Любители на Котки Тема 68

• 42 763
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
Не винаги му е приятно,особено когато тя се мъчи да му се качи на главата.Тогава той я "изтръсква" и си отива в клетката.Но през повеето време спят заедно и са много сладка картинка.Зайчето по принцип е в голяма клетка и го пускаме навън  само когато сме си вкъщи защото прави поразии и трябва да внимаваме и е много интересно как я търси-качва се на две лапи да гледа на дивана и прочие,а госпожицата спи блажено в коша за пране примерно Simple Smile

# 226
Да под малиноа - канарчета много ги обичаам
Аз пък помислих че става дума за кучето малиноа (белгийска овчарка)  Mr. Green (него аз пък много го обичам)

lafrancaise дай някоя снимка на другарчетата.

# 227
Тука тъкмо бяхма осиновили котето и тя спеше само с нас или с него.

А това е зайо Ози Simple Smile

# 228
Дидитка и Белгийска овчарка(малиноа) обожавам ,но повече Грюнендал пак Белгиец ама пухкав .... Crazy Всички овчарки харесвам от Пиринейката до Кангала !  Grinning Булдога също ,а пък Шар Пей! Малеее размекнах се как се замечтах Джо ще ревнува  Grinning

# 229
  • In a surreal moment!
Желко Пловдивски - Нямаше начин да го направя селянин. Допустима близост - около метър и като я наруша - беж, ни храна го интересува нито нищо. Диваче. За последно го видях на тръгване в сряда следобед, под контейнера да гризе нещо. Дано порастне и стане красавец какъвто има данни да бъде.  Heart Eyes

И всичко синмано в последно време- Маша, Писанчо, зайци-байците на майка и татко, бандата от контейнерите
http://4a4evi.snimka.bg/animals/masha-i-pisancho.699614.29097988

# 230
  • Пловдив
Аз вчера описвах едно коте с окраска уискас, чиято майка е рунтава улична превасходна. Ето го и него - наистина ужасно прилича на котето от рекламата на уискас, дори муцунката му е също така учудена. http://marianapd.snimka.bg/animals/koteta-v-dvora.693689.29098110 , на последните три снимки е котето и майка му.

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 20:57 от mama mariana

# 231
Здравейте, обожавам това създание Котката - ето го и нашия красавец у дома - Сами - на първата снимка коремът му е обръснат, защото след падане от прозореца се наложи ветеринарят да провери дали няма ... вътрешни наранявания, но очевидно това никак не му попречи (на котарачо) на самочувствието Simple Smile

... и в сладка дрямка  Laughing

# 232
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Добре дошли Moringa и Сами!  Hug Как няма да е със самочувствие момчето - я какъв е хубавец!  Crazy  smile3508

mama mariana, котето е наистина страшно красиво и е изписано, като Богданка!  Heart Eyes

ИКСИ, Маша и Писанчо не ти ли бяха организирали тържествено посрещане? Или Машката сандвичите повече я интересуваха? Laughing

lafrancaise, котенце и зайченце - каква мила картинка! Heart Eyes Тук в темата има доста почитатели на точно тази комбинация. Wink Grinning

Делфина, извинявай, но да наречеш Баракудата кисел  Stop ! Та той е слааааадък!  Heart Eyes

Теди, направо пускай Суши в следващото издание на "Умна и красива"! Laughing Hug

# 233
Moringa страшен красавец си имате в къщи. Все едно има маска на личицето.  HugПрелестен е. Понякога се удивлявам на природата как е възможно да създава такива създания.

# 234
Аз вчера описвах едно коте с окраска уискас, чиято майка е рунтава улична превасходна. Ето го и него - наистина ужасно прилича на котето от рекламата на уискас, дори муцунката му е също така учудена.
Много е сладко, красива окраска има  Heart Eyes

Добре дошла на Искра  Simple Smile

ИКСИ, харесаха ми снимките "кацнал на едно дърво" с едно страхливо коте там  Simple Smile

# 235
profesorkata_1 и gangnam style , благодаря за комплиментите, той нашия дришльо е и голям позьор - като усети, че го снимам - не помръдва  Laughing

# 236
Благодаря ви!Наистина промяната и е голяма! Heart Eyes
Относно хапването аз ги храня 2 пъти на ден с около 40-50 г на едно хранене Роял Канин.Дават ги по 50 г за едната и 65 г за другата за ден,ама им идват малко Simple Smile

# 237
  • До хладилника, който обичам
А Маша яде лепило за тапети и пие от водата, в която мием четките от латекса  Crazy луди котки всякакви, но се налага да я затваряме в коридора, докато лепим тапети, иначе не можем да опазим лепилото от нея.

Кажете моля мнение за тази храна:

Цената й е ок. 2,85/400 гр. Ясно, че не е висок клас и съдържанието на месо е ниско, но пък няма оцветители и консерванти според етикета й?

# 238
Фуфито съм я пробвала с Мiglior Gatto  най-много  3-4 гранулки да е вкусила не я харесва ,имаше и една особена миризма на умрели пилета  Sick

# 239
  • на морето
Бу , Мiglior Gatto  в такъв сух вариант не съм виждала , но консерви от същата марка съм взимала преди време редовно .Вътре са на хапчици  със сосче . Не са лоши , т.е. моите ги "всмукват" направо . Поне при нас цената им варира м/у 1,3 до 1,5лв.Инфото ми е от преди няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт