Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 50 (юбилейна)

• 35 029
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
Аби,В темата за Берен и новият й филм. На последна страница.  Наш'те хора!

Благодаря ти!    bouquet Интервюто е страхотно.Не го бях чела.    love001

Фрагманите са объркващи, това за мен за анонси за филма просто не ги имам в предвид. Както каза Кралицата, кога ще й порасне косата на Симай, за да изглежда като на фрагмана. Joy Joy Joy Joy Joy
И от други неща си правя изводи, не е само от фрагмана, но ще видим. Thinking

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 15:44 от ABBYY

# 616
Има едно свещено правило в театъра, то важи с пълна сила и за киното и то гласи че , ако на сцената в първо действие на стената виси пушка , то тя до трето действие задължително трябва да гръмне. Тоест в киното няма случайни неща. Неми се вярва че 50 серии ще ни натрапват една любов и няма да я развият на цяло. това не е типично особено за турските серияли.
Дали ни харесва или не, тук ни показват любовта на Кузей и Джемре а дали тази връзка ще е с добър или лош край има време да видим.
А за Зайнеп, тази пушка вече изгърмя.     

# 617
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
Има едно свещено правило в театъра, то важи с пълна сила и за киното и то гласи че , ако на сцената в първо действие на стената виси пушка , то тя до трето действие задължително трябва да гръмне. Тоест в киното няма случайни неща. Неми се вярва че 50 серии ще ни натрапват една любов и няма да я развият на цяло. това не е типично особено за турските серияли.
Дали ни харесва или не, тук ни показват любовта на Кузей и Джемре а дали тази връзка ще е с добър или лош край има време да видим.
А за Зайнеп, тази пушка вече изгърмя.     

Еее много добре го каза браво   202uu newsm10 smile3525

gery_dobreva  ама минавай по често при нас... много ми допада мнението ти  newsm10

# 618
Малко от viki yo

Heart Eyes

# 619
# 620
Гърците алармираха че,снощи някой си е позволил да открадне или по скоро закрие техни и други  страници във фейсбук в които се пише за Къванч и всичкото това е от този фейсбук

https://www.facebook.com/ktatlitugofficial

Приятелки ми се оплакаха, че някой искал от тяхно име смяна на паролата им във ФБ, а те не са искали такава.  newsm78

# 621

Вижте пак как си държи чашата Хандан  hahaha hahaha

# 622

# 623
# 624
# 625
  • Тук някъде.....

Едното е, че отсега нататък е Джемре Хакмен и ще се държи като такава. Второто е в подписа на Лудостчето, което днес постнах - много хубаво казано от Джемре, тъжно, но хубаво  Heart Eyes Sad

# 626
Моля някои да ми каже къде мога да гледам 48,49 серия с бг субтитри.

# 627
Моля някои да ми каже къде мога да гледам 48,49 серия с бг субтитри.

Доколкото знам засега никъде.
Опитай с руски или англ. субтитри.

Момичета, днес съм като цапната с мокър парцал. Забравих си мобилния телефон, очилата за работа плюс картата за метрото. Как можаха толкова да ме развълнуват снощи , не знам.  Embarassed
Всъщност, знам. Хареса ми това, че Джемре най-сетне разбра истината за онази фатална нощ, при това, разказана й от Кузей. Харесва ми това, че ще се оттегли от него. Дотук бяха обясненията. Харесва ми това, че сега той трябва да търси път към нея.
Харесват ми Шереф и Демет и очаквам любовна връзка ...  Heart Eyes

Приятна вечер, момичета ! Hug

Последна редакция: чт, 22 ное 2012, 19:31 от allisas73

# 628

Едното е, че отсега нататък е Джемре Хакмен и ще се държи като такава. Второто е в подписа на Лудостчето, което днес постнах - много хубаво казано от Джемре, тъжно, но хубаво  Heart Eyes Sad

Благодаря ти, че си забелязала... страхотни думи нямаше как да не ги сложа...   bouquet

# 629
dterziiska, благодаря за хубавите снимки   bouquet
Много са сладки. kissЕй, тия техните папараци нямат почивен ден.Хората не могат на спокойствие едно кафе да изпият. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт