Нашите second hand находки- част 14!

• 59 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София-в сърцата на моите деца
 Peace

# 91
Към Варненки :  някой да знае кога е зареждането на Бултекс - Владиславово.  Grinning
на първа страница от темата не може ли да намериш отговора ?

Ми, щом го виждаш там би ли споделил . Аз явно съм сляпа  Whistling
аз не съм казвал, че го виждам. просто те попитах. можеше да отговориш с да или не.
тогава щяхме да го търсим из  другите теми. Joy

# 92
Бонго, моята жилетчица ме чакаше - и то само за 5 лв. Купих и на малчо дънкова риза за 2 лв. Доволна съм мноого   bouquet
винаги съм казвал ,че твоето си е твое , моето- мое. сигурно доста са я виждали ,но не им е направило впечатление. явно защото не е тяхна.  Joy

# 93
# 94
Този Мъпет Маг дето го споменавате понякога, че бил на Лъвов мост зад спирката на автобусите - това в посока Сточна гара ли е, след Мария Луиза? Един ужасно голям магазин, с обувки тонове на втория етаж и какво ли още не?
Това ли е мъпет маг? Щото никъде не пише, че тъй се казва.

За този магазин и аз питам.

Мисля,че е тук: Адрес: бул. Сливница 178, Лъвов мост , спирката на пл. Лъвов мост
Автобус 11,213,214,305,404,413,78,85,86,285
Видях в сайта им, че имат и други магазини - има карта .
Не съм влизала, но съм го виждала, като съм слизала на спирката.

Цитат на: ''Moringa''
Също знам 2 магазина "Зиг-Заг", които са си като "Мания" (даже аз подозирам, че или зареждат от едно място, или са си на един собственик : ), не знам дали ги има още, но не виждам причина да ги няма - единият е зад Стария свободен университет (където е паметника) там има една улица, с чисто нов, много хубав тротоар, има направена гладка част на тротоара за колички (мамета с бебИта), а на ъгъла на улуцата има офис на Глобул или Мтел, та ей на там, няма как да не го видиш.

Ако става въпрос за този на Гурко, четох, че е закрит.

Последна редакция: сб, 17 ное 2012, 06:43 от dobroslavka

# 95
violenzaa, вчера е било зареждането в 33 в Люлин, и да, пиша с цифри, защото иначе трябва да натискам Shift-а, а това мога да си го спестя  Laughing Та там може би ще е по- интересно от Плюс-а.

Аз съм на вилата и като ходим на пазар след малко ще обиколя и тукашните магазини.

# 96
Напоследък почти всички находки са ми от зала Б- така де, ако е за мен, ще ме чака,дет се вика
Повечето неща ги купувам за щерката, тя е точно едни никакви размери сега, тийнейджърски, или XS дамско, или много голямо детско...та такива неща доста често има из ВУ

# 97
Вчера от 33 - няколко чорапогащника за малката, боди и един суитчер и сутиен за мен - общо взето нищо интересно.

# 98
Пак изписахте сума ти и страници Laughing. И ние не ходим по барове, но ще тичам да си купя някоя рокличка от ВУ, че ме зарибихте. Ама пусто време, с бебка не стига за ровене.

# 99
ri4ko, аааа, непременно да ми се явиш с роклята. ))))

Аз в понеделник пак ще ходя на лов за шалове. )))

# 100
Вчера от 33 - няколко чорапогащника за малката, боди и един суитчер и сутиен за мен - общо взето нищо интересно.

подкрепям  Peace голама трагедия при бебешкото - днес ходих.
с триста зора си взех едно яке, че застудя ... иначе не бих го взела  Mr. Green

# 101
  • Ланкър, планините Овнерог
Намерих го тоя Мъпет до метрото в Младост, но и да не бях, нямаше да е загуба. От обиколката днес само един колан си взех   Confused

# 102
аз отчет с палто - за 55 лева, покрай тия магазини съм станала много стисната и това ми се струват ужасно много пари, но според мъжа ми си заслужавало, та така - хваля се със свито сърце Confused едни пролетни обувки, 3 шала, чорапи имаше с етикети - 3 чифта взех, риза за мъжа ми и един сутиен пак нов

# 103
От днес в Манията в Младост - пантофки с муцунки на Мики Маус за малката за 4 лв. На работа съм, не мога да снимам сега. Довечера.

И да питам - да сте виждали някъде хубави, мъжки зимни якета? Че обикалям, обикалям - и нищо, никъде.

# 104
И аз да се запиша в една от любимите ми теми  Hug
Блеки   bouquet   bouquet   bouquet
За бара: Не сме ходили до сега на такъв бар какъвто изплува в представите ми...но ако е за дискотека...имам си дрешки-дънки и удобна блузка/тениска и отивам да денся.....
Като ходихме до Сф си взех от ЗЗ едни G-Star дънки,които ми бяха мааалки,ноооо сега вече ми стават и съм много щастлива  Heart Eyes
Но се надявам да си намеря яке/палто,че имам едно мин год си го взех ново за 90 лв  #Cussing out ама толкова ми е неудобно....искам като онова на Х и М  от предната тема,което дост от нас го харесаха  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт