Сухи шампоани, ползвани марки и препоръки

• 68 019
  • 173
  •   1
Отговори
# 60
За пореден път се убеждавам, че човек не трябва да се подвежда от мнението на другите. За мен Шаума е страхотен - с чудесен ефект и супер свежа и приятна миризма.
Ползвала съм и този на Орифлейм и този на Балеа. Орифлейм и Шаума ги слагам на едно ниво, Балеата доста по-назад.

# 61
И аз ползвам сухи шампоани от години до веднъж седмично. Най-вече на Клоран с коприва. Неотдавна от любопитство реших да пробвам бебешка пудра, понеже бях чела, че Анджелина Джоли я ползвала вместо сух шампоан. Ами в пъти по-добре. Голям обем прави освен, че матира и не белее така. После реших да пробвам и една матираща прозрачна пудра за лице на Есенс http://www.buycosmo.com/images/products/06/57/01/65701_buyuk_zoom.jpg, която много прилича на прахчетата на Лебъл М http://healthandbeautyblog.5pm.co.uk/wp-content/uploads/2013/04/ … rrection-Dust.jpg. И с нея се получи  Rolling Eyes

# 62
Пробвала съм само един,но останах безкрайно удовлетворена от Girlz Only английски е и една моя приятелка каза,че и върши страхотна работа и ми го поръча от Fragancedirect.co.uk. Излезе ми около 3 лева.Прави страхотен обем,мирише ненатрапчиво, но много приятно.Пръска се малко и резултата е невероятен.Тази тема ме подсети да и поръчам два!!!

# 63
http://www.beautylish.com/a/vcgij/3-best-dry-shampoos-for-brunettes

Eто един блог пост с вариянти за брюнетки, и аз ползвах преди, защото тренирам и за обем, но с тия шампоани блясъка отива на кино, спрях ги окончателно. По-добре ми е с по-често миене и редовни маски. (Ама аз съм със сух скалп.)

# 64
До момента съм изпробвала старата Балеа и Шаумата, и от двата не съм особено впечатлена - веднъж имат ефект, веднъж не, оставят бяло в корените, свършват за нула време, а миризмата им ме преследва цял ден.. Засилила съм се да изпробвам и Сиос, преди да скоча на по-скъпите.
За протокола, косата ми е къса и много тъмна, нанасям шампоана само в корените и го ползвам само в инфарктни ситуации, когато нямам друг избор.

# 65
До момента съм изпробвала старата Балеа и Шаумата, и от двата не съм особено впечатлена - веднъж имат ефект, веднъж не, оставят бяло в корените, свършват за нула време, а миризмата им ме преследва цял ден..

И при мен е така 1:1. На 3 ползвания и ги свършвам, а и миризмата е доста натрапчива. Сайъс-а е същият като Шаума, на същия производител е, същата миризма, никаква разлика.

Скъпите също ли свършват толкова бързо?

# 66
Ползвала съм само Клоран до сега и определено не свършва за 3 пъти  Naughty

# 67
  • София
No Drought на Lush за мен е най-икономичният и ефикасен
Скрит текст:

и в допълнение ухае деликатно, което не мога да кажа за този на Шаума.

Последна редакция: пн, 26 авг 2013, 09:10 от Magrat 2007

# 68
При мен Клоран свършва много по-бързо от Балеа, но той е и много по-малко като количество. Да не говорим, че е и в пъти по-скъп

Magrat 2007, има ли талк в шампоана на Лъш?

# 69
  • София
При мен Клоран свършва много по-бързо от Балеа, но той е и много по-малко като количество. Да не говорим, че е и в пъти по-скъп

Magrat 2007, има ли талк в шампоана на Лъш?

Да, има. Това са съставките
http://www.cosdna.com/eng/cosmetic_aa9969875.html

# 70
No Drought на Lush за мен е най-икономичният и ефикасен
Скрит текст:

и в допълнение ухае деликатно, което не мога да кажа за този на Шаума.
А цената  Simple Smile

# 71
  • София
Ами 115 гр. бяха 18-19 лв. Той е като пудра, всъщност начинът на нанасяне е единственото нещо, което отчитам като минус. В Lush не се скъпят на мостри, така че може да пробвате първо Simple Smile

# 72
Бебешката пудра на Bebino, която използвах също съдържа талк. Това е съставът й: talk, kaolin /хума/, silica, magnesium carbonate, magnesium stearate, allantoin, ascorbic acid, parfum. И при двете талкът върши работата. Цената на пудрата е към 2-3лв. Наистина матира добре, прави супер обем и мирише страхотно. И при нея нанасянето изисква внимание. Но четох, че е хубаво да не се използват сухи шампоани с талк твърде често, защото запушвал скалпа и може да причини сърбеж.

# 73
Аз пък, след като вече известно време ползвах Балеата, не мога да го похваля толкова.. В началото бях доста въодушевена, но то е така с всяка нова покупка при мен, и може би заключенията ми бяха доста прибързани. Няколко пъти пръскам от него на третия ден от измиването на косата, понеже принципно я мия на два дни. Еми.. не се случва нищо друго, освен че ми се омазнява още повече косата и ми се появява сърбеж.. Мисля да прекратя от употребата.

И при мен е така!

# 74
Днес за пръв път ползвам на Syoss сухия шампоан и на първо време съм очарована. Наистина придава обем и минимизира омазняването. Ще видим до края на деня как ще се чувствам, засега е много добре. Колкото до миризмата, аз такава не забелязах, значи не е била натрапчиво силна. newsm78
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт