Конспирации около Христо Ботев

• 2 655
  • 43
  •   1
Отговори
Някои са позабравили, други даже и не са чували, че през 1950-те и 1960-те в България се разпространяваха слухове, че Христо Ботев бил убит в тила от четниците и даже че причината била някакви пари, за които четниците се били скарали. Други слухове бяха пускани, че Христо Ботев още бил жив, заточен в Диарбекир и се бил умопобъркал.

Тези слухове се разпространяваха от хабилитирани интелектуалци и се възприемаха от масита, като особено интересни.

Както на днешно време конспиративни теории за това, как Русия нападнала Германия и  била започнала Втората Световна Война и как Сталин бил предлагал на Хитлер да се съюзят и да поробят целия свят, се възприемат с разтворени обятия от руснаците.

И повечето американци също възприемат с разтворени обятия конспиративните теории около 11.09.2001

# 1

И повечето американци също възприемат с разтворени обятия конспиративните теории около 11.09.2001

Майкъл Мур и родата му ли имаш предвид?  Grinning

# 2
Бан за потребители, пускащи теми по кило на час няма ли? ooooh!

# 3
  • Valencia-estadio de Mestalla, Barcelona-estadio de Camp Nou
Най-официално моля модераторите да изтрият тази тема. Това е неуважение към нацоиналните ни герои.

# 4
  • Kопенхаген
bentybay , с поредната си нелепа тема затвържадваш тотално, че страдаш от огромен дефицит на Бяло и Сиво мозъчно вещество.

# 5
Слуховете ги пускаш в момента ти, bentybay.

# 6
  • София
Бенти, какво ти се е случило, че така си си раздвоил личността? Как е възможно да вплиташ потвърждение и отрицание в рамките на няколко изречения? Признавам, че това е изкуство защото не го умея, но как се става такъв?  Grinning

# 7
  • Варна
Не съм чувала подобни слухове за Ботев. Thinking Някакви доказателства има ли? Или кое е посяло сянката на съмнението?
Относно Сталин и Хитлер , мисля че няма какво да се обсъжда, просто прегледай договора Рибентроп - Молотов. Wink

# 8
  • Kопенхаген
Почнеш ли да получаваш сигнали от Кораба- Майка си става направо притеснително...

# 9
  • Варна
Почнеш ли да получаваш сигнали от Кораба- Майка си става направо притеснително...

Не виждам с какво тази тема се различава от темата"Ще се подготвите ли за оцеляване..."  Laughing
Там няма призиви за заключване и бан.

# 10
Най-официално моля модераторите да изтрият тази тема. Това е неуважение към нацоиналните ни герои.
Стига глупости. Има много "неясности" около смъртта на Ботев. И аз се прикланям към хипотезата че е убит от своите.

Убийството на Ботев
http://www.bulblog.com/?p=4310

# 11
  • Kопенхаген
Хексе , не съм запозната с въпросната тема.

Също така не бих призовавала да се банне който и да било. Всеки има право да изразява гледна точка и мние,

Но стане ли въпрос за гаврене и оплюване на национални символи и герои ми става отвратително и пръстите ме засърбяват.

# 12
  • Kопенхаген
Стига глупости. Има много "неясности" около смъртта на Ботев. И аз се прикланям към хипотезата че е убит от своите.

Убийството на Ботев

Хипотеза на един юрист...  hahaha ГолЕм майтап....

# 13
  • Варна
Мадам, нямах предвид само твоя пост. Аз не виждам гавра в случая.  Peace

Убийството на Ботев

plamenhk, отдавна подозирам че се бентибей сте едно и също лице.
Какво значи "прикланям се към хипотезата"?  Rolling Eyes

# 14
  • Kопенхаген
Хексе , в една друга тема за поругаването на Българския Трикольор не спорихме ли пак с теб?

Общи условия

Активация на акаунт