Нашите second hand находки- част 14!

• 60 180
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
vanichka75 има ли още нещо интересно? Нали сега е най-ниска цената,  и се чудя, дали си заслужава разходката до там утре. Макар че като се замисля, имала съм страхотни попадения в такива дни, тъй като в по-малко като количество стоки, някак се ориентирам по-прецизно. От най-евтините дни в ЗЗ имам напримар страхотна пола за офиса, която ми се вързва с всички сака.

# 406
По въпроса за марковите дрехи, днес в "Хумана" видях дрехи на Вивиан Уестууд и Ралф Лорън, които за мен са супер дизайнери и се чудя дали са оригинални, досега никога не бях виждала подобни марки във ВУ Thinking иначе в Бултекс за първи път видях т.нар. "прекупвачи", останах потресена от хищничеството, което ги беше обзело   #2gunfire

# 407
  • Ланкър, планините Овнерог
На Ралф Лорън неведнъж съм виждала, но никогаш не са ми харесвали. Марката е последното нещо, което гледам. H&M, Бенетон.... все конфекция.

# 408
  • Пловдив
vanichka75 има ли още нещо интересно? Нали сега е най-ниска цената,  и се чудя, дали си заслужава разходката до там утре. Макар че като се замисля, имала съм страхотни попадения в такива дни, тъй като в по-малко като количество стоки, някак се ориентирам по-прецизно. От най-евтините дни в ЗЗ имам напримар страхотна пола за офиса, която ми се вързва с всички сака.

Да ти кажа по обрано е, но може да изкочи нещо.  Имаше чисто ново палто, но ми беше малко. Embarassed Аз примерно търсих риза, но нямаше, а палтата ги рових 2-3 пъти докато го намеря моето. Но за 2 лв. кг, може да се разходиш, пък с повече късмет.....

# 409
  • гр. София
Моля кажете къде в Сф има Ла Фиеста?

Ла фиеста в София има на Стамболийски. Близо до кръстовището с бул. Хр. Ботев. Като застанеш на това кръстовище и се обърнеш в посока Президенството/ЦУМ и повървиш малко се пада отляво. Магазина е голям, в началото са маркови дрехи на по-високи цени, след това са другите на по-ниски цени. Дрехите са с цени, не е на кг. Има и пердета, чаршафи...Харесвам стоката там, защото нещата са изключително запазени и са като нови.  Peace

# 410
На Ралф Лорън неведнъж съм виждала, но никогаш не са ми харесвали. Марката е последното нещо, което гледам. H&M, Бенетон.... все конфекция.

Тези, които видях и на мен не ми харесаха, просто аз лично не бях виждала досега. За мен марката също не е от особено значение, но определено гъделичка самочувствието, особено като знаеш, че вместо хиляди си дал няколко левчета без 0-и отзад Sunglasses

# 411
Вие пак много сте ровили, аз рових в събота час и половина и в неделя пак толкова.За себе си нищо не харесах, но малката намаза 3 неща за вкъщи, едното от които е поларче от том тайлър.
Мен също марката не ме интересува, важно е да е запазена дрешката, без следи от износване и петна, пък и без това ги вземам за носене в къщи и за игра.Пък, ако е по-хубавка може и на вън.Вече съм убедена, че там дрехите са по-качествени.Дрехи от там не са мърдали, а едни шорти на Джордж, които съм купувала от сайта за два месеца започнаха да се "бримчат" на шевовете.

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 09:24 от gitadam

# 412
Аз пък маркови неща рядко виждам. Има яко конфекция от типа на H&M, брандовете на New Yorker и C&A и тн., но друго почти не съм виждала.

Истината дали една дреха е Ралф Лорън може да се разбере, ако знаете как изглеждат етикетите под яките, има разлики в емблемата, често на фейковете копченцата не са брандирани. Аз не съм много добре запозната с тази марка, но пък Фред Пери са ми специалитет по разпознаване  Laughing

Ето едно видео
http://www.youtube.com/watch?v=zooKSIThQBg

# 413
Аз пък маркови неща рядко виждам. Има яко конфекция от типа на H&M, брандовете на New Yorker и C&A и тн., но друго почти не съм виждала.

Истината дали една дреха е Ралф Лорън може да се разбере, ако знаете как изглеждат етикетите под яките, има разлики в емблемата, често на фейковете копченцата не са брандирани. Аз не съм много добре запозната с тази марка, но пък Фред Пери са ми специалитет по разпознаване  Laughing

Ето едно видео
http://www.youtube.com/watch?v=zooKSIThQBg

blackisback искам лично да ти благодаря за страхотната тема, много е полезна, особено и информацията на първата страница, която така четливо и хубаво си ни поднесла за улеснение. От коментарите тук разбрах за м-н "Бултекс" в района на Колхозен пазар Варна, а благодарение на теб не досадих на никого за адреса  Embarassed

Това за копчетата и етикетите за оригинал/ менте и аз го бях чувала някъде, обаче ако дрехата не ми хареса, както беше в случая, няма да тръгна да гледам чак в такива детайли. След малко ще изгледам и видеото, а посочените "дизайнерски" дрехи в моя случай бяха едни супер смахнати/грозни панталони  Crazy

# 414
аз да се похваля с една рокля - пуловер, която отдавна си купих но не бях обличала още (лошото е, че много бързо се мачка  Sad ):

http://3.bp.blogspot.com/-iex0N33IuQ4/UL0Xrq29bmI/AAAAAAAABfA/Kg … s640/SAM_0626.jpg

за още снимки тук - http://joanakoleva.blogspot.com/2012/12/sweater-as-dress_3.html  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 12:08 от bubka90

# 415
  • Пловдив
Днес нае връщане от един офис, реших да навестя ЗЗ. Всичко беше събрано на първия етаж, а хората бяха страшно много, пълнят ли пълнят по няколко кошници.
Аз се проявих "скромно" - 1. палто за мъжо, - 1 лв.
1 панталон за мен - 1лв,  роклА - туника, - 1лв.,  4 броя тънички жилетки, подходящи за носене с риза - общо за 3,19 лв.
Тоест цялата сметка за 9 броя дрешки - 6,30 с торбичката.

# 416
А аз днес ходих на зареждането в "Мания" и да ви кажа, мерих много неща и тези, които ми ставаха ... много скъпи щяха да ми излезнат ... пуловер ... да, с етикета ама 10лв и то XL, отдолу седеше широко ... ризка 5лв, друг пуловер 8лв ... 29лв за килограм е много, много  newsm45 , и с подвита опашка си слезнах в зона "Б" и се утеших с една жилетка тъничка за 2,90лв, колкото да не е без хич  Cry

# 417
  • София
Момичета. някъде виждали ли сте ски якета и други ски принадлежности в София?

# 418
  • София
Момичета. някъде виждали ли сте ски якета и други ски принадлежности в София?
Събота и неделя пред стадион "Висил Левски" - не знам, но май е скъпичко, но пък има пълна екипировка. Гледах в Мания-та в Младост 4 ски екипи, но пак безбожно скъпо излизаха, в следващите дни ги нямаше....

# 419
По някакво чудо в неделя половинката се нави да се разходим до ВУ-то. Ето и резултата:
яке Helly Hansen
анорак с качулка и полар отвътре
пуловер с къс ръкав Esprit
жилетка Esprit
блузка s.Oliver

И от зареждането днес в Халите две ризи:
H&M с 3/4 ръкав Heart Eyes
Esprit

Общи условия

Активация на акаунт