Нашите second hand находки- част 14!

• 60 203
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Някой виждал ли е този онлайн магазин за дрехи ВУ? На мен лично ми се струват много високи цените - не знам как я мислят тази работа  newsm78

http://remix.bg/дамски-дрехи-cat1.html

Дам, знаем го, има интересни попадения, но цените определено се различават от моята представа за изгодна дреха. За сравнение това ми е екипчето от вчера, блузката (мека като памук и идеално нова) и полата (чист лен и висока талия) взети преди зареждане от Мания (разбирай най-ниска цена) по 2 лв. всяко и жилетка от друго магазинче за 6лв. с липсващо копче, но ще го преживея  Mr. Green

За намалението в Манията-днес е 29% надолу и от двете цени - на килограм или на бройка. Плюс това като сложиш и 10% намаление от карта мания си става общо 40% И вчера беше така Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 12:11 от merrlyn

# 331
Някой виждал ли е този онлайн магазин за дрехи ВУ? На мен лично ми се струват много високи цените - не знам как я мислят тази работа  newsm78

http://remix.bg/дамски-дрехи-cat1.html

Дам, знаем го, има интересни попадения, но цените определено се различават от моята представа за изгодна дреха. За сравнение това ми е екипчето от вчера, блузката и полата взети преди зареждане от Мания (разбирай най-ниска цена) по 2 лв. всяко и жилетка от друго магазинче за 6лв. с липсващо копче, но ще го преживея  Mr. Green

Страхотни неща - сиво и червено е просто класика.

Последна редакция: чт, 29 ное 2012, 12:40 от Moringa

# 332
Честито много хубави неща. В полата ми останаха очите  Mr. Green
Имам подобна на тази жилетка, но без кабзите/нали са кабзи/ изчистена е, страхотна е и може да се комбинира със всичко

# 333
Някой знае ли какво става с Манията в Бургас. Миналата сряда минах и на вратата пишеше, че са в ревизия. Днес пак минах и пак ревизия. Какво толкова ревизират или може би има нещо друго. Понеже и миналата седмица, и днес не исках да се връщам с празни ръце, отскочих до Шик Шик и Хумана. Резултата е 3 тунико-рокли и един пуловер. Напоследък само снимам без да качвам снимки, но скоро ще се наканя и ще ги пусна накуп.

# 334
Цитат
За намалението в Манията-днес е 29% надолу и от двете цени - на килограм или на бройка. Плюс това като сложиш и 10% намаление от карта мания си става общо 40% И вчера беше така Rolling Eyes

Само да поправя - няма наслагване на намаления. Ползва се само най-голямото, в случая 29-тте процента, а в картата само се натрупват точките от покупката.

# 335
Обещаните снимки:
Шапка  Heart Eyes
пак тя -по-лилава е,не толкова синьа
Блузка и пак
Жилетка
Туника облечена стои много добре
пуловерче
Дънките  Heart Eyes и пак те

# 336
Цитат

Само да поправя - няма наслагване на намаления. Ползва се само най-голямото, в случая 29-тте процента, а в картата само се натрупват точките от покупката.

Така е, беше прекалено хубаво, че да е истина, вчера отидох и на 29% в Мания на ул. Йерусалим, Младост 1 се води май и пак забърсах хубави неща-от зала Б 4 неща за 1,50  Shocked беше мноооого обрано, но пак щипнах нещо. Снимки по-късно плюс нещата от зала А  Peace

# 337
  • Пловдив
Днес в П-в ЗЗ каква е цената?Дали някой ходи скоро?

# 338
Аз ще ходя утре или в неделя.Днес цената е 5.99 лева и започва да пада с 1 лев, т.е. в събота ще е 4.99, в неделя - 3.99 лв, предполагам в понеделник и вторник ще е 2.99 лева или 1 лев на бройка

# 339
И ние утре с мъжо ще наминем към ЗЗ ... дано е останало нещо интересно  Crazy

# 340
И аз на това разчитам.Въпреки, че детското по това време е доста обрано.Но именно на разпродажбата си взех две блузи по 1.20 лв и яке за 4.Сега ще търся пак блузи или поло, не вярвам да са останали дънки за мен, накрая остават все малки размери.Ако има бих си взела анцунг или суетшърт/ватирана блуза за носене у дома.

# 341
Някой днес ще ходи ли до "Мания" (Варна) ... и евентуално ако си търси компания  Whistling

# 342
Някой има ли представа днес какви са цените в магазин Бултекс, гр. Варна на ул. Капитан Райчо Николова (Колхозен пазар)?  Simple Smile

# 343
Някой има ли представа днес какви са цените в магазин Бултекс, гр. Варна на ул. Капитан Райчо Николова (Колхозен пазар)?  Simple Smile
току що разбрах, че другата седмица в понеделник има зареждане. Не им знам схемите, но дано това поне е помощ  Peace

# 344
Това е нещо от последните ми находки, палто на H&M:
http://img10.imageshack.us/img10/7140/201211031.jpg - отпред
http://img805.imageshack.us/img805/5603/201211032.jpg - отзад
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт