Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 50 (юбилейна)

• 35 019
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, може ли да ви помоля за линк за снощната серия.  Praynig
Искам пак да я изгледам.

Лудостче, поздравления за новия подпис   bouquet

То имало линк на първа страница !
Сърдечно благодаря, Роминка   bouquet

http://www.keyfiseyir.com/en/watch/3614/kuzey-guney/50

# 631
# 632
# 633

Едното е, че отсега нататък е Джемре Хакмен и ще се държи като такава.
Компасът ще и помага да държи вярната посока. Joy

# 634
Фрагманите са объркващи, това за мен за анонси за филма просто не ги имам в предвид. Както каза Кралицата, кога ще й порасне косата на Симай, за да изглежда като на фрагмана. Joy Joy Joy Joy Joy
И от други неща си правя изводи, не е само от фрагмана, но ще видим. Thinking
[/quote]

Hug Да се надяваме, че няма да съчинят врели некипели. Има доста аргументи, че ВНЛ-то няма да се изживее до момента, в т.ч. и последният разговор на летището. Но, нека да излезе превода. Peace
Най-голямата опасност е да не заиграят с публиката. Финалът,разбира се, ще бъде абсолютен логичен, но докато стигнем до него да не направят компромиси с логиката в името на някой и друг жест към част от публиката. Можеш да ме разбереш, ако влезеш в т.н. фен клуб на Джемре и Кузей на англ и ще разбереш за каква психоза става въпрос. Те, гледат друг филм, просто.
По принцип е малко вероятно. Виж, какво им писа Еджето в Туитъра. Пък, какво излезе. Пързалят ги, за мен. От време на време, айде на шейната.

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 22:52 от dafne_1

# 635
# 636
  В този филм Гюней вече ми допада повече.

# 637
kuzey cemre- gi afto sagapw (that's why I love you- english subtitles)

http://www.youtube.com/watch?v=ts2W3lryFZw&feature=player_embedded

Kuzey and Cemre - stay with me - by hakima hakima super

https://www.youtube.com/watch?v=6Zpfp5e7fdg&feature=g-upl

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 23:01 от allisas73

# 638
Фрагманите са объркващи, това за мен за анонси за филма просто не ги имам в предвид. Както каза Кралицата, кога ще й порасне косата на Симай, за да изглежда като на фрагмана. Joy Joy Joy Joy Joy
И от други неща си правя изводи, не е само от фрагмана, но ще видим. Thinking

Hug Да се надяваме, че няма да съчинят врели некипели. Има доста аргументи, че ВНЛ-то няма да се изживее до момента, в т.ч. и последният разговор на летището. Но, нека да излезе превода. Peace
Най-голямата опасност е да не заиграят с публиката. Финалът,разбира се, ще бъде абсолютен логичен, но докато стигнем до него да не направят компромиси с логиката в името на някой и друг жест към част от публиката. Можеш да ме разбереш, ако влезеш в т.н. фен клуб на Джемре и Кузей на англ и ще разбереш за каква психоза става въпрос. Те, гледат друг филм, просто.
По принцип е малко вероятно. Виж, какво им писа Еджето в Туитъра. Пък, какво излезе. Пързалят ги, за мен. От време на време, айде на шейната.
[/quote]

Мене точно това ме притеснява, че финалът ще бъде логичен.

# 639

Едното е, че отсега нататък е Джемре Хакмен и ще се държи като такава.
Компасът ще и помага да държи вярната посока. Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Никой не иска да ми каже защо Бану рева, като разбра, че е бременна.Обикновено хората се радват newsm78 newsm78 newsm78

# 640

За мен досега логиката на филма е железна, финалът също ще бъде такъв. И няма да гледаме приказки от 1001 нощ. Филмът просто е с по-големи претенции.

# 641
Добър вечер !   bouquet
Преди малко изгледах 49 епизод и все още съм под невероятното въздействие на таланта на Киво и актьорът, който играе Сами бей !
Честно казано, в този епизод не се забеляза нито Джемре, нито Зейнеп, само Симай съскаше правдоподобно . Този епизод беше на мъжете във филма .Лека- полека, като че ли се връщаме към първоначалната идея на филма- отношенията между двамата братя, трудните взаимоотношения с баща им, прошката и обичта. Най- после !
Не знам дали все още някой възлага надежди на това нищожество Гюней - никога няма да се промени, той е огледален образ на майка си - жалко, подло, страхливо и лицемерно човече ! Много ме развълнува последната сцена, с разговорът между баща и син - голям рев му ревах ! Двама силни мъже, мъже на честта, които не могат да скрият сълзите си и не се срамуват да признаят чувствата си . Сами, по неговият си начин поиска прошка от сина си за всичко, сподели с него чувства, скрити и пазени дълбоко в сърцето му....Сега стана ясно защо е бил такъв баща - просто си е мислил, че това е правилният начин ! Следвал е моделите на поведение на своя баща, без да ги подлага на съмнение. И въпреки цялата болка, която е изпитал, въпреки всичкото унижение, Кузей му каза, че за него наистина е бил най- добрият баща . Това признание на синовната обич, безмълвно дадената прошка един на друг, ме трогнаха много повече от всяко едно друго обяснение в любов в този филм !
Иначе, изхвърлянето на боклука на последните остатъци от разибтото сърце на Кузей, също беше доста показателно, според мен, за развоя на предстоящите събития. Дано наистина сценаристките му дадат втори шанс на наш левент, да започне живота си начисто - той го заслужава !  Peace

Лудостче, Перфект, Дафне,  Hug Hug Hugблагодаря за пожеланията !  bouquet

# 642
Никой не иска да ми каже защо Бану рева, като разбра, че е бременна.Обикновено хората се радват newsm78 newsm78 newsm78
Аз пък това изобщо не съм го гледала. Щях да ти кажа. Hug

# 643
Не водя статистика, кой какъв филм гледа . Peace
Къванч снощи беше неотразим, блестящ и чаровен  Heart Eyes Много ми хареса и Джемре  Party , те двамата са се сработили и , се отразяват един друг във фантастичен тандем от емоции.  Heart Eyes

Привидното примирие на летището , не е нищо друго освен затишие пред буря. Джемре и Кузей няма да могат да стоят далеч един от друг и това беше показано с компаса и последната минута от филма с Кузей.
Джемре и погледа и към Гюней  Mr. Green тълкувам като решителност да отвоюва любовта си ,а връщането при Баръш, като съюзник срещу Гюней.

Мисля ,че си оставиха аванс двете сценаристки някаква част от разговора на летището и това какво са се разбрали Кузей и Джемре, но само сериите занапред ще покажат дали съм права... Crazy

# 644

За мен досега логиката на филма е железна, финалът също ще бъде такъв. И няма да гледаме приказки от 1001 нощ. Филмът просто е с по-големи претенции.

Само, че колкото повече напредва филма, толкова по идиотски става образът на Кузей. В началото беше готин мъжкар, а сега е лигав и не знае какво иска.

Общи условия

Активация на акаунт