рафтовете Simple Smile

Съвет?

# 245
  • София
Не знам кой Циф за баня, с пръскалка си гледала в ДМ, но имам прекрасни спомени от един такъв Циф с антикалк ефект - след него всичко в банята светваше. Но отдавна не съм го виждала, толкова отдавна, че вече спрях да го търся. Беше в тумбест флакон, опитах се да намеря снимка, но не откривам такава. Може пък и да го има, в нова опаковка.

# 246
  • София
Не знам кой Циф за баня, с пръскалка си гледала в ДМ, но имам прекрасни спомени от един такъв Циф с антикалк ефект - след него всичко в банята светваше. Но отдавна не съм го виждала, толкова отдавна, че вече спрях да го търся. Беше в тумбест флакон, опитах се да намеря снимка, но не откривам такава. Може пък и да го има, в нова опаковка.

Същото е Simple Smile Тумбеста бутилка и доколкото си спомням - анти котлен камък и варовикови наслагвания. Струваше към 4лв.

# 247
  • София
А, тогава непременно ще се поинтересувам и сигурно ще го взема. Може би по-нататък,  че сега имам и Пулирапид, и препарата на ДМ с оцет.

# 248
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз не го харесах този Циф за баня...Другите им препарати са ок, но този ми е слаб.

# 249
  • София
Този, който сега се продава, ли имаш предвид?

# 250
Момичета, купих си препарат за почистване на перални на Heitmann, но нещо не мога да разбера колко точно мл (разреден/неразреден) се слага в пералнята и на колко градуса след това да пусна пералнята? По-долу е упътването:

"Употреба: Пригответе 4 л разтвор от вода и 50 мл препарат (едно деление от опаковката). Извадете поставката на пералната машина в която поставяте перилен препарат и я потопете за около 30 мин. в разтвора и почистете. Поставете от препарата върху кърпа и почистете гуменото челно уплътнение. Почистете с препарат  стъкления капак и отделението, в което постъпва водата за изплакване и подсушете с кърпа. Почистете гуменото челно уплътнение и филтъра. Останалата част от препарата поставете в основното отделение, в което постъпва водата."

# 251
Anix , с 50 мл разтворен препарат почистваш отделението за праха, всичко друго в пералнята  Peace

# 252
Благодаря! Значи слагам остатъка от препарата в шишето (без 50-те мл) неразреден и пускам на висок градус...

# 253
Благодаря! Значи слагам остатъка от препарата в шишето (без 50-те мл) неразреден и пускам на висок градус...
Да, 60 гр мисля , че е достатъчно.

# 254
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Този, който сега се продава, ли имаш предвид?

Този не ми допадна, но както бях писала аз съм минала доста препарати за баня и си имам много малко фаворити...

Общи условия

Активация на акаунт