Нашите second hand находки- част 14!

• 59 942
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Продължавам да ви чета та реших днес  да се намеся по повод вилиците и лъжиците по-горе споменати!!! Аз  съм от малък град, в който има верига магазини за втора употреба  "Хоби" та във въпросният магазин освен дрехи, обувки и бельо се предлага още какво ли не! Виждала съм вилици, лъжици, ножове и други домакински прибори, готварски печки с керамичен плот, дивани, бюра, маси, секции, вази, ролки и маши за коса, биберони естествено нови но пък Avent за по 2 лева, бебешки шишета, поставка за смяна на памперси, бебефони, радиа, кафемашини и кафемелачки, чаши чинии, тигани, цели сервизи за хранене и какво ли още не за домакинството.  Веригата е Габровска не знам още къде имат магазини освен при нас и за да не е само спам тези дни си бях в градчето и се сдобих със страхотен шал за 0.50 стотинки на Келвин Клаин, чисто нов цвят тъмносин и горчица!!!

Ама то като се замисля такива осбено за ел.уреди, както и за мебели има много - може и в тях да се намират някои от посочените, иначе ми се иска да намеря и аз такова магазинче, защото съм си циганска душица и харесвам малки пипкави съкровища  Mr. Green

...
Находките при дрехите са ми доставяли удоволствие винаги, но сега явно ще имам нова страст. Много ме зарадвахте, честно. Винаги съм искала тук да има традиция с дворните/гаражни разпродажби на стоки от дома Simple Smile

И аз много искам в България да присъствам на такава автентична гаражна разпродажба, мисля, че в София се организират сходни такива пазари, но никога не съм била и не ги знам ...

# 616
  • София
Като казахте гаражна разпродажба.
Тази есен ми се случи да съм в Борисовата един следобед и изведнъж започнаха разни младежи да прииждат с чанти, постелиха одеала и опънаха въжета между дърветата  при езерото с лилиите и наизвадиха дрехи и разни други неща, които продаваха. Бяха много групички от по 2-3-4 човека. Даже си помислих че е нещо организирано от форума с благотворителна цел примерно, но не намерих никаква информация после като се прибрах.

Не е точно гаражна, но си беше организирана разпродажба Grinning

# 617
Минах през ЗЗ Краснодар и давам отчет Simple Smile В разпродажба преди зареждане са - 3лв/кг или 1лв/бр.
Отнесох едно палтенце на Evans, което направо като за мен е шито. А аз трудно си нацелвам добре стоящи върху хипопотаместото ми тяло, дрехи. Панталон на H&M, блузка на Evans и едно елече за работа. Всичко за дебелата сума от 3.80лв.  Grinning

# 618
Днес имах страхотно попадение. ))))) Уникално, чисто ново яке на Том Тейлър с дефект (леко скъсано по шева на подмишницата на ръкава). Цена по кантар 36лв, дадоха ми го за 30лв. заради дефекта. )))) Мацката в магазина каза, че поне 5човека са го гледали.
А дефекта е елементарен за оправяне, просто един шев с машината.
Естествено, сега ми е малко и не мога да го закопчая защото е размер М, но просто нямаше как да не го взема.
Оставих го при една приятелка, че не ми се влачеше из целия град. Утре като го взема ще го снимам. )) Сега ще потърся снимка в нета, ако има да го покажа.

Ето такова е, макар че не съм съвсем сигурна за джобовете. От вътре качулката е с едно като каракул, а това пухеното може да се сваля. Но е от серията Tom Tailor Denim. Само че моето е в маслено зелено.
http://www.zalando.de/tom-tailor-denim-daunenjacke-dark-blue-to721g00e-503.html

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 18:48 от Mirama

# 619
Мирама, браво, това ще ти струва в редовен магазин най-малко 60 лв... Най-малко....

# 620
Абе права си за редовния магазин, обаче все пак цените станаха твърде високи!

Днес влизам в една Хумана. Гледах няколко шала. Ами цените бяха между 6 и 8 лева, като шаловете си бяха тънички. Не вълнени някакви, да речеш. Миналата година си купих такъв шал от магазин на Графа за 5 лева. Наистина намален беше, че колекцията била стара...

Не може така! Все пак са магазини за второупотребни дрехи!

# 621
Мирама, браво, това ще ти струва в редовен магазин най-малко 60 лв... Най-малко....

Ама как 60лв, тук в БГ са по 200лв, че и нагоре. Аз като видях цената в сайта му. ) Вярно, че сега като гледам е по-скоро мъжко, и в магазина хич не загледах какво точно пише, ама пука ми. ) За тези пари е просто върха. ) Пък като трябва и мъжа ми ще го носи, вместо аз. )

# 622
Mirama, страхотно е!! Моят мъж казва, сега не се гледа мъжко или женско за яке  Laughing

# 623
Mirama, страхотно е!! Моят мъж казва, сега не се гледа мъжко или женско за яке  Laughing

Абе така е по принцип. ) А и аз имам към 4пръста в момента "дупка" и не мога да го закопчея. )) ако не отслабна до другата зима, ще го връча на мъжа ми. ))))

# 624
  • София

Днес влизам в една Хумана. Гледах няколко шала. Ами цените бяха между 6 и 8 лева, като шаловете си бяха тънички. Не вълнени някакви, да речеш. Миналата година си купих такъв шал от магазин на Графа за 5 лева. Наистина намален беше, че колекцията била стара...

Не може така! Все пак са магазини за второупотребни дрехи!

И аз разгледах един магазин Хумана днес и цените бяха доста солени. Знаете ли кога и как започват да падат цените в Хумана? Сега са заредили в понеделник изцяло нова стока и затова е скъпичко. Мислих да питам продавачките, но изглеждаха доста нелюбезни и се отказах.

Последна редакция: ср, 12 дек 2012, 19:31 от МирaМира

# 625
Момичета, да се информирам набързо - каква е в момента цената/кг в "Зиг-Заг" - Пловдив и кога ще има ново зареждане?
От доста време не съм имала път натам и си нямам идея как стоят нещата.
 Praynig

# 626
Новото зареждане беше миналата седмица,май Thinking
...така,че до утре са на високата цена.

# 627
Новото зареждане беше миналата седмица,май Thinking
...така,че до утре са на високата цена.

Благодаря!

# 628
  • Варна

Днес влизам в една Хумана...

И аз разгледах един магазин Хумана днес и цените бяха доста солени. Знаете ли кога и как започват да падат цените в Хумана?

Доколкото им схванах схемата, е нещо такова: първите 2 седмици от зареждането са на фиксирани цени (разбирай, доста високи), евентуално през втората седмица да обявят Happy Hour за 1 час по техен избор, което може да е по всяко време през работния ден, тоест, не се обявява официално - ако уцелиш.
После пускат 2-3 дни на - 30%, 2-3 дни на -50%, после 2-3 дни всичко по 7 лв, по 6 лв, по 5 лв и така докато не се стигне до 1 лв - това вече е към края на месеца, откакто е започнало новото зареждане.

Малко им е объркана схемата, но в един момент пускат флаерчета с дати и съответните цени.

Аз напоследък имам доста покупки, но не ми се снима  Simple Smile

# 629

Днес влизам в една Хумана...

И аз разгледах един магазин Хумана днес и цените бяха доста солени. Знаете ли кога и как започват да падат цените в Хумана?

Доколкото им схванах схемата, е нещо такова: първите 2 седмици от зареждането са на фиксирани цени (разбирай, доста високи), евентуално през втората седмица да обявят Happy Hour за 1 час по техен избор, което може да е по всяко време през работния ден, тоест, не се обявява официално - ако уцелиш.
После пускат 2-3 дни на - 30%, 2-3 дни на -50%, после 2-3 дни всичко по 7 лв, по 6 лв, по 5 лв и така докато не се стигне до 1 лв - това вече е към края на месеца, откакто е започнало новото зареждане.

Малко им е объркана схемата, но в един момент пускат флаерчета с дати и съответните цени.

Аз напоследък имам доста покупки, но не ми се снима  Simple Smile

И аз не мога да им схвана схемата, но Киса както го  описа е най-точно казано   Peace

Общи условия

Активация на акаунт