Любители на Котки Тема 68

• 42 785
  • 749
  •   1
Отговори
# 270
  • на морето
Сушката , май , ще конкурира Клаудия Шифър - голяма манекенка е , душицата !  Hug Hug Hug Ама и шапките й стоят чудесно .Браво на майстора им !  Peace
Теди ....това с палачинките ... Thinking  ... лошо .... Wink Sunglasses Laughing Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Абе , по -скоро утре ще взема да си направя , че бая далечко ми идва едното "палачинкено гости " . Пък как ги обичааам....Ох , окапах се .... Laughing Laughing Laughing Laughing

А на тебе пожелавам  бързо оздравяване !

Сега , да помоля и аз за едно палцестискане в двоен размер - двамата черни сладури утре отиват на обезтопчаване сутринта .
И малко снимчици от днес и близките дни .
  Джони в поза "Хайде да ме глезиш !"
 една блаженно заспала Рошка
 още една заспала - Пипи
 - и една група мързелуващи  

И за разсънване , малко играещ- почистващи се  - Тигра и временно приютеното ни гостенче Дизи .

# 271
  • на морето
И нещо , което намерих във Фейсбука , "Кампания за кастрации на бездомни котки в населените места … ами "  
Кампания за кастрации на бездомни котки в населените места , където няма такива програми .

Имаше преди време запитвания по темата .Дано помогна на някой .
п.с. Независимо от личните ми пристрастия и предпочитания всички душички са ми милички . А и всички искат само едно - да ги обичаш и да се грижиш за тях .Опс .. Rolling Eyes Wink , тоест две неща. А дават толкова много !

# 272
Привет и от нас!
Аз съм се вкиснала нещо и ми е криво напоследък- поддържам няколко дни доста висока темп, без никакви др симптоми и взех да се тревожа, че може да е някаква инфекция... Cry
Но не влизам да се оплача от моите болежки, а защото съм мн притеснена за дребос Моли- днес повърна 4 пъти ( 2 от тях несмляна храна и 2, т.к явно й беше празно коремчето вече- жълто-кафява течност). Мокро й е нослето, контактна е и не е отпаднала... Знам, че котките повръщат често, но на Моли не се е случвало така, особено пък 4 пъти в рамките на 1 ден...  Sad
утре май цялото семейство сме по лекари, че и моят и той- бъбреци го мъчат... ooooh!

да поздравя новите пухчета- добре дошли на всички!   bouquet
Фея, да ти е здрава и да расте послушна искричката Hug

п.с- пак повърна- този път по -избистрена течност Sad ще се побъркам до утре

Последна редакция: вт, 27 ное 2012, 19:59 от ros4enka

# 273
  • на морето
ros4enka , бързо оздравяване на всички ви !  Hug
Щом й е мокро нослето на Молинозавърчето , вероятността да е приключила серията е голяма .Може нещо да е хапнала извън обичайното меню и да й е раздразнило коремчето .Щом е стигнала до стомашен сок , предполагам се е "самоизчистила " .Следи я дали пие водичка , че обезводняването е най -лошия резултат от повръщането при котетата .Сигурна съм , че го знаеш , ама все пак . Може да не й даваш да хапне тази вечер  или евентуално малко кисело мляко , ако го яде .
И ...наблюдавай я ! Ако има нещо обезпокоително , тогава може да стигнете до доктори .
Ако откаже да яде , ако се умърлуши  и не й се мърда ; ако случайно забележиш по -неестествено поведение или движение за нея - отивайте на доктор .Може да се е почерпила с нещо ,дето не трябва да го яде.

# 274
Ох, с тези палачинки....измъчих се  докато ги направя, че ми беше и студено на терасата, където е печката. Ама имах домашно мляко 2 литра и нямаше какво друго да го правя.
Та тъкмо ги привърших и дойдоха социалните работнички за доклада за децата, без предупреждение. Та  добре се получи като свариха купчина палачинки и бурканче шоколад на масата, ще мина за грижовна мама  Mr. Green Ох, мина и този ангажимент, че си бях притеснена.
Роси, друго освен температура имаш ли? Гърло зачервено? Да се чустваш отпаднала?
Успех и на половинката ти, да оправят бъбреците бързо! И Моли- дано не е нещо сериозно със стомахчето.
Аша  Hug  толкова се радвам на многобройната ти челяд. Как издържаш чисто финансово с изхранването на толкова гърла  Laughing Аз с мойта ми идва нанагорно...
Драскалката е от Джъмбо за 10лв, не очаквам и да е издържи повече от месец. Още повече , че и децата си играят с нея  hahaha По- натам ще й измайсторя аз някаква драскалка. Идеи имам много, само да се преместим и се заемам.

# 275
  • Варна
ros4enka, прегръщам цялото ви семейство и да оздравявате, ей! Hug Някой път като се изсипят болести наведнъж, значи #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За Молинче- следи да не се обезводни с тези повръщания!  Hug Храна бих се въздържала да дам, но водичка, дори и насила по малко-не. Утре пиши да кажеш какво става. Praynig

Аsia, Дизелчето изглежда много добре! Дано го поискат мили и добри хора!
А за стиснатите палци от нас нямаш грижи. Hug

Аз днес голямо подреждане подреждах-изсипах шкафове, хвърлях, сортирах. Crazy Естествено две космати много ми "помагаха". Twisted Evil Например случайно забелязах Женя да носи нанякъде в уста печатът на фирмата. Сега ако нещо не може да бъде намерено, те са виновни. Twisted Evil

# 276
  • на морето
Теди , че ако ти не си грижовна мама , кой , бе душо ?  Hug  
А как си издържам челядта хич и не питай -мистър Сенко , Худини и Динамо могат да ми завидят ... Mr. Green Mr. Green на фокусите и мистификациите . И да са ми живи и здрави , тези , до които в края на месеца опирам . Praynig Peace

# 277
  • на морето
СтейсиHug миналата седмица без малко да стане Поморийка , ама момичето докато дойде да си я вземе ,  прибрало друго котенце от някакъв строеж ,та й се размина .Спратих пак малко снимки да й повдигна страничката , пък дано ....

# 278
Теди, мн ми е отпаднало, но нямам нито гърлобол, нито течащ нос... само висока темп ( 38-38,5-39) и болящи крака и ръце.
Оф, за Молинчето- още веднъж повърна - само течност-тип пяна и легна - доспа й се от толкова напрежение май Sad но сега дойде до мен и с половин глас ( може би, защото повръща толкова мн пъти остана без глас  newsm78 ) мрънка за ядене... но да, няма да й давам повече днес. Утре сутринта щ яде. Вода не е пила, надявам се да пие, за да не се обезводни.

п.с- цял ден нищо не ми се яде, сега с тия палачинки, дето говорите- сън няма да спя, да ги мисля  Simple Smile

# 279
asha Hug
Роси, извинявай, няма повече да пиша за ядене  smile3505
Имам вече идея защо така Сушата препика Мони сутринта... разгонена е. Ама нали женска котка не съм имала, та ми е  малко странно. Нея водата винаги я вълнува много и сега като излязох от банята и като й замириса на вода, взе да иска да се тика в мократа баня, ама аз не я пуснах, че след това директно се бухва в тоалетната и стана калотия до шия.
Та като почна да ми говори, гледайки ме в очите -мър мяуууу, да полягва и да вири дупе, да се търкаля.. децата се почудиха какво й става.
Да видим тази нощ дали ще спим.
И трябва да събирам парички за кастрация.

Роси, задължително на лекар отивай! Няколко дни с температура не е шега работа!

# 280
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
То, с домашно мляко и хубав крем карамел става!  Mr. Green Това - да ви мине от палачинките! Laughing

Теди,  Hug не знам какъв е проблемът, но ще стискам палци и при следващо посещение да видят колко готина и точна майка си. Peace Що се отнася до финанси, аз както и да го смятам, каквото и да измислям, храната на Сиско не пада под 1,80 - 2,00 лв на ден.  ooooh! Трябваше да го науча да яде попара от нашата храна, но ... не съм. Пък да ми е жив и здрав, лакомичък ми е! За капак е и капризен, а може и аз да съм много "мека Мария". Особено откакто съм без работа и си стоя по цял ден в къщи, май само му угаждам. Laughing

ros4enka,  Hug недей така! Хем ти, хем мъжът ти, хем Моли  ooooh!. Направи си едно чайче от лайка да те отпусне, а Моли може да се е задръстила от косми. Силвестър е редовен повръщач. Забелязала съм, че му се случва, когато дълго време не съм му купувала гранули срещу космените топки в стомаха, както и когато съм го зарязала две седмици без сресване. Виждала съм понякога налепени по езика му сноповете косми, които не се сеща да изплюе след като ги е свалил от себе си и просто ги глътва. Shocked И аз, ако го налапам това, ще ми се доповръща. Иначе си пасе един хлорофитум, после го повръща заедно с космите, пък аз го дебна да ги върши тия работи преди да се е наплюскал. Стискаме палци и лапи, и утре да пишеш как сте! Hug

asha, стискаме палци на кандидат-безтопчовците  fingerscrossed , а останалите от бандата да ги погалиш и намачкаш от мен! Grinning  Hug

Стейси, че то без помагачки накъде? Laughing  Hug

П.С. Като пиша постове-романи, все някой ме изпреварва. hahaha Теди, огледай се за безплатни кастрации!

# 281
 Hug прегръщам ви!  Hug дано скоро се оправим всички, че ми писна  ooooh!
абе, Сушката- мн малка да е разгонена newsm78 - на нас ветът ни каза, че за 1ви път се разгонват към 7-8-9 мес...

# 282
  • Варна
Теди, изтървала съм за посещението, ама имам оправдание- строя височини в триъгълници с детето.  Grinning
Та ми се прииска да те подкрепя виртуално. Hug Нека идват-то си личи по децата добрата майчина грижа! Heart Eyes

Косматите ми момичета досега спаха след вълнуващото подреждане на шкафове и сега почват игрите! Все се каня да ги изтощавам някакси през деня, та вечер да спят.

# 283

Здравей, добре дошла в темата Simple Smile
Нашият котарак е с котешка тоалетна тип бенто - не на фирмата бенто, ами материала - бентонит, мисля се нарича. Използвала съм и на самата фирма Бенто Иконимик, по-дребнички са песъчинките и попива добре, но миризмата си остава. В момента пробваме разни други марки. Имала съм и други котки и винаги с това са били, никога не съм купувала силикон. 5кг торба на мен лично ми стига за около 20-25 дена, защото самата тоалетна ни е голяма и дъното гледам да е покрито поне на около 3-4 пръста, че после като залепне по долната част на пластмасата, става ... гадничко.

Благодаря ти много  bouquet Simple Smile

# 284
Добро утро!
Ние нямаме никакъв успех след публикуването на обявите.
Замислям се, всяко зло за добро. Котето си е щастливо при нас..само да не го изгонят  Praynig
Лошото е ,че им е доста студено през зимата  Laughing
Е, продават дрешки за малки животинчета  Heart Eyes
Та като написах това-дали да не сложа на нашата котка една грейка за зимата  Mr. Green
На мен са ми много интересни тези маци. Загледах ги и има нещо много красиво в тях! Очичките, изражението..изглеждат много добрички и някак си..абе малки дяволчета  Laughing

Да оздравяват болните   bouquet

Последна редакция: ср, 28 ное 2012, 08:13 от Ivonchе

Общи условия

Активация на акаунт