Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 50 (юбилейна)

• 35 041
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
.А З. според мен няма никакъв шанс с Кузей...та той дори не и се обади да се сбогува.
К. се бе обадил на З. предната вечер преди заминаването му (З. каза това на Симай, когато Симай я попита дали Кузей се е сбогувал с нея).

# 601
Здравейте и от мен. Simple Smile
Киво игра много добре.Бих казала, че изнесе цялата серия на гърба си. Браво!    love001
Иначе епизодът не беше нищо особено, като изключим сцената на аерогарата.Браво на Кузей.Държа се като истински, доблестен мъж.Каза на Джемре, че я обича, гледайки я най-после в очите.Но, я постави там, където и е мястото-до мъжа и. Peace
А за Дж какво да кажа? С какво Баръш заслужи такова отношение? С това, че през цялото време, докато беше най-обикновена секретарка, той се държеше изключително уважително с нея, с това, че се влюби в нея, предложи и брак и се ожени за нея? Обгради я с нежност и внимание, влачи майка и в Париж.Той ли я насили да се омъжи за него, че още от първия ден след сватбата му заявява, че го мрази, че обича друг? Направо го смаза, на "тряпка" го направи.Тя и майка и го употребиха най-грубо. Не знам кой мъж би преглътнал такова отношение . newsm78 На всичкото отгоре се прави и на жертва Джемрета.Доста нагло поведение.Отива и да се зъби, добре и се получава.
Що се относя до ВНЛ-то, то е ясно, че ще се случи.Но преди това Дж трябва добре да се пречисти от греховете си, които са в изобилие. Rage
Само не разбрах Бану защо плачеше, че е бременна,ама, хайде... Laughing

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 13:06 от ABBYY

# 602
Може и да и се е обадил наистина, но това не променя нищо. Никога повече Кузей няма да отрази З. поне според мен. Аби, наистина ли мислиш, че Баръш беше влюбен в Джемре? Както каза на майка си, той се ожени за нея, за да си отмъсти на Гюней. При него всичко е само сметка и нищо друго...може да я харесва, но никога не е бил влюбен. Изобщо не ми е жал за него.

# 603
Аби, наистина ли мислиш, че Баръш беше влюбен в Джемре? Както каза на майка си, той се ожени за нея, за да си отмъсти на Гюней. При него всичко е само сметка и нищо друго...може да я харесва, но никога не е бил влюбен. Изобщо не ми е жал за него.
Фенче, наистина го мисля. PeaceТо се видя и снощи.Той беше смазан и това не е само защото е с накърнено честолюбие.Спомни си яхтата, годежа,сватбата.Как я гледаше.Определено мисля , че е влюбен.А, това, което говори на майка си, е след като усети, че Дж няма никакви чувства към него и се почувства ужасно употребен и унизен.Беше един вид отмъщение от негова страна.Да ,той е егоистичен, подъл, но към Дж никога не е бил такъв.Е, чак да ми е жал за него- не, но все пак не е честно и достойно нейното поведение спрямо него.

# 604

Има интервю на Едже в една друга тема за моите фаворити. Старо, Шани го беше пускала преди време,бях го позабравила.
Брилянтни, прекрасни,нашата гордост, стигнаха безпрецедентни висоти,големи приятели, експлозия от страст,искам да ги видя отново заедно. А, дано, дано!

# 605
Що се относя до ВНЛ-то, то е ясно, че ще се случи.Но преди това Дж трябва добре да се пречисти от греховете си, които са в изобилие. Rage

HugНевъзможно. Филмът, според мен няма да върви в тази посока. Вече й стегнаха примката около врата. Peace Щом я върнаха в Синанер, забравете.

# 606
Толкова се радвам, че и другият ми фаворит Баръш се прояви като човек спрямо Джемре, не извика полиция, не употреби насилие. Може би не съм грешила, когато смятах, че той наистина обича Джемре. Когато си я представяше в колата.....
Ех, да могат да си останат добри приятели, така бих искала....

Разбиващо хубава серия снощи.
Нямам думи , с които да изразя възхищението си от екипа, който ни поднася такива емоции.

# 607
Честит празник на патерица, Госпожата! Да е жива и здрава майка ти!  Heart Eyes

# 608
  • Тук някъде.....
Ето превод на последните неща, които си говореха наум Кузей и Джемре:

Джемре: Цял живот ще обичам мъж, който не се страхува да умре за мен, но се страхува да държи ръката ми.

Кузей: И аз, през целия си живот, ще бъда закъснял да стигна до теб. Ще те нося в себе си като белег, който никога няма да зарасне. Цял живот ще се опитвам да забравя жена, която е забранена за мен.

cry

# 609
Значи Симай ще играе ролята на Злодей. Не останах с впечатление, че Кузей изобщо мисли да се развежда с нея. Зейнеп лошо се забърка. Симай я усети. Съжали за това, но мисля че го замисли след срещата с Дж в офиса. Да не се била надявала на Кузей. Joy Не знам как ще се измъква. Иначе, Кузейката е в кърпа вързан.   Пред очите му Демет и Шериф слагат кръст на миналото и ще преживеят нови любови. А дано примерът се окаже заразителен. Praynig

# 610
Добрютроу, Мацунки! Аз още стоя замаяна от удара с чук от Кузей.
Искам Демет и Шереф да се залюбят още в следващата серия. За толкова серии неможах да разбера защо това 18 годишно тогава момче реши, че той ще е мъченика в нашата истирия. Всички продължиха, никой освен баща му, не го брой за сл..а, а той се жертва. Смятам, че една разгоряла се пред него любов от пепелта - тази на Демет и Шереф, ще бъде като отрезвяващ шамар за него, нещо като шамара, който той заби снощи на Джемрето. Тя гледаше толкова уморена от думите му, от борбата с всички и него. Не смятам, че тя не го познава, не смятам, че той и каза нещо ново, което тя незнаеше. Смятам просто, че той е ЧУК. Тая плоча да вземе да я чупи и да си вземе компакт диск с нещо по-весело, нещо в стил - Джемре и аз форевър.

# 611
Брилянтни, прекрасни,нашата гордост, стигнаха безпрецедентни висоти,големи приятели, експлозия от страст,искам да ги видя отново заедно. А, дано, дано!
newsm10   Напълно споделям! За кое интервю говориш?

HugНевъзможно. Филмът, според мен няма да върви в тази посока. Вече й стегнаха примката около врата. Peace Щом я върнаха в Синанер, забравете.
Дафне, независимо от това дали това ми харесва или не, аз така ги виждам нещата.Спомни си фрагмана със затвора. newsm78Освен ако не ни изненадат.Но, не мисля, че Джемрето ще се кротне  Mr. GreenMr. Green

# 612
  • Тук някъде.....
Добрютроу, Мацунки! Аз още стоя замаяна от удара с чук от Кузей.
Искам Демет и Шереф да се залюбят още в следващата серия. За толкова серии неможах да разбера защо това 18 годишно тогава момче реши, че той ще е мъченика в нашата истирия. Всички продължиха, никой освен баща му, не го брой за сл..а, а той се жертва. Смятам, че една разгоряла се пред него любов от пепелта - тази на Демет и Шереф, ще бъде като отрезвяващ шамар за него, нещо като шамара, който той заби снощи на Джемрето. Тя гледаше толкова уморена от думите му, от борбата с всички и него. Не смятам, че тя не го познава, не смятам, че той и каза нещо ново, което тя незнаеше. Смятам просто, че той е ЧУК. Тая плоча да вземе да я чупи и да си вземе компакт диск с нещо по-весело, нещо в стил - Джемре и аз форевър.

smile3532 smile3532 smile3532 Ще ме умориш просто!  Joy Joy Joy

Обаче при любовта на Демет и Шереф ще има Северна фъртуна Simple Smile Трябва първо през него да минат, той се изживява като ОТК  Mr. Green Няма да позволи на сестричката си да залюби Комисаря след едва месеци от смъртта на Али. Не ми харесаха думите на Сами преди Кузей да тръгне, че Джемре и Кузей били най-добри приятели и тя щяла йенге да му става /тук се посмях доста  hahaha/ Наистина плочата се изтърка, да слагат друга. И, абсолютно Кузей заприличва на вашият любимец Бехлюл - иска много, ама пусто не му стиска  #Crazy Бехлюл беше по-отвратителен, де, но има база за сравнение. Да се кротне Дафне най-накрая, защото сега ни чакат сто страници рефрен - Зейнеп и Кузей  Sick форевър енд евър.

# 613
Аби,В темата за Берен и новият й филм. На последна страница.  Наш'те хора!
Колкото до ВНЛ-то абсолютно съм сигурна, че реално няма да се изживее.  Но, ще пускат някоя и друга муха на Джемрейките. Строши тамбурата, почна да виси пред къщите. Фрагманите са объркващи, това за мен за анонси за филма просто не ги имам в предвид. Както каза Кралицата, кога ще й порасне косата на Симай, за да изглежда като на фрагмана. Joy Joy Joy Joy Joy

# 614
Гърците алармираха че,снощи някой си е позволил да открадне или по скоро закрие техни и други  страници във фейсбук в които се пише за Къванч и всичкото това е от този фейсбук

https://www.facebook.com/ktatlitugofficial

Общи условия

Активация на акаунт