Джакпотът пак оцеля-да не е някаква шашма това?

• 2 841
  • 44
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Забравяме нещо- никой не кара народа да участва в тази измама. Всичко си е доброволно. Тоест- правете ни маймуни, ние ще си плащаме. То вярно, че всеки живее с надежда  Joy

# 16
  • Пловдив
Явно на някой му трябват мноооого пари Laughing и затова още не пада печалбата Peace Аз не съм фен на тотото,но тая и предната седмица дадох задача на колега като минава да ми пусне той фиш...или взимам готов попълнен.То,ако е писано... Whistling

Ама я си представете как един средностатистически човечец ги печели тия пари,а Rolling Eyes Дали някой ще го остави да диша Free???

# 17
Истината е, че на случаен/обикновен човек няма да се паднат, а на наши хора.

# 18
Обаче ние, както винаги -типичните мулета. Знаем, че ни правят на балами, но си и плащаме затова.
То направо си заслужаваме всички шашми, които съществуват в България.

# 19

И в интерес на истината не познавам никой печелил повече от тази сума  Peace

Аз преди много години съм печелила 100 лв, което може би е около 10 днешни, щото майка ми ме заведе в МакДоналдс тях Crazy Laughing
И пак 10 съм печелила в по-скорошно време, като се чудех как да си загубя времето, чакайки на гарата.
Като цял не играя на такива неща по принцип, ама явно ми се случва Mr. Green.

# 20
  Не познавам никой , който да е печелил повече от четворка. Пускам, когато се присетя, печелила съм от един фиш 3ка и 4ка, и аз като Ео, докато чакам влязох в пункта на топло  Grinning Вчера пуснах и се наслушах на истории докато чаках на голямата опашка. Една дама каза- "Пускам един за мен, един за мъжа ми и един за кучето", друга я пита- "Е как за кучето?". Написала 49 листчета с поредни числа, дала ги на кучето и то почнало да ги дъвче. Които изплюло- написани на фиша  Joy
 Майка ми е печелила джакпот от спорт тото 1 преди да се родя, с мачовете. И аз понякога играя мачове, но като погледна крайния баланс на акаунта- занулявам се, няма печалба Simple Smile

# 21
Моят едно време се е издържал от мачове. Crazy Сега от време на време залага, но по 5-10 лв, колкото за адреналина. Веднъж ги направи до 190 и нещо и като трябваше да станат към 220, ги загуби Joy

# 22
 Е,да, то тогава трябва да спреш, ама решаваш да ги направиш хиляди  Mr. Green Затова ми е нулев балансът.

# 23
нали имаше един виц: "Аз всеки път печеля от тото - като не играя!"

# 24
Абсолютна шашма е това тото, и все пак всеки тайно се надява да греши и пуска по фиш-два.

# 25
Никога не сме пускали тото, не искаме такива пари - това съвсем сериозно  Peace

Ако искам да изкарам пари от хазарт - покер. Играя вече чисто за удоволствие, макар и рядко, без пари,  но от скука съм си докарвала по 150 лв. на 1-2 дена и то при положение, че не съм добра. Чисто към края на месеца може да си докараш поне 2000 лв. и пак казвам - при положение, че не си от много добрите Peace Обаче това е нон-стоп висене през компютъра (аз играех онлайн), предимно нощно време. През деня спиш, през нощта играеш (тогава имах нощни смени и нямаше какво да правя  Laughing), т.е. оставаш без нормален живот. За това не съм посягала повече към желанието си да изкарвам пари по този начин, но категорично може. Познавам хора, които си докарват между 5000 и 10 000 лв. месечно, ама не са хора, парите ги хвърлят все повече за играта, цигари, алкохол - никой не е градирал, въпреки повече от добрите пари, които изкарва. Е за какво са ти тия пари тогава? Peace

# 26
  • ...живея на последния етаж...
Какво им е на парите? Като разхвърляме по един милион на мама, тати, брат, сестра, и те свършиха! Laughing Laughing Laughing

# 27
  • София
Какво им е на парите? Като разхвърляме по един милион на мама, тати, брат, сестра, и те свършиха! Laughing Laughing Laughing

Точно така! Аз вече знам кво ще ги правя парите...Само да мине тиража - отсега знам, че са мои! Mr. Green

# 28
Не вярвам в тези конспирации аз...  Rolling Eyes
Не че са невъзможни, просто не мисля, че такъв е случаят сега.

Иначе сериозно се бях замислила дали да продължавам да пускам фишове /не че съм кой знае колко редовна/, когато в два поредни тиража се паднаха едни и същи числа. От тогава тази грешка си я коригираха.  Mr. Green

# 29
  • София
 Е, какво стана, падна ли джакпота?

Общи условия

Активация на акаунт