Нашите second hand находки- част 14!

• 59 915
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, момичета!   bouquet
а момчетата вълците ги яли .... hahaha

# 676
  • София
В околността на Халите и по М.Луиза до лъвов мост и на самият него има едно...десетина магазина сигурно.

# 677
Здравейте, момичета!   bouquet
Много интересна тема, която днес виждам за 1-ви път.
Искам да ви помоля за информация - къде в центъра има магазини ВУ, освен в Халите - на други места?
Благодаря ви предварително за помощта!
Хубав неделен ден!
На Пиротска - в първия безистен откъм Халите - Хумана.
На колелото на 23  срещу Дон Домат има два Шик Шик (зареждат в различни дни, тъй че има голямо разнообразие, хехе :Р)
В Халите има Мания.
На Екзарх Йосиф и Веслец(май) има един неизвестен.
На Лъвов мост на спирката на рейсовете към Сточна гара има един.
И по Мария Луиза има 3-4, къде точно не мога да ти кажа Simple Smile
А по Пиротска също има 4-5, от Женския пазар към Опълченска като вървиш
Засега за това се сещам  Mr. Green Честичко минавам оттам, но дали са хубави магазините - не знам. Само съм забелязала, че ги има :Р

А аз да ви питам, виждали ли сте празнични рокли някъде? Има само разни вълнени в ЗЗ и Мания... Те са лятна стока, но все пак... празници идват Sad

# 678
Един-два пъти съм писала в темата, но иначе ви следя редовно почти от самото начало.
Давам инфо за официални рокли - живея в Овча купел и има ВУ на бул. Монтевидео.
Там миналата седмица заредиха два щендера с официални рокли на цена 25 лв. бройката.
Абсолютно запазени са, някои твърде официални ( като за абитуриентски бал), но лично на мен ми идват малко кичозни. Все пак вкусове различни, на друг може и да му харесат.

# 679
Лятото имаше прекрасни рокли и поли в ЗЗ, а сега само вълнени... И аз се надявам да пуснат някоя рокличка за НГ, но едва ли ще ни огрее.

# 680
Благодаря ви много за бързите и изчерпателни отговори, мили момичета и момчета!   bouquet Hug
А някой виждал ли е в тези магазини рокли - по изчистени и не тип абитюрентски? Simple Smile

# 681
  • Sofia
В Ла Фиеста на бул.Стамболийски имаше официални рокли,на фиксирани цени,интересни моделчета за различни вкусове

# 682
Извинявам се, а къде по-точно се намира на "Стабмобийски"? Simple Smile

# 683
Малко по-назад е обяснено къде е магазин Ла фиеста.
Скрит текст:
От светофара на "Ботев" и "Стамболийски", тръгвате по левия тротоар в посока Шератон. Съвсем близо е до кръстовището.

# 684
Мерси много!   bouquet

# 685
колко е килограмът тази седмица в ZIG ZAG Пловдив

# 686
Абе хора да ви попитам и аз дали сте виждали специално в ЗЗ (без значение кой град) да има блузи мега големи размери  Simple Smile

# 687
  • София

42 страница. Айде четете, де Simple Smile

# 688

21,99 лв.  , а в петък пада на 15,99 лв.  Heart Eyes

Абе хора да ви попитам и аз дали сте виждали специално в ЗЗ (без значение кой град) да има блузи мега големи размери  Simple Smile

Големи, големи .. колко да са големи. Виждала съм размери като XXL основно на блузи и то лятото. Но определено се намират и по-големи размери  Hug

# 689
Ами нещо от сорта на 3-4 пъти ХЛ ще ми трябва...

Общи условия

Активация на акаунт