Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 573
  • 758
  •   1
Отговори
# 330
Този Clin, за който говорите, Лидълския ли е?

# 331

Не, има го навсякъде, само цената му е различна. Аз го купивам за 3.70, а съм го виждала и над 4лв. Но е много икономичен и много време се ползва. Може да се ползва като спрей и като пяна.

# 332

Не, има го навсякъде, само цената му е различна. Аз го купивам за 3.70, а съм го виждала и над 4лв. Но е много икономичен и много време се ползва. Може да се ползва като спрей и като пяна.

Ясно! Не знам защо реших, че това е лидълската марка.

# 333
Моля, препоръчайте ми препарат за под. Ползвам от много време само ГГ, а ми се иска да пробвам нещо ново. Или няма по-добър?

# 334
Моля, препоръчайте ми препарат за под. Ползвам от много време само ГГ, а ми се иска да пробвам нещо ново. Или няма по-добър?

За ламинат или за плочки? Аз за ламинат ползвам Емсал. Много е гоцки Simple Smile Тук някой го беше препоръчал преди време и аз останах доволна. Всъщност не съм обърнала внимание дали имат универсален, защото за плочките ползвам ГГ.  Мога да потърся снимка.

# 335
Видях го как изглежда Емсал
Мерси  bouquet

# 336
Clin за стъкла, безгрешен, че и за цялата кухня - вратички, дръжки, вратата на хладилника - всичко с него си мия. Взех си универсалния Clin, но май този за стъкла ми харесва повече.

Това е и моя препарат  newsm10 newsm10

# 337
За мивка и тоалетна чиния, след като ползвах какво ли не, отново се върнах на стария изпитан кремообразен Cif... Няма грешка.

Пробвайте Анти калк на Сано-мисля че ще останете доволни  Peace

# 338
Препаратът, от който съм най- доволна напоследък е този на Медикс за дърво: http://www.gsstroimarket.bg/view/107948.html
Чистя всякакви повърхности с него и не оставя никакви следи. Дори и хладилника и стъклените котлони и мирише много приятно. Оставя повърхността лъскава и не полепя прах.
А котлен камък махам много успешно с това: http://forum.sovmestno.info/uploads/post-931-009006600%201338284247_thumb.jpg
Напръсквам мивката в кухнята и оставям за 10 мин, след това само изплаквам и няма никакви следи от котлен камък.

# 339
На този втория от ДМ и аз съм му фен. Изпробвам всякакви други, но все се връщам на него. А Медикса за дърво нов ли е? Не съм го виждала. Задължително ще го пробвам, че така и не съм открила препарат за мебели. Мерси, че сподели !  Hug

# 340
  • В къЩи.
За баня ей това е чудно http://otsklada.com/product.php?ProductID=81  Peace  
За пръв път мъжа ми забеляза ,че банята е почиствана без  да го питам.  Laughing Батерийте станаха като огледало.  Crazy

# 341
  • Варна
За баня ей това е чудно http://otsklada.com/product.php?ProductID=81  Peace  
За пръв път мъжа ми забеляза ,че банята е почиствана без  да го питам.  Laughing Батерийте станаха като огледало.  Crazy
Ох, при мен батериите стават като огледало и от стария Цилит Бенг за баня, и от един жълт на ДМ и от оцетения на ДМ. Обаче за плочките и фугите не мога да открия вълшебния - без търкане.Сега се замислям този Медикс ли да пробвам или Цилит с  белина  newsm78

# 342
Само внимавайте с батериите, че в съседна тема няколко момичета се оплакаха, че на места е паднало покритието от престояване с препарат ли , от търкане ли , не си спомням точно. Откакто прочетах, по-набързичко действам с батериите.

# 343
  • В къЩи.
Този Медикс се справи перфектно и с плочките и с фугите. Имах едно петно точно където "бие" душа и се изчисти само с твърдата част на гъба за съдове. А батериите ги минах с препарата с меко парцалче. Не съм оставяла да действа препарата- пръскам и минавам веднага  с гъбата.  Peace
Пробвайте го ,мисля,че ще останете доволни.

# 344
   Възхитена съм от препарата за миене на мивки ,бани и т.н. Lyso Form !
   Отмириса ми сифона в мивката , банята ми блести (ама сияе ! ) като нова !  Grinning
   Силно препоръчвам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт