Нашите second hand находки- част 14!

• 59 978
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
много добро обяснение Естел, като ми каза как да стигна и до какво се намира ми се изясни къде е. Grinning

# 556
Ето какво забърсах днес - чантичката, която миналата седмица беше 3,00лв седеше и ме чакаше вече с нова атрактивна цена от 1,80лв  newsm44

# 557
Страхотна е  Heart Eyes Честито !!!

# 558
Страхотна е  Heart Eyes Честито !!!

Благодаря, благодаря   bouquet

# 559
  • София
Здравейте, в събота ходихме с приятеля ми в 2ра зиг зага- всичко, което попинах беше с топчета от преупотреба  Cry
накрая той си купи от мания 2 блузи за 20лв Sad ми то на Произведено в България имаше блузи по 10лв...

# 560
Мелина, трябваше да вземеш една и след N пранета да я сравниш с тези от втората...
Пък от блуза до блуза има разлика  Peace

# 561
  • Пловдив
Момичета,никой ли не ходи в ЗЗ Пловдив да каже как е след зареждането?Трябва ми ски гащеризон за детето...

# 562
  • София
Мелина, трябваше да вземеш една и след N пранета да я сравниш с тези от втората...
Пък от блуза до блуза има разлика  Peace

Между другото качеството пада или сме имали кофти късмет- купихме му на него от долния етаж от Ремикс пуловер с твърда цена 14лв , изглеждаше отлично, а сега вече след 5-6 обличания е на бобчета

# 563
Е да ... няма гаранция. Пак се гледа (пипа и преценява) материята, гледам и марката ... не е определящо, но и ма значение.

Аз избягвам да купувам неща, видимо нови с етикет ... не знам какво да очаквам.
Вероятно въпросния пуловер не е бил носен.

Аз напоследък почти не влизам.... откакто взех зимно яке за малкия за догодина Simple Smile После,обаче, баща му  .... като се разрови... имаме още 2 якета ... пак големи  Joy ... е едното не чак толкова, един гащеризон - космонавт ... не му пречи че е големичък Simple Smile и 2 чифта супер ботушки... малко големи май едните ... ама пък супер топли и непромокаеми изглеждат... ще видим

# 564
Здравейте момичета  Grinning Който отговаря за оформлението на темата, може да добави за следващата  и web-адреса на Бултекс - http://www.bultex.eu/  Днес там беше голяма блъсканица - едни чували, ровене, хвърляне по земята - да ви кажа такова нещо не бях виждала. Аз нямах много време и си тръгнах с празни ръце  Sad Дано утре на зареждането на Мания ме чака нещо интересно Simple Smile

# 565
Здравейте момичета  Grinning Който отговаря за оформлението на темата, може да добави за следващата  и web-адреса на Бултекс - http://www.bultex.eu/  Днес там беше голяма блъсканица - едни чували, ровене, хвърляне по земята - да ви кажа такова нещо не бях виждала. Аз нямах много време и си тръгнах с празни ръце  Sad Дано утре на зареждането на Мания ме чака нещо интересно Simple Smile

Аз бях свидетелка на същото за първи път пак в Бултекс-а, но до Колхозен пазар - днес бях там вече на свалена цена и не само, че беше супер спокойно, а и още се намираха хубави неща - чантичката ми по-горе е оттам  Simple Smile

# 566
  • София
Здравейте, в събота ходихме с приятеля ми в 2ра зиг зага- всичко, което попинах беше с топчета от преупотреба  Cry
накрая той си купи от мания 2 блузи за 20лв Sad ми то на Произведено в България имаше блузи по 10лв...

Как така все не можеш да си намериш нещо, нямам представа... А и няма как да сравняваш нещо прано 100 пъти с нещо ново. Изпери новото толкова пъти и пак ще си говорим.
Ако четеш редовно темичката, ще разбереш къде и кога се намират качествените неща. Разбирам, че манията ти е най-близо, ама в събота и неделя може да се поразходиш до други магазини. Повечето потребители тук споделят мнението, че в мания вече всичко е много зле. Аз съм на същото мнение с отваряне на една скоба с изключение - за детското.

# 567
Moringa незнам аз съм без думи просто - съблекалните бяха пълни, имаше големи опашки отпред, а едно момиче се съблече по гащи насред магазина и си пробва съвсем спокойно дънките Shocked Утре след Манията ще мина през Бултекса на Македония - нали сега всичко е по 2,99.

# 568
  • София
Имам питанка, кога цената в 33 София /Младост/ пода на 5.99, днес ходих, но беше 9.99, а забравих да питам. Някой май беше качил ценовия календар, но не го намирам.

# 569
Moringa незнам аз съм без думи просто - съблекалните бяха пълни, имаше големи опашки отпред, а едно момиче се съблече по гащи насред магазина и си пробва съвсем спокойно дънките Shocked Утре след Манията ще мина през Бултекса на Македония - нали сега всичко е по 2,99.

За този Бултекс, за който питаш гледам календара им - 2,99лв е, а за този, на който аз ходя е 11,99лв тази седмица. Тези дни да вземем да направим с теб една партия за по-забавно обикаляне ли  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт