Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 129
  • 727
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Някои неща от последните дни:

гривна
кожена гривна
дънки
очила, пак

# 31
# 32
  • в 1001-та нощ
Lauren Conrad LC Tan Knee High Platform Boots

# 33
  • Там, където ме обичат
Нямам нищо ново, но се надявам другата седмица да наваксам.

# 34
  • в 1001-та нощ
Borse - Fornarina Bag ᐧ TYLER JACQUARD Collection

# 35
# 36
От колекцията на Маржиела има останали неща, който иска може да види.
Аз пробвах обувките им с плексигласов ток, които са голям хит. Имаше моя номер, но са супер неудобни. Първо са умалени с един номер и второ са супер твърди и ме убиваха страшно на пръвата крачка в магазина. Много се радвам, че ги пробвах, защото ги исках,а нямаше да мога да ги нося в никакъв случай. Пробвах и ботушите със счупен ток както и същите пантофки, не са за мен определено.
Пробвах и други дрехи от колекцията, рокли, сака, вк. и овърсайз палтото. Няма такъв цирк. Whistling Mr. Green Детето каза, че това е палто за великани. Laughing Просто не си представям кой точно ще тръгне така по улиците въпреки, че има много ексцентрични хора вк и аз съм от тях.
Да не говорим за ризката от копринени шалове и супер състарените и мръсни науж, покривка и кърпи за маса на стойност 250 лв. Whistling
Чантите обаче са хубави, Heart Eyes а кецовете червени, които исках за любимия са от естествена кожа вътре, но от изкуствена вън, не разбрах защо точно.

# 37
Съвсем ви изпуснах Mr. Green Аз само рокли купувам напоследък, все едно не идва зима ooooh! ooooh! ooooh!

риза

рокля 1

рокля 2

рокля 3

рокля 4

рокля 5

рокля 6

рокля 7

рокля 8 Heart Eyes

рокля 9 Heart Eyes

И нещо като за сезона

шапка

блуза

ботуши над коляното - не личат много на снимката Mr. Green

# 38
Tia_e Много ми харесаха новите ти придобивки,но най-много ми хареса рокля номер 9,страхотна е newsm10 от каде си я купи?

# 39
Еееее, за тая рокля като скелет (X-ray)  обърнах де що сайт имаше, но уви!  Crossing Arms Тия кажи моля те от къде я забърса, уникална е!!!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 40
Здравейте, някой да знае от къде мога да си намеря подобна рокля - само, че черна.
Скрит текст:
или поне какъв плат да търся като материя, за да си ушия такава?

# 41
╚Sisley╝, наистина много яко ти седят дънките Simple Smile

# 42
Последно намазах с тези гумени ботушки  Flutter

# 43
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не забелязах голям интерес kъм Maison Martin Margiela for H&M,нито пък дрехите си струват вниманието.Купих все пак turtleneck sweater. http://3.bp.blogspot.com/-c6elCkAzMWY/UH4pUnpkvEI/AAAAAAAAEDY/Sl … s1600/a_4.5x.jpeg

Последна редакция: нд, 18 ное 2012, 16:25 от MyGuapa

# 44
  • sofia
Лу  Heart Eyes

Само колкото да се запиша Laughing
Дънки  пак  реално, на мен ми стоят много по-гот от на манекенката --:mrgreen:--

Супер са дънките и страхотно ти седят! Grinning

Аз да питам ботушките, с които си на снимката, от къде са!?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт