Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 573
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Рози, чистя аналогично на теб.
Не се притеснявай.

# 301
С какво си миете мивките в кухнята от стомана. Моята не е с гладка повърхност, а е леко релефна като "лен" и все не мога да си намеря добър препарат.

# 302
  • София
С какво си миете мивките в кухнята от стомана. Моята не е с гладка повърхност, а е леко релефна като "лен" и все не мога да си намеря добър препарат.

С препарата с оцет на ДМ - единственото приложение, което му открих...

# 303
  • Бургас
И аз имам същата мивка, но с този препарат въобще не става. Включително и с киснене. Имам едни петна от кафе, които с нищо не мога да изчистя Sad

# 304
Привет,
Някакви идеи с какво да изчистя отлаганията от "ръжда" по тоалетната чиния (казанчето е текло по малко, но постоянно и се е образувала дируга около 3-4см широка, кафеникав цвят)?!  ooooh!

Пробвай и с лимонтозу

# 305
  • Бургас
Как точно? С разредено или да търкам с него?

# 306
  • София
И аз имам същата мивка, но с този препарат въобще не става. Включително и с киснене. Имам едни петна от кафе, които с нищо не мога да изчистя Sad

Моята не е релефна, матирана е и като я измия с препарата на ДМ, светва. Сипвам директно в мивката и търкам с гумени ръкавици. Не са нужни усилия, просто се размазва, престоява 1 мин. и е готово. Аналогично дейсвам и със смесителя...

# 307
  • Бургас
Смесителя да, обаче моята мивка е релефна и не става с този препарат. Как ли не съм пробвала, и я киснах, и търках, пак не става.

# 308
Heitmann препарат за почистване на перални машини

http://www.thbd-online.com/index.php/preparati-za-pochistvane/po … oaletna/heitmann-почистващ-препарат-за-перални-машини,-250-мл-detail

Бихте ли споделили дали с този препарат разтворен във вода както пише в указанието мога да пусна празна пералня на 30 градуса и дали ще се изчисти и варовика и миризмата ?

# 309
  • Gone with the wind
А защо на 30 градуса? Тези препараати се ползват на максимална температура.
Разтварянето с вода важи само за част от препарата, в който се накисва чекмеджето - останалото го сипваш в пералнята, и според програмата тя сама си го разрежда.

# 310
А защо на 30 градуса? Тези препараати се ползват на максимална температура.
Разтварянето с вода важи само за част от препарата, в който се накисва чекмеджето - останалото го сипваш в пералнята, и според програмата тя сама си го разрежда.

Да,да става на висока температура,обърках се,защото по принцип пера само на 30 градуса.
Значи така да го разбирам,слагам част от препарата в пералнята ,което е около половината препарат, и го слагам в пералнята на висока температура,все едно че има пране и така,нали.

# 311
Виж си инструкцията на етикета и я спазвай. На моя препарат пише да се сложи ЦЯЛОТО  шише в пералнята и да се включи поне на 60 градуса БЕЗ пране. На твоята опаковка не зная какво пише. Моят е купен от DM

# 312

http://www.thbd-online.com/index.php/preparati-za-pochistvane/po … oaletna/heitmann-почистващ-препарат-за-перални-машини,-250-мл-detail

Бихте ли споделили дали с този препарат разтворен във вода както пише в указанието мога да пусна празна пералня на 30 градуса и дали ще се изчисти и варовика и миризмата ?

момичетата правилно са  те посъветвали. Миризмата ще премахне, но за варовика има други препарати. В темите за прането бях питала Guess Who и тя препоръча специално за варовик прахообразни ли на таблети.

# 313
Здравейте!Аз пробвах  - цилитбенг за баня но това - едно оранжево - лилаво - много е добро за котлен камък и изобщо за банята. Всичко светва като ново ... Доволна съм от него.

# 314
Виж си инструкцията на етикета и я спазвай. На моя препарат пише да се сложи ЦЯЛОТО  шише в пералнята и да се включи поне на 60 градуса БЕЗ пране. На твоята опаковка не зная какво пише. Моят е купен от DM

Това е препарата, и това пише .
http://www.thbd-bg.com/eshop/images/stories/virtuemart/product/14838.jpg

Препаратът за почистване на перални машини  отстранява отлаганията от варовик, предизвикващи функционални повреди, водещи  до преждевременно изхабяване на пералните машини и по-високи енергийни разходи. Отстранява и остатъците от перилни препарати и замърсявания, които са причина за неприятната миризма. По този начин пералната машина остава хигиенично чиста. Съдържащата се в препарата лимонена киселина отстранява отлаганията от варовик Тензидите отстраняват упоритите замърсявания Отстранява се неприятната миризма Гумираните части остават еластични за по-дълго време Почиства основно и въпреки това щади частите на машината Препоръка: използвайте препарата 2-3 пъти в годината за да предпазите Вашата перална машина. Употреба: Пригответе 4 л разтвор от вода и 50 мл препарат (едно деление от опаковката). Извадете поставката на пералната машина в която поставяте перилен препарат и я потопете за около 30 мин. в разтвора и почистете. Поставете от препарата върху кърпа и почистете гуменото челно уплътнение. Почистете с препарат  стъкления капак и отделението, в което постъпва водата за изплакване и подсушете с кърпа. Почистете гуменото челно уплътнение и филтъра. Останалата част от препарата поставете в основното отделение, в което постъпва водата. Внимание: при перални машини, в които прането се поставя отгоре, поставяйте само ½ част от препарата (около 100 мл). В противен случай може да се образува прекомерно голямо количество пяна.

Не пише на колко градуса .

Общи условия

Активация на акаунт