Нашите second hand находки- част 14!

• 60 086
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита Ог, е 16-17лв. за DC са адски малко пари  Rolling Eyes

Знам, че по принцип нови такива са скъпи, но съм повредена вече с тези ВУ  Mr. Green Отделно, че скоро си взех от e-bay чисто нови маратонки на Etnies за 50лв и за това такава сума за ВУ обувки ми се стори немалко  Thinking . Нещо ми се струва, че прекаляват с цените.

# 136
Нещо ми се струва, че прекаляват с цените.[/b]
всичко е според търсенето. напоследък много народ започнаха да купуват от тези магазини. съответно цените започнаха да ги надуват. а и се интересуват какви са цените в редовните магазини - и там има повишение.

# 137
Абе повишение, повишение, ама все пак 30-40 за ботуши ВУ...при положение че ако наистина нямам пари, мога да си намеря ботуши за половината пари- има достатъчно такива магазини за нови, китайски наистина, но все пак...от Мола имам ботуши, купувани на намаление по 10на или 20на лева...много са си добри  Crossing Arms

# 138
то за това има и различни магазини - за всеки според вкуса и джоба  Joy

# 139
# 140
Здравейте.И аз да се похваля.
Открих един нов магазин ВУ в подлеза на бул България,точно с/у входа на новия Мол България.
Без да знам съм уцелила петък-деня на зареждане.
Купих си от там палто,ризка ,с етикет бяла и една кафява риза на Boss.
Много съм доволна като изсъхнат....ще снимам и ще покажа.

# 141
Някой може ли да ми каже дали Бултекса във Владиславово е близо до Джъмбо?

# 142
  • Варна
Малко по нагоре е от Джъмбо,пада се от долната страна на Лидал и Пени .Дано ме разбра точно срещу него има автосервиз,една светло зелена голяма сграда е самия магазин.Малко тъпо го обясних  Peace

# 143
Момичета някой да знае как вървят цените в Ла Фиеста/Пловдив/ и има ли намаления?

# 144
Starlight много хубаво палто, в актуалното каре този сезон  Peace Аз днес нямах време да ида до Мания, но утре ще го направя, дано е останало нещичко. Междувременно днес се снимах и да покажа блуза и шал от Зиг Заг в Пловдив,толкова ми липсва този магазин  Sad http://2.bp.blogspot.com/-P9OL75Ihk_U/UKjtnD7E5ZI/AAAAAAAABGQ/8m … s640/SAM_0394.JPG

тук има още снимки http://joanakoleva.blogspot.com/2012/11/boho-chick.html

п.п. все така се случва да не показвам снимки снимани навън  Embarassed

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 17:01 от bubka90

# 145
Едни мокри UGG-чета от днес. Около 10 пари
*   *   *   *

# 146
Да, беше 29 лв/кг. Ботушки...

Зареждането на дрехи като е в петък, в събота е на обувки, съответно в неделя чак има бройка за обувките Wink Ако не се лъжа 16лв/чифт излиза деня след зареждане Simple Smile

Някъде нагоре се пишеше и за това дали намалява цената на обувките - да, намалява всеки ден и в двете зали.

# 147
Малко по нагоре е от Джъмбо,пада се от долната страна на Лидал и Пени .Дано ме разбра точно срещу него има автосервиз,една светло зелена голяма сграда е самия магазин.Малко тъпо го обясних  Peace

Благодаря ти за отговора. Може ли и малко пояснение къде точно е това "малко по-нагоре". По същия булевард на магазина ли и как се казва? Благодаря предварително.

# 148
бул. Константин и Фружин е улицата на Jumbo, докато Hypermarket-а е на Асен Разцветников.

# 149
  • София
Как съм ви изпуснала Shocked
Coma, тишърта с ципа  Heart Eyes
На бар с половинката..... бе, имам какво да сложа Laughing

п.п Бубка, завидях за шала Twisted Evil Пуловерчето е страхотно!
Момичета, във фейсбук ли да кача някои нещица, с които искам да се разделя? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт