Любители на Котки Тема 68

• 42 732
  • 749
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Да покажа как котарака ухажва Кара  Mr. Green

# 166
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Да му изпапам дупето на ухажора! Crazy  Laughing nad_tab, винаги имам чувството, че част от снимката е черно-бяла. Окото ли ме лъже или това е истинският цвят на Каролинка и Мортимърчо?

# 167
  • София
Да му изпапам дупето на ухажора! Crazy  Laughing nad_tab, винаги имам чувството, че част от снимката е черно-бяла. Окото ли ме лъже или това е истинският цвят на Каролинка и Мортимърчо?

Съвсем истински, не съм обработвала снимката  Wink

# 168
Фея, как го измъдри това пожелание-трепач, аз направо останах без думи  hahaha
Дидитка, пожелавам това, което съм оценила като важно, докато ме е брулел животът и което искам и за моите две момички...

Аз днес взех котето - малка, сладка, гладичка муцунка. Щракнах няколко снимки с телефона. Ще ги покажа утре.

# 169
То че е важно, и ние го оценяваме, въпросът е да го облечеш в такива думи че всички да паднат възнак като го прочетат  hahaha Честит нов член на семейството! Много да ви радва малката пуйка  Mr. Green и чакаме да я покажеш!

А пък наша фръцла освен очна линия си има и червило  Laughing

И черни връхчета на ушите.

# 170
  • на брега на морето
Ох, Богданчица, с този поглед "Внимавай, защото знам всичко".

# 171
nad-tab много красиви котенца Simple Smile. Каква порода се водят? А кадърът, който си заснела е страхотен - голяма грациозност на мъжкаря и свенливост от дамата  Hug да ги смачка човек от прегръдки  Blush

# 172
Добро утро  Hug За нас вече ден  Laughing

nad_tab пускай по-често снимки, не мога да им се нагледам! Влюбена съм  Heart Eyes
Много са сладки всички!

Публикувам малко по-надолу снимка от вчера.
Малко, след като я снимах една комшийка излезе да ми каже, че не можела да търпи повече това, да се организираме да я махнем. Разбира се, аз и казах, че на мен котката не ми пречи. Тогава тя ми отговори-
на мен също не ми пречи, ама вчера я извадих от гаражните клетки, беше отишла до багажа на комшиите.. тя ще започне да се изхожда навсякъде в гаража.
Като и отговорих, че котката спи навън и случайно е влязла там тя ми каза:
Ами тогава аз ще я махна и ще я заведа някъде или ще платя на някой да го направи защото също така се била качила на терасата на други комшии (има предвид тези, които я хранят)   Tired
Дано не я закарат някъде Sad
Та се сетих за израза  куцата душа!

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 09:34 от Ivonchе

# 173
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ох, каква мила муцунка и доверчиви очички! Heart Eyes Ivonchе, бъди сигурна, че когато е за проклетия - ще го направи.  ooooh! Иначе същата тази съседка няма да си мръдне пръста, ако трябва да се наведе да отскубне някой плевел или да махне някой боклук. То, българите, сме готови в г*за да ни бръкнат, ама в джобе не! Смятай тая кокошка, колко се е наточила на горкото коте, щом като е готова и в джоба си да бръкне! Wink Припомни си приказката за мързеливия стопанин, лозето му и гнездото в него! Naughty Не знам какви са условията (от юридическа гледна точка) в комплекса ви, може ли да се свиква общо събрание и да се взимат решения, но само такова общо решение може да спаси или изгони котката. Иначе все ще се намери някой съсед/ка дето не им е на сгода присъствието на животинката. Другият начин е някой да си я приюти, така че - пускай обяви, или да я вземе някой от живущите в комплекса! Става студено и тя все ще търси къде да се мушне на топло - вход, гараж. Опасността в най-скоро време да ти изчезне от погледа по най-брутален начин е огромна.

Фея , не е честно!  Crossing Arms Все едно ми показа близалката и си я скри без да мога да я опитам. Laughing Ще се изприщя докато стане утре. Laughing

# 174
Минавам да ви кажа , че ми оправяте деня  Hug

hahaha hahaha

# 175
  • UK
 Здравейте!
 Тази последнака снимка е страхотна. Милата душица в чаша.
 Момичета скоро писах в темата за това че ми предстои преместване в Англия. Исках ви съвет за ваксините и др. такива. Обаче се оказа , че Англия е единствената страна в която има забрана на внос на живи животни, или по-точнио е супер сложно. Пътуването със  самолет се оказа невъзможно.
Единственият ни шанс да я вкараме е през Франция. И се решихме да тръгнем на голямо пътуване с колата.
 Според вас дали ще е много стресиращо за котката. Дали ще издържи. Малко очва да ме обзема паника.

# 176
Ivonche, не може ли да се потърси приемен или постоянен дом за мацата- хубава е, все някой ще я поиска.
Аз се цаних за приемен дом за едно котаче, ама хич не прецених, че котката ми вече е на 6 месеца и като  нищо може да забременее, нали още не е кастрирана  Tired Ама на, както винаги действам прибързано и импулсивно.

# 177
Здравейте!
 Тази последнака снимка е страхотна. Милата душица в чаша.
 Момичета скоро писах в темата за това че ми предстои преместване в Англия. Исках ви съвет за ваксините и др. такива. Обаче се оказа , че Англия е единствената страна в която има забрана на внос на живи животни, или по-точнио е супер сложно. Пътуването със  самолет се оказа невъзможно.
Единственият ни шанс да я вкараме е през Франция. И се решихме да тръгнем на голямо пътуване с колата.
 Според вас дали ще е много стресиращо за котката. Дали ще издържи. Малко очва да ме обзема паника.

Ох миличките. Ако е моя котак със сигурност няма да издържи, защото си пада малко пъзльо. Ще е стресиран през цялото време и така ще ме стресира и мен и ще съм под голямо напрежение и ще ми е много мъчно, че хайванчето страда. Не знам каква е котката ти и от колко време си я гледате, но моя съвет е да не и го причиняваш това. И доколкото знам спец. за Англия внасянето на дом. любимец излиза около 2000 лв. Едни приятели се интересува за един френски булдог и те ми разказваха.

# 178
  • София
Maма на Ани, зависи от котето. Пробвайте да го повозите тук, макар и само като разходка. На някои не им пука, а други се стесират ужасно много. Дишат с отворена уста и изплезен език. А ако е Мъро и го пуснем в непозната хотелска стая, нито ще яде, нито ще пишка. Когато го водим в Пловдив (там добре познава апартамента си), има първоначален страх, души всичко, проучва страхливо и след време се отпуска. До тоалетна ходи чак на следващия ден.

А сигурна ли си, че между Франция и Англия няма нещо като проверка, макар и формална? Имам предвид, че трябва да ползвате или ферибот или тунела и все има някакъв човек, който контролира нещата. Дори само, за да видят дали билетите отговарят на пътниците, пак надничат в колата. Ако видят клетка с животно не се знае как ще реагират. И около нас все още има граници. За тук пък трябва със сигурност да сте направили паспорт, имунизации и т.н. Не знам откъде ще минавате, но сърбите гледат старателно, унгарците също. Не се заяждат, но няма как да не видят животното.

Сетих се и друго. Все в един момент момент ще трябва да посетите ветеринар. Тогава как ще се оправяте? Не знам дали там е нормално да има котки по улиците, които да можеш да прибереш, за да обясниш, че "току-що я намерих на улицата".  newsm78

# 179
  • София
Мамма на Ани, някои котки просто обичат да пътуват!  Simple Smile Не знам вашата дали е пътувала до сега , но все си мисля, че при стопаните и на път е 100 пъти по-добре, отколкото при чужди хора и ,. без път,..

А защо не попиташ в някоя организация от тези, които спасяват животинките и после им намират дом в Европа? Четох във фейса напр., за коте, което заминало за Германия и други happy истории!  Heart Eyes Може би ще ти дадат съвет или ще кажат за 'вратичката' ,.. Wink

Тук има 'пътуващи' любимци, нека момичетата дадат препоръките си  Hug

Миналата седмица една съседка поиска клетката за тяхното коте - пътуваха 4 часа с влак, даже накрая извадили котето и двечките с дъщеря й се гушнали и спали на седалката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт