Нашите second hand находки- част 14!

• 59 936
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Да, беше 29 лв/кг. Ботушки...

# 121
Много сте бързи значи 9 страници сте изписали. днес ходих до ЗЗ пловдив и си тръгнах с сутиен, рокля, палто и риза. Много от дрехите са заваляни и обезцветени затова трябва да се рови доста и да се оглеждат, въпреки че ги гледах пак съм взела ризката леко скъсана. Обувки имаше,но някои бяха в окаяно състояние, а и ми се видя доста 22лв/кг. Очаквайте скоро снимки

# 122
  • Пловдив
След днешната разходка до ЗигЗага, щастливо обут ще е големия ми син. Ето това е модела, снимката е от нета, че неговите са още под климатика, за да изсъхнат: . Много съм щастлива, защото малатонките са съвсем новички, бяха много прашни някак, пък и на чертото прахта много си личи, но като ги изпрах направо светнаха.

# 123
днес ходих до ЗЗ пловдив и си тръгнах с сутиен, рокля, палто и риза.
представяш ли си ако си беше тръгнала без сутиен,рокля,палто и риза  newsm78
опашката след теб ти беше в кърпа вързана  hahaha

# 124
Роклята ме чакаше newsm44 и я взех. Утре ще я снимам. Peace

# 125
Да се похваля и аз, открих магазина на Мания който е до общината и си намерих една жилетка http://prikachi.com/images.php?images/126/5505126x.jpg от зала Б и едно шалче http://prikachi.com/images.php?images/170/5505170g.jpg и ми излезна около 5 лева  Grinning

# 126
Бонго, цепиш мрака, батко! Simple Smile

# 127
# 128
Към Варненки :  някой да знае кога е зареждането на Бултекс - Владиславово.  Grinning
на първа страница от темата не може ли да намериш отговора ?

Ми, щом го виждаш там би ли споделил . Аз явно съм сляпа  Whistling
аз не съм казвал, че го виждам. просто те попитах. можеше да отговориш с да или не.
тогава щяхме да го търсим из  другите теми. Joy

Щом питам значи го няма там !
Сори ама твоето си е заяждане  Wink

# 129
PaPiTyY, жилетката  Heart Eyes имам подобна бяла.

# 130
Добро утро, момичета Simple SmileСлед малко трЪгвам да търся ВУ находки, забелязах че на първата страничка на темата ги няма цените на Mania, няма ги и в сайта им, може би трябва да добавим и тях Peace Ако днес се завърна с покупки - ще споделя със снимков материал Simple Smile

# 131
  • Ланкър, планините Овнерог
Вчера и аз си харесах най-накрая едни маратонки на DC в Манията, но заради цената се отказах. При 29лв/кг щяха да ми излезнат към 17-18лв. (малко над 600гр бяха) Ми, много ми се видя, а и не видях цената при обувките да се променя всеки ден, както при дрехите  Crossing Arms

# 132
Оооо! Абсолютно! Всеки път като видя гнусния, гаден, миризлив мангал на аватара и тичам да повръщам.
това не е конкурс за красота все пак  Laughing
нямам възможността да пиша през 1-2 поста постоянно. иначе бих го направил. с предизвиканото повръщане се регулира телесното тегло  Joy

# 133
# 134
Гита Ог, е 16-17лв. за DC са адски малко пари  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт