Любители на Котки Тема 68

• 42 740
  • 749
  •   1
Отговори
# 180
  • UK
 Колко сте мили. Знаех си аз , че тук мога да си излея душата.
 Нашата котка пътува постоянно из Бг от както се е родила. не сме имали проблеми, спинка си в клетката, малко е сърдита но нищо повече. На ново място се чуства добре , само любимато и WC , и купичката с храна да е там. Знаем какви са изискванията на ЕС за животни-паспорт , чипове, ваксини. Няма да я крием.   
 Мъжът ми говори и с една фирма която се занимава с превоз на животни, но честно ви казвам не бих я оставила сама да пътува с непознати. Малко им нямам доверие.

Когато мъжът ми замина преди шест месеца, котето толкова страда, че незнам как оцеля. сега съм сигурна че ще е на седмото небе от щастие да живее пак с него. Когато се прибира в Бг, да ви кажа няма място на спалнята за мен, веднага ме избутва.

# 181
Не се сещам нищо друго, освен да пусна обява ако някой я хареса да я вземе..
Хайде да не ви досаждам повече, дано намери късмет котана!

Мамма на Ани, успех  Hug

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 17:54 от Ivonchе

# 182
Фея!- cry Искам да видя тигърчеето веднага като го покажеш , ще изтърча при Томи да го нащракам хубаво с фотоапарата и моментално публикувам в темата  Grinning

# 183
Ivonche обявата е много добра идея, аз обикновено така процедирам и съм имала успехи. Има много сайтове- май имаше един "осинови ме", "подарявам", в "продавалника" също може да пуснеш. Сигурна съм, че ще се намери правилния човек за котето. Успех.

# 184
И чакаме за снимки на пуйчето!

# 185
  • София
Мама на Ани, щом е свикнала да пътува, ще издържи и това пътуване.

Фея, при вас не стана ли утре? Айде, че ни се изчака чакането!  Mr. Green

Последна редакция: сб, 24 ное 2012, 03:24 от Тaня67

# 186
Горда,да го намачкаш прелестния Съни! Много е красив и умен,при това както се вижда от клипчето.  Heart Eyes
La Libellule,ей такова поспиване е супер  Heart Eyes
Дидитка,много сте големи мацки,страшна хубавица  Hug
Палечка89,добро сравнение Laughing

# 187
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Хайде, докато всички чакаме Феята да покаже пуйчето, да видите
мен как ме държат изкъсо и ми броят бримките Laughing
SunshineMery Peace ! И намачкай Гарфилдчо от мен, че ако дойда да го стискам лично, само от опашката му няма да можете да ме откъснете цяла година!  Laughing  Heart Eyes Hug Отивам да си покажа снимките и в плетаческата тема.

# 188
  • Варна
Професорке, ми с такъв отговорник по трудовата дейност няма как да изтървеш бримка! Laughing

Фея newsm18 newsm18 newsm18

# 189
Да се похваля - Томи геройски глътна хапчето против вътрешни паразити (цестал) като бонбон  Grinning За първи път е много добре! Фея- какво стана защо те няма ? Идвай! Търпение вече нямам,да чуя някоя твоя мъдрост или да видя новото ти тигърче  Grinning Mr. Green

# 190
Здравейте и благодаря на всички!

Да ви представя Искра - леопардово червено таби с петна и кехлибарени очи. Какво означава това? Че отстрани, около предните крака има ивици, а на гръдния кош и задните крака - петна, като леопард. Очите й са нетипично кафеникави.

Извинявам се, че нямам по-добри кадри. Ето страничката й от рескюто за компенсация. Просто не исках да го стресирам допълнително животинчето, като го подлагам на фотосесия. По-нататък ще снимам и публикувам обилно.

В момента "пуйчицата" (Мис Нели!!!  Laughing ) се е скрила в мазето и никой не я закача.

# 191
  • Варна
Добре дошла на Искричката! Heart Eyes
Прекрасна е! Много взаимна любов ви желая, Феичке, и бърза адаптация!
Много хубаво име сте избрали, много ѝ пасва на външния "огнен" вид.

# 192
Добре дошла вече официално на малката червена Искра!  Hug Много й отива името. Като се поокопити, дай да ги видим тия петна  Laughing Кой наскоро показа снимка на едно петнисто коремче, и се размазахме всички  Grinning Чудя се ако Богданка нямаше толкова бяло, дали би имала петна там или ивици. Много табита са комбинация от ивици и петна, в различни пропорции.

# 193
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Я! Феята пуснала снимка на снахата! Crazy Laughing Hug На мен и като Даниелка ми харесва, но и Искра не е лошо. Разтапям се при вида на оранжева маца с кафяви очи. Не знам какво мисли Силвестър по въпроса, но след като се наплюска (и нахълца), вече е захванал втора хъркаческа октава и няма да ми каже нищо Confusedhahaha

# 194
  • До хладилника, който обичам
Честита Искра, Фея! Бързо ще свикне при вас!

Общи условия

Активация на акаунт