Нашите second hand находки- част 14!

• 59 927
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Мирама, браво, това ще ти струва в редовен магазин най-малко 60 лв... Най-малко....

Ама как 60лв, тук в БГ са по 200лв, че и нагоре. Аз като видях цената в сайта му. ) Вярно, че сега като гледам е по-скоро мъжко, и в магазина хич не загледах какво точно пише, ама пука ми. ) За тези пари е просто върха. ) Пък като трябва и мъжа ми ще го носи, вместо аз. )

С дамско закопчаване е, няма как да е мъжко =)

# 631
Luffchy, де да му знам закопчаването, аз вече се обърквам с тях. ) Ама и трябва да видя дали моето е съвсем същото, но много прилича поне на това на снимката. ) Утре като си го взема в нас ще го снимам и покажа реално.

# 632
  • 2 етажа над тавана
Днес прелетях в Плюса на Шипченски, да видя за карнавални костюми, както ми казахте. Доста се разочаровах - имаше десетина, но бяха в доста окаян вид и някои въобще не беше ясно какво точно трябва да представляват.

Приемам предложения и за други магазини, където може да има.  bouquet

# 633
  • Пловдив
Относно закопчаването, и аз нон-стоп го бъркам. Затова обикновено си гледам дрехата, с която съм в момента, ако е с копчета де и така се справям на момента.

# 634
Аз много не обръщам внимание на закопчаването. А и това просто нямаше как да не го взема на тази цена. ) Харесах и един шлифер, мръсно бяло, със страхотна подплата. И него с 2пръста не можех да го закопчея, ама и това бялото....та не го и слагах на кантара да видя колко ще излезе.

# 635
За съжаление по това време не се предлагат много
В Манията дават под наем, предполагам е по-евтино отколкото под наем от примерно Парти хаус

# 636
  • 2 етажа над тавана
♥ LOST ♥, ази не съм очаквала да има кой знае какво разнообразие, но поне се надявах да са по-здрави. В окаян вид бяха просто.
Ще проверя в Манията, благодаря ти Hug

# 637
Ако си в района, на ъгъла на Хемус и Лидице има магазин за левче, преди Хелоуин имаха костюми, шапки, такива неща...а до него пак има 2 употреба, жената имаше костюми преди Хелоуин, в момента мисля че няма, но може да я попиташ, защот тя ги прибира в едни чували...ти всъщност какво искаш да се направиш?

# 638
Относно закопчаването, и аз нон-стоп го бъркам. Затова обикновено си гледам дрехата, с която съм в момента, ако е с копчета де и така се справям на момента.

Ако са дънки/панталони, дамските и мъжките почти винаги са с мъжко закопчаване. Всичко останало си е разграничено - копчета отдясно е дамско, копчета отляво - мъжко.

# 639
  • София
Киса, Moringa, мерси за отговорите! А какво се случва в Happy Hour?

# 640
  • 2 етажа над тавана
Ако си в района, на ъгъла на Хемус и Лидице има магазин за левче, преди Хелоуин имаха костюми, шапки, такива неща...а до него пак има 2 употреба, жената имаше костюми преди Хелоуин, в момента мисля че няма, но може да я попиташ, защот тя ги прибира в едни чували...ти всъщност какво искаш да се направиш?

Нямам конкретна идея, просто ми се налага да съм маскирана.
Аз съм в Слатина, така че като цяло ми е удобен района. Ще мина и ще попитам.
Много ти благодаря за споделеното Hug

# 641
  • Sofia
Всичко е на 50%,прави се на обед около 12-13ч. и към 17-18ч.Аз харесвам Хумана,з-то зареждането е всекидневно,на 100 продадени артикула,вадят нови 100 и всеки ден има нещо различно.От там съм си купувала много изгодно нови дрехи, чанти,шалове,има нови детски и бебешки дрешки

# 642
  • Пловдив
Вчера най-после стигнах до малката Фрея с две приятелки. Уж едната търсеше яке за сина си. Пък накрая тя се оказа с 2 калъфки за възглавница, а аз с ватирана блуза за мъжа ми и чанта. Много нелепо изглеждат плетената и камуфлажната чанти на кожухчето ми. Исках кожена с дълга дръжка и такава си намерих. За 5 лв само. Имаше симпатична детска рокличка като за моето дете, но тя с рокли зимата не ходи, та 13 лева не ми се даваха за 2 обличания максимум.

# 643
  • София
Всичко е на 50%,прави се на обед около 12-13ч. и към 17-18ч.Аз харесвам Хумана,з-то зареждането е всекидневно,на 100 продадени артикула,вадят нови 100 и всеки ден има нещо различно.От там съм си купувала много изгодно нови дрехи, чанти,шалове,има нови детски и бебешки дрешки
Супер дано го улуча някой ден Simple Smile

# 644
  • Хасково
.....

Общи условия

Активация на акаунт