Нови придобивки в гардероба - 31

• 80 128
  • 727
  •   1
Отговори
# 15
  • Чукарландия
BBeLLa от къде са ботушите?

Tendenz. Peace

# 16

Мерси, сега ще разгледам   bouquet

# 17
  • Belgium
Момичета, някоя от вас пазарувала ли е от Shopping Terapia?

Как са като качество, материи?

# 18
  • ...край Дунава
Лу  Heart Eyes

Само колкото да се запиша Laughing
Дънки  пак  реално, на мен ми стоят много по-гот от на манекенката --:mrgreen:--

# 19
  • Варна
Дънките ти стоят идеално. Wink
Черпя вдъхновение и ви се радвам

# 20
Цитат
bebolinka82 принципно тези колекции се изкупуват не само с цел носене, а с цел продажба в e-bay, на по-високи цени. На този принцип се взимат най-различни артикули с различни номера.

Примерно Lanvin за H&M и Versace за H&M изчезнаха от магазините на този принцип. Дори в Берлин, където обикновено е кротко, е имало блъсканица.

Знам разбира се често виждам неща на двойна и тройна цена в ибей.  ooooh! Иначе за Версаче и аз се бутах като ученичка.  Whistling Ми като ги пуснаха само в един магазин в УК не стига, че пропътувах близо 100 мили до там ми беше пъъълно как няма да сбутам няколко девойки.. Crazy Laughing

Иначе по темата нямам с какво да се похваля още, но другата седмица ще ходя до едно аутлет селце за ботушки и ще се хваля после.  Grinning

# 21
  • Belgium
Сисчей  Heart Eyes

Много ясно, че на теб ти стоят по-добре  Mr. Green

bebolinka82 , искаш да кажеш, че в UK има цяло селце само с аутлети?  Crazy

Няма да мога да спя просто  Grinning

# 22
Сисчей  Heart Eyes

Много ясно, че на теб ти стоят по-добре  Mr. Green

Ахъм, казва се Bicester Village и е на около 20 мили от нас. Whistling Е не е точно като село, но да кажем колкото голям мол и най евтините магазини са на Guess и Adidas, другите са от ранга на Versace, D&G, Prada, Michael Kors, Gucci и т.н мога да ги изреждам до утре. Наистина трудно се спи с толкова изкушения наоколо.  Crazy

# 23
Добро утро Simple Smile добро утро - защото явно съм проспала нещо, заради което мнозина не са спали. Та, какво е имало в H&M?

# 24

Ахъм, казва се Bicester Village и е на около 20 мили от нас. Whistling Е не е точно като село, но да кажем колкото голям мол и най евтините магазини са на Guess и Adidas, другите са от ранга на Versace, D&G, Prada, Michael Kors, Gucci и т.н мога да ги изреждам до утре. Наистина трудно се спи с толкова изкушения наоколо.  Crazy

Да вметна само че и в Барселона има такова селце, а една приятелка май каза че и някъде в Германия  също имало такова.
За момента това ми е любимата покупка за сезона: клинче НО  Naughty съм на поръчвала от Интернет някой неща и скоро се надявам да се похваля с тях.

Лу темата е супер вече често ще наминавам   bouquet

# 25
  • Попово
Не пиша, но да се запиша и в новата тема.   bouquet
Палтенцето ми за тази зима. И една блузка , червена.

# 26
Добро утро Simple Smile добро утро - защото явно съм проспала нещо, заради което мнозина не са спали. Та, какво е имало в H&M?

И аз това попитах, но не ме отразиха  Crossing Arms

# 27
Един суичър на looney tunes с tweety,но не мога да намеря снимка  Cry

# 28
  • Belgium

И аз това попитах, но не ме отразиха  Crossing Arms

Момичета, в края на предишната тема доста обсъдихме въпроса - в H&M представиха капсулна колекция на Maison Martin Margela. Ето репортаж от официалното представяне в Ню Йорк: http://www.fashionmagazine.com/blogs/society/2012/10/24/maison-m … ork-launch-intro/

И самата колекция с цени: http://www.styleite.com/media/mmm-x-hm-lookbook-prices/#0

# 29
Лу, мерси!  Peace Видях, че става дума за колекция в ХМ, но не можех да си представя, че те биха предложили нещо, заради което да стават такива опашки и масови драми Simple Smile Затова помислих, че е нещо много много сензационно..
Извинявам се за невежеството, но какво означава 'капсулна колекция'? Whistling

Общи условия

Активация на акаунт