Сухи шампоани, ползвани марки и препоръки

• 68 070
  • 173
  •   1
Отговори
# 135
Изключително рядко ползвам този тип "шампоани''. Имах един малък Клоран миналото лято, а преди седмица се сдобих с този http://apteka.framar.bg/30028441/%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D1%81% … 185-%D0%BC%D0%BB- Взех го случайно, без да подбирам, оказа се че не никак лош.  Peace

# 136
Аз вчера взех от ДМ Батист...
Ама се зачудих каква им е разликата на 3-та вида. (Толкова имаше в ДМ). Погледнах набързо етикетите, на всички пишеше за всеки тип коса,  аромата ще е различен, ама дали има друга разлика?
Тези дни ще го пробвам и ще споделя моите впечатления. Взех някакъв син май...

# 137
Аз вчера взех от ДМ Батист...
Ама се зачудих каква им е разликата на 3-та вида. (Толкова имаше в ДМ). Погледнах набързо етикетите, на всички пишеше за всеки тип коса,  аромата ще е различен, ама дали има друга разлика?
Тези дни ще го пробвам и ще споделя моите впечатления. Взех някакъв син май...

Освен ако не са за руса или кестеянва коса - няма. Ароматите само са различни. Peace

# 138
А някой ползвал ли на Label.M? Взех си, но още не съм го ползвала

# 139
  • София
И аз отскоро съм фен на сухите шампоани - косата ми е с тънък косъм и бързо се омазнява в корените. След като я измия един ден е хубава, оформена, на втория ден се сплесква, но поне не изглежда мръсна, на третия вече си е мазна в корените - със сухите шампоани успявам поне още ден (максумум два) да не я мия и да не изглежда мазна. Ползвала съм на Велнея (марката на Лили) и на Батист - първия го изхвърлих почти пълен, защото и двата пъти, в които съм го ползвала започваше адски много да ме сърби скалпа, появи ми се пътхот. От Батист съм много доволна - чудесно отнемаше омазняването, косата изглеждаше чиста, лесно се разресваше, НО не придаваше обем. Сега се оглеждам за сух шампоан за обем и ще съм ви много благодарна ако споделите мнение Simple Smile

# 140
Когато купувах моят сух шампоан на Батист видях, че има и за обем. Peace

# 141
  • София
Когато купувах моят сух шампоан на Батист видях, че има и за обем. Peace

Значи проблемът ми е решен Wink

# 142
  • Пловдив
На мен този на Шаума ми придава добър обем Simple Smile

# 143
На Шаума е само един вид, нали?
Бял флакон е.

# 144
# 145
Благодаря, така си и мислех.
Между другото съм чувала от приятелки добри отзиви за този шампоан, но все пак е индивидуално. Peace

# 146
Аз пробвах моят на Батист (син с цветя някакви).
Добре се справя с омазняването, придава ми обем, а моята коса е тънка попринцип...
Оставя ми бели следи и само с разресване трудно изчезват...наложи се с кърпа да си "подсуша" косата, за да изчезне бялото.

# 147
С аромат на череша е този, и аз взех същият. При мен обем липсва и бели следи също, за сметка на това веднага освежава косата.

# 148
Взех си на Балеа за мен не може да се сравни с този на Клоран. С Клорана косата ми изглежда като къпана, мекичка, бухнала, чиста, все едно съм ходила на фризьор, с другия такъв ефект не видях  и ще си се върна на Клоран.

# 149
Купих си на Батист и аз, харесва ми и цената ме устройва. По-добър е о от този на Лили, който ползвах до момента.

Общи условия

Активация на акаунт