Джакпотът пак оцеля-да не е някаква шашма това?

• 2 838
  • 44
  •   1
Отговори
# 30
Ми той не е минал тиражът. Ще разберем в 9.

# 31
  • София
Ми той не е минал тиражът. Ще разберем в 9.
Защо го теглят толкова късно?

# 32
За да е по-драматично.  Mr. Green

# 33
  • София
Щото пунктовете са работили до 6, да обработят информацията и да определят кои числа да се паднат. Mr. Green

А, и да хванат най-гледаното време.

# 34
 Предния тираж нещо много го закъсняха, докато разберат коя комбинация не е пусната  Mr. Green Трябваше в 20:45, а към 21:30 го изтеглиха.
 Майка ми също отказва да пуска ТОТО, защото какво щяла да прави ако спечели, щели да ни отвлекат и т.н. Grinning  А тя наистина е страшна късметлийка, освен джакпотът от спорт ТОТО 1, който споменах, че е печелила - винаги по разни томболи и промоции печели от по-големите награди...намира портмонета и ги връща, телефон неотдавна намери и върна. Та днес я накарах да пусне 5/35, там поне няма милиони, да е спокойна.

# 35
  • при късмета
Ще използвам темата, за да попитам някой играл ли е от моментните им игри/които се трият/, печелили ли сте нещо?

Детето от 4 картончета преди два дни спечели 9 лв.Първото печелеше левче, сменихме го вместо парите, спечели 5лв., после 2лв и още 2лв. За пояснение бяха от различни серии всичките.И друг път е имал попадения при моментните игри, но не повече от 3лв.
По темата, познавам човек спечелил шестица, но не такава сума разбира се.И само го познавам, приятел на приятел, не ми е близък.
Да допълна, че се сетих история от детските години. На един съученик баща му спечели две петици заедно. Попълнил фиш, видял че отдолу имало още един на който се отбелязали числата само на химизираните страници и ги написал и на най-горната и пуснал и двата, с еднаквите числа.Хоп две петици

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 20:35 от мама-коко

# 36
 Падна джакпотът, има две шестици.

# 37
  • София
Падна джакпотът, има две шестици.
Честито на печелившите!

# 38
  • София
Ох..къде може да се видят числата...

# 39
# 40
# 41
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
 Joy за пръв път играя и имам от 2-те тегления 3-ки  hahaha Ще има ли поне по 3 лв. на 3-ка или не?  Wink

# 42
 За второ теглене май се изплаща само шестица. Не знам сега колко е тройката, горе долу колкото стойността на фиша беше преди.

# 43
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
За второ теглене май се изплаща само шестица. Не знам сега колко е тройката, горе долу колкото стойността на фиша беше преди.
И аз това установих Simple Smile И що така? Уф, значи имам само една 3-ка Simple Smile

# 44
Имам само от първо теглене две съвпадащи цифри  Laughing Не ставам аз за такива неща, голям карък съм.
Иначе си помечтах малко днес за какво бих ги използвала  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт