Любители на Котки Тема 68

• 42 727
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
Пропуснах нещо много важно да кажа от самото начало!
Някой ако желае да се грижи и да обича нашата котинка може да я вземе. Според мен ще е много по-добре, отколкото да спи навън в студеното  Rolling Eyes
Тя е на около 6 месеца.

# 136
  • София
Котьо, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛОТО ТИ МОМИЧЕ!
Да ти е жива и здрава и с много късмет в живота!

# 137
  • на брега на морето
Благодаря ви, скъпи мои момичета, за поздравленията!!!

Живот и здраве на всички! Heart Eyes

# 138
Котьо и от мен честито! Пожелавам ѝ много щастие, късмет, здраве и попътен вятър в живота.... и голямата, единствена, споделена и вечна любов, разбира се  Hug

# 139
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
gangnam style, какви сладки бебета си ни показала! Heart Eyes Направо се разтопих пред прозрачно розовото носле. Crazy

Котьо, честито на рожденичката! Нека има много късмет и радост в живота, и ти покрай нея!  bouquet Hug

Теди, който не може да изпитва поне малко любов към нещо толкова топло, сладко, меко и доверчиво като котенце, кученце, зайченце и т.н., не може да изпитва любов и към друг човек. Такива обичат само себе си, и най-добре и за тях, и за околните, е да бъдат оставени да изживеят дните си сами. Божа милост би било да срещнат някой себеподобен, та да си подпират един друг куците души по Пътя. Crossing Arms Да нацелуваш топлите кафяви очички на Сушинката от мен!  Hug

# 140
  • на морето
Честит рожден ден на Котьовата щерка !  

Здраве , щастие , късмет и много успехи й пожелавам от все сърце ! И ..разбира се ..  Любов ! Такава каквато я е описала Трейси ! Peace Hug  

Адашке ,

Росе, Теди,br , прегръщам ви , разбрам ви !

/данъка пак ще е с лихви ! Rolling Eyes Embarassed Peace/

# 141
  • au bout du monde
От снощи вечерта приехме един котаран за известно време. Момчето си търси постоянен дом. Бил е блъснат от кола и е загубил едното си краче, но това не му пречи да бъде игрив и скоклив.  Simple Smile Малко е страхлив все още, а и мен ме е страх да не ме гризне  Mr. Green на около 1 годинка е, бая едричък е вече, като го видях и се стреснах Crazy Иска да си играе с Миси, но й пуска нокти и ме е страх да не я нарани, а пък тя само след него ходи и се ежи Mr. Green
Как се учат котките да използват драскала? Thinking Просто му я бутам под лапите или има друг начин Blush

Нарекох го Макс Sunglasses
http://prikachi.com/images/832/5519832R.jpg
http://prikachi.com/images/833/5519833R.jpg

# 142
Душицата няма краче  Sad, но пък какъв е загладеничък  Simple Smile Дано скоро си намери дом!

Снимка от интернет, която ми хареса много:

# 143

Теди, който не може да изпитва поне малко любов към нещо толкова топло, сладко, меко и доверчиво като котенце, кученце, зайченце и т.н., не може да изпитва любов и към друг човек. Такива обичат само себе си, и най-добре и за тях, и за околните, е да бъдат оставени да изживеят дните си сами. Божа милост би било да срещнат някой себеподобен, та да си подпират един друг куците души по Пътя. Crossing Arms Да нацелуваш топлите кафяви очички на Сушинката от мен!  Hug

Благодаря, професорке  Hug Много добре си го казала- куците души...
Пък аз си мечтая да срещна някой симпатичен котколюб, с който да си изживеем старините на село, в къща с двор и поне 20-30 котки  Joy
Делфи, мила, за него отдавна не ми пука, но за котаците ме изяжда отвътре, колкото и да се опитвам да го преодолея, все цикля и цикля...

Да ви се похваля, за Коледа мислех, че ще си остава сама в София, за да не е сама Суши. Но една приятелка ще я вземе у тях да я гледат, така че ще мога и аз да пътувам, за да сме цялото фемили заедно на празника. А Сушинка ще си пече дупето пред  шикозна камина и ще си развява дупето в 3 етажна къща. Притеснявам се само, че после няма да иска да си дойде у нас, а и приемното й семейство няма да искат да ни върнат   Mr. Green

# 144
  • au bout du monde
Днес стават 2 месеца без Беки, на всички ни липсва страшно много.  Sad Беше на 14 години. Израснах с нея, беше ми приятелка, когато си отиде почувствах такава самота и празнота, докарах се до депресия Sad

http://prikachi.com/images/30/5520030N.jpg

# 145
Котъо, честита ти рожденничка!  newsm59

La Libellule  Hug Прекрасна красавица!
Не изпадай в никакви депресии, съмнявам се, че Беки ти е носела нещо по-малко от радост и щастие Simple Smile

# 146
 Hug И аз бях изпаднала в жестока депресия когато почина Мако, с него израснах. Беше ужасно и дори днес като разказвах на мъжа ми за него се разплаках (и сега пак) - винаги се натъжавам, за Дара е същото. Но такъв е животът  Peace

Пък Пиклата ще е сама 3 дена...  Confused От днес. Е, ще ходят да я хранят сутрин и вечер де, ама все пак. Мъчно ми е вече за нея, пък  Crossing Arms Реших, че по-добре без нас , но вкъщи, отколкото без нас при наще, може би щеше да се стресне повече, макар че тя е доста ербап.

И сега понеже явно ние сме и родителите за пример  Mr. Green гледа сутрин, че като си мием зъбите си жабуркаме устата с вода директно от чешмата и познайте - тя вече не иска да си пие от купата! Сега ѝ се пуска тънка струя вода и пие така, мокри се, къпе се, играе с нея - 5 минути сутрин и 5 минути вечер и е супер. Другият ѝ номер е да се навира в тоалетната чиния, ама така, че само гъзът ѝ стърчи  ooooh! Кога ли ще стане водолаз...

# 147
  • Варна
La Libellule, добра душа имаш! Hug
* TED CAT*, и аз за котколюб мечтах, въобще за милостив към животните! Peace

Аз още съм на паразитна тема(пак вадят глисти след хапчето), та да ви покажа едно клипче за тении при котките. Sick Приятно гледане: Mr. Green  Crazy(клипчето е анимирано Simple Smile)
http://www.vet-varna.com/bg/useful-more/kotki/tenii-pri-kotkata

# 148
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Боже, Стейси  Crazy имах намерение да поспя тази нощ, но ... има да сънувам големи страшни бълхи, зловещо размахващи косматите си предни крака, опитващи се да докопат жалката ми кожичка.  hahaha hahaha hahaha

# 149
Котьо, с малко закъснение, честит рожден ден на малкото ти Коте! Laughing Да е жива и здрава, успешна, щастлива, усмихната, и удивителна! Tada

ИКСИ,  fingerscrossed Hug

Прегръдки на всички заради загубите и спомените. spoko
Ето го и моят миличък Марси Heart Eyes Cry

Общи условия

Активация на акаунт