Нашите second hand находки- част 14!

• 60 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
  • София
amor_, а къде е този магазин 33 в София? Там дрехите маркови ли са?

# 391
Да и на мен ми е странно какво разбирате точно под маркови дрехи.Вчера видях една спортна жилетка на Етам и суетшърт на Пума/като нов, все едно никога не е обличан, но имаше дефект на ципа и явно за това никой не го е взел/.Аз маркови дрехи в ЗЗ не съм виждала, независимо дали става дума за спортни или други марки.Масово са Веро мода, Х енд М и много други марки, които изобщо не ги и знам.

В Испания бум на пазаруващите във ВУ магазини

http://www.ekipnews.com/news/ikonomika/evrokrizata/bum_na_pazaru … v_ispaniq/139404/

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 14:59 от gitadam

# 392
  • София
amor_, а къде е този магазин 33 в София? Там дрехите маркови ли са?
Аз знам само този в Люлин на кооперативния пазар.Както казва gitadam повечето са на Веро мода и H&M,като преобладават вторите.Днес видях една жилетка на Laredoute и 2 на Espirit Peace Повечето от другите не съм ги и чувала като марки  Blush

# 393
Аз съм виждала и на Линдекс, мисля, че това е бранд на Х енд М.Както и Чибууги и Лоог при детските, като цяло марките не варират кой знае колко, поне в ЗЗ де.Във Фрея пък има Джордж и Некст, Адамс, явно внасят от Англия.

# 394
Вчера най-накрая намерих къде се намира ЗЗ в Люлин. Само на мен ли ми се струва или е по-добре подреден и зареден от Мания  Thinking Беше 3-тата седмица след зареждане,а имаше хубави неща останали, че и по цветове беше подредено  Crazy

# 395
  • Sofia
Не ме вълнува особено маркова ли е или не дрехата,а дали ми харесва,отива и да е видимо нова....

# 396
Съгласна съм с Доли, всеки гледа да намери нещо новичко или супер запазено без видими следи от носене.Сега се присетих, че в ЗЗ има доста дрехи на Бенетон, особено сред детските.Както и няколко марки на които доста често съм купувала дрехи от там - Cubus и още една фирма, чието име се изписва като KappAH  или нещо подобно

http://www.monitor.bg/article?id=276662

Интересно ми е как можеш така да скриеш някоя находка, че да я запазиш за себе си?

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 16:14 от gitadam

# 397
Днес бях до Мания, много спокойно беше и си купих някои много хубави неща  Simple Smile

http://i32.photobucket.com/albums/d47/Nemel/SAM_0646.jpg

Ще давам по - детайлни снимки скоро, а междувременно http://joanakoleva.blogspot.com/2012/12/happy-first-snow.html - Честит първи сняг на всички! Така натрупаааа  Grinning

# 398
В Мания какви са отстъпките по дни тази седмица? Манияшки часове и прочие?

# 399
До 22.12. всеки понеделник маниашки час 12-14ч -25%,всеки петък с бележка от сряда или четвъртък - 25%,всяка събота и неделя намаление изненада на определен артикул -25%,това за м-зините зареждащи в сряда.От 22до 31.12. отстъпка според датата от 22до31% за всички м-зини.

# 400
А на мен днес на касата ми казаха утре сваляме моделите от витрината и някаква предпремиера щяло да има, 49 лв на килограм  Shocked Това само за утре ли е или по принцип?

# 401
А на мен днес на касата ми казаха утре сваляме моделите от витрината и някаква предпремиера щяло да има, 49 лв на килограм  Shocked Това само за утре ли е или по принцип?

Ако е за Манията в Халите, те вече във вторник зареждат и е така.

# 402

Ако е за Манията в Халите, те вече във вторник зареждат и е така.
За Дружба говоря, ама значи килограма вече ще е 49 лв в деня на зареждане?

# 403
Не, това е предпремиерата. Само за 3-4 часа във вторник вечер е такава цената. Иначе си е нормалната цена.

# 404
  • Пловдив
Аз направих покупки след 3 часово ровене в ЗЗ.
Палто, туника и жилетка за мен, а за дребното яке, ски екип и суичер.

Общи условия

Активация на акаунт