Най -после да си купя свестни препарати за чистене - 5

• 103 352
  • 758
  •   1
Отговори
# 495
Откъде купуваш Сано, от някое малко магазинче или верига?
Напоследък от Карфур.

# 496
  • Русе
Откъде купуваш Сано, от някое малко магазинче или верига?
Напоследък от Карфур.

Мерси, рядко ходя там, но ще си купя задължително, ако има, не съм го виждала.

# 497
Гес, тъкмо навреме се включваш с препоръката за Сано  bouquet . Тъкмо приключих с един Медикс и съм много недоволна, ужасен препарат.

За тоалетна - само Доместос си ползвам. Наскоро си намерих и Доместос спрей - много удобно за ежедневно хигиенизиране на тоалетната чиния, където пипа детето.

Препоръчайте
някой по-евтин спрей за мебели при почистване на прах. (нямам естествено дърво).

# 498
Спрей за мебели в момента ползвам собствена марка на Карфур в кафяв флакон. Имам и от Лидл W5, който го пробвах и върши същата работа.

# 499
да подкрепя Guess Who  за Саното за паркет. Пробвала съм какво ли не, но това е точния продукт. Чисти и полира. Децата на съседите идват да се пързалят у нас. Joy Без майтап и ефекта е траен

# 500
Тъй като Карфур грам не ми е удобен, ще го търся Саното по др магаазини, дано го намеря скоро.

# 501
  • София
От известно време не мога да намеря по близките ми карфури нито препарата за баня на Грюн грийн, нито универсалния им; само препаратите за електроуреди, за прозорци и канали.
Някакви насоки къде да търся?

# 502
  • Русе
да подкрепя Guess Who  за Саното за паркет. Пробвала съм какво ли не, но това е точния продукт. Чисти и полира. Децата на съседите идват да се пързалят у нас. Joy Без майтап и ефекта е траен

Това за пързалянето и бялото Проното го прави, такава жестока пързалка става, не е истина, чак веднъж почти паднах Simple Smile.

Няма го универсалния и в нашия Карфур, по другите магазини не знам да го има, освен онлайн да си го поръчаш.

# 503
  • Варна
От известно време не мога да намеря по близките ми карфури нито препарата за баня на Грюн грийн, нито универсалния им; само препаратите за електроуреди, за прозорци и канали.
Някакви насоки къде да търся?
Аз писах на Фрешактив с въпрос защо им ги няма тези препарати по магазините и те ми отговориха следното: Препаратът за баня, този за стъкла и Универсалният препарат са 
временно спрени от внос. Правят се промени от производителя. При нова 
доставка ще Ви информираме.…

# 504
Егати...
Препаратът за баня много ми липсва, а от много време не го намирам.

# 505
  • София
уф Sad

дано производителят по-скоро си направи промените, че от този за баня имам един пръст на дъното на шишето и само го къткам, а не знам с какво да го заменя; универсален снощи купих на My planet за проба, че и тях не винаги ги има.
Поръчах и от бг-лотос, да видим - не съм черногледа, но очаквам да ми се обадят и да ми кажат, че за съжаление не могат да ми изпълнят поръчката.

# 506
  • Варна
уф Sad

дано производителят по-скоро си направи промените, че от този за баня имам един пръст на дъното на шишето и само го къткам, а не знам с какво да го заменя; универсален снощи купих на My planet за проба, че и тях не винаги ги има.
Поръчах и от бг-лотос, да видим - не съм черногледа, но очаквам да ми се обадят и да ми кажат, че за съжаление не могат да ми изпълнят поръчката.
Да, и те нямат. Аз пробвах преди месец да поръчам, но ми звъннаха да ми предложат заместител.

# 507
Здравейте  Hug Изчетох темата с интерес и си направих доста подробен списък с препоръчани от вас препарати, че аз май повечето се доверявам на рекламите и все не попадам на свестен препарат, от който да съм доволна. Единствено не бих заменила Clin за прозорци ,за който и тук прочетох доста положителни мнения.
Не открих мнение за освежител за тоалетната чиния ( то не , че е точно препарат де). Миналата седмица дадох над 5 лева за Bref гел с кошничка към него. Да, но за цяла седмица от него не излиза нито капка и изобщо не действа- нито миризма, нито пяна, а е сложен на най- силната струя и днес го изхвърлих целия. Моля да ми посочите вие от какво сте доволни - гел, кошнички или сега гледам рекламата на някакви лентички ?

# 508
Амби пур кошничка купувам аз. Последният път купих ДМ - тяхната марка, защото цената беше чудесна, а препаратът не е лош.
Ако друг път ти се случи да не изтича гелчето в кошничката, просто извади пълнителя наново от кошничката и го пробий с тъп нож например, постави го отново. Понякога кошничката не пробива пълнителя и препарата не излиза.

# 509
Аз купувам от едни сухи на Бреф - четири топчици са, различни видове. Доволна съм, но не са много ароматни. Излиза доста пяна обаче при плакненето. Ще видя в ДМ какви имат и ще пробвам и от там.

Общи условия

Активация на акаунт