Нашите second hand находки- част 14!

• 59 934
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Не мога да не споделя, какъв удар направих днес: Една ВУ за "луксозни дрехи" близо до нас явно е фалирала, защото правиха разпродажба всичко за 1 лв/кг. Взех си 2 дълги блузи, 1 жилетка и палто за 2.36 + 5 закачалки за 1 лв. Само да изсъхнат, ще споделя снимки Peace

# 106
Starlight', казвай бързо къде е този магазин Simple Smile и дали ще работи и утре?

# 107
Не мога да не споделя, какъв удар направих днес: Една ВУ за "луксозни дрехи" близо до нас явно е фалирала, защото правиха разпродажба всичко за 1 лв/кг. Взех си 2 дълги блузи, 1 жилетка и палто за 2.36 + 5 закачалки за 1 лв. Само да изсъхнат, ще споделя снимки Peace
Ако случайно си от Варна ,би ли ми казала кой е този магазин?

# 108
в ЗЗ имаше доста голям избор на якета Peace

# 109
kristonia, да, във Варна - кв. Младост, зад пощенски клон 27 и до офиса на Еконт. Понеже в момента преустройват помещението всички дрехи са извадени навън. Имаше симпатични неща, но и голям интерес Peace

# 110
Starlight' Благодаря ти много, дано утре да работи, ще намина Simple Smile

# 111
Аз днес харесах едни ботуши в Манията, но излизаха 39 лева..ми оставих ги, за такива пари ще си купя нови, верно, не особено качествени, но нови все пак! Не знам, не ми се струват изгодни обувките, а хората се скъсват да ги купуват...

# 112
Те в Манията обувките не са ли на бройка, ако излизат по-евтино?
Защото гледах едни, които излизаха към 50 лв, но на бройка бяха 15 лв.

# 113
само в зала Б бяха на кг или бройка, в зала А- само на кг  Crossing Arms
Изрично питах, защото на брой щеше да е добре
Мисля утре да мина да видя дали ги има, с 25 % от касовата бележка днес ще е по-добра цената...ако ме чакат, ако не- здраве да е

# 114
♥ LOST ♥ , касовия бон не важи за обувки, така ми казаха веднъж на мен, но си мисля че утре ще може на брой да се купят. Отстъпката от 25 процента важи само за дрехи.

# 115
Ега ти, ми отказвам се напълно тогава и това е...напъваха толкова за тия обувки, човек би очаквал да продават свестни обувки,не стига че са смачкани, мръсни и скапани, ами и супер скъпи  Crossing Arms

# 116
Ега ти, ми отказвам се напълно тогава и това е...напъваха толкова за тия обувки, човек би очаквал да продават свестни обувки,не стига че са смачкани, мръсни и скапани, ами и супер скъпи  Crossing Arms
Аз до колкото разбирам ти си ги гледала на предпремиера, сигурно за това са толкова скъпи. Всичко е въпрос на късмет, и както тук казват че твоето те чака. Днес си взех пролетни обувки излязоха с отстъпките 14 лева - нямаха следи от носене. Аз ги купих, просто защото всички бяха награбили ботушите и това което беше останало на мен не ми ставаше. Само тези ми станаха и то те са хартисали защото не им е сезона. Взех ги разбира се  Mr. Green

# 117
Не, днес ги гледах, зареждането е в петък, предпремиера мисля четвъртък вечер...така че не е най-скъпия ден днес

# 118
  • Варна
kristonia, да, във Варна - кв. Младост, зад пощенски клон 27 и до офиса на Еконт. Понеже в момента преустройват помещението всички дрехи са извадени навън. Имаше симпатични неща, но и голям интерес Peace

По-обстойно обяснение може ли? А утре дали работи?

# 119
Те в Манията обувките не са ли на бройка, ако излизат по-евтино?
Защото гледах едни, които излизаха към 50 лв, но на бройка бяха 15 лв.
а 50 лв  на килограм ли са били  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт