Любители на Котки Тема 68

• 42 727
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пръсни щедро фейски прашец върху фиша, ФеяWink

ros4enka , разплака ме! Cry

ИКСИ, сигурна съм че и на Писанчо много му липсваш. Имаш стиснати палци и лапи и от нас със Силвестърчо. thumbsup fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Какво става с проекта "Желко"?

Пиша по два поста, щот` ми се спи, едва гледам и натискам ентер не където трябва. ШЪ вЪ замолЪ да мА извините!

# 121
  • Варна
ИКСИ , стискам ти много палци.
Росченка много сладко коте, знам че те боли, но сме безсилни пред природата. Ти също си много нежна и красива. Wink
По тази тема ще си позволя да ви представя животното, с което израстнах. МНого ми липсва, но времето лекува, колкото и банално да е.
Ето го -казваше се  Бък, 1994-2007г.

# 122
Дами страхотни котенца ни показвате Simple Smile.
Amor дано това черно сладурче да има късмет и акъл в сладката главичка и да се пази от колите, че по тези паркинги е много опасно.
А портретната снимка на Мърич е страхотна, като извадена от списание е  Heart Eyes

Дами, искрено се надявам, че някой ден с всеобщи усилия, с тото милиони или по друг начин, ще успеем да направим крачка напред с този все по- нарастващ проблем според мен. Хората, които си изхвърлят домашните любимци не можем можем да променим, освен държавата да ги глобява, но вярвам, че можем да променим положението към по- добро и вярвам, че има много хора, които ще се включват в тази кауза.  Това се отнася и за уличните кучета.

И за да не изнасям само речи като някой политик, ви показвам снимка на малките ми мъничета на село.

# 123
  • на брега на морето
Момичета, днес малката ми дъщеря навършва 18 години. Почерпете се за нейно здраве и късмет Grinning

# 124
  • на брега на морето
ИКСИ, днес е денят на християнското семейство и рожден ден на дъщеря ми. Изпращам ти цялата си майчина любов и благослов!!!

# 125
Роси  Hug наскоро си мислех и аз за Пуфи... милата, колко много се борихте за живота й. Пусни още малко  нейни снимки, моля те!

И на мен Нико и Бени много ми липсват и тази рана не знам кога ще заздравее. Децата продължават да ги рисуват, да говорят за тях, да гледат снимките им. Надявам се да са някъде живи и да стане чудо и да ги намерим. Тъпия им баща не спира да говори колко луда и ненормална съм била,  толкова да страдам за едни котки, трябвало още тогава да ме вкара в психиатрия. Ама там е неговото място, не нашето. И само тук мога да споделям и само вие можете да разберете истински болката ни. За хората, които не са обичали домашен любимец, тези терзания са необясними.
Радвам се, че сега имам Сушата, а не вярвах, че ще обикна отново коте. Но тя е толкова сладка и добричка, общителна, все ходи след мене,  бие ми шамари по краката (ама без грам нокти). Обичам я дори когато ми се цуцва пред монитора и ми пречи да чета  Heart Eyes
Първата й снимка в новия й дом  Grinning Не спиря да меси с лапички цяла седмица  Laughing

Котьо, да ти е жива и здрава щерката! Целуни я от леля й Тед!

# 126
Привет от нас  Hug
Котьо, честит празник! Честито на всички, които празнуват днес!!!
... Трябва да му измисля нещо за спане,че живее на паркинга до блока ни,а почва да става все по-студено Tired
Аmor, aко искаш погледни тук съм показала кашона, който успях да сътворя.
В краен случай ако нямаш възможност пиши на лични, мога да ти го дам когато сковем дървена къщичка на нашата.

Между другото ми се струва, че нашата котка няма много късмет.. Rolling Eyes
Вчера разбрах, че едни комшии за малко да я вземат да живее в тях, но са се отказали и си купили "персийска" котка за 130 лв.. жалко, че не си намери дом нашето мъниче.
Спи си в кашончето всяка вечер, но нали ви разказах за кучетата..Явно не е много спокойна, защото снощи в тъмното като и носех храна  тя е чула стъпките ми, излязла от кашона и превила гръб да плаши. Когато видя, че не е куче веднага дойде  Confused Преди не правеше така..та се чудя сега как да и обезопася кашона. Той се намира между 2 стени-широчината е 1 метър, като назад няма изход. Много топличко и уютно, няма вятър и дъжд...но кучетата влизат.
Моля за съвет  Confused

Редактирам да допиша: На всички преживели загубата на любимците си много силни прегръдки  Hug Hug

* TED CAT* много е хубава твоята калпазанка  Heart Eyes
И всички малки и големи, дебели и мързеливи пухени топчета Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 ное 2012, 10:25 от Ivonchе

# 127
  • София
... Трябва да му измисля нещо за спане,че живее на паркинга до блока ни,а почва да става все по-студено Tired
Аmor, aко искаш погледни тук съм показала кашона, който успях да сътворя.
В краен случай ако нямаш възможност пиши на лични, мога да ти го дам когато сковем дървена къщичка на нашата.
Това е добра идея.Намират ми се кашони по тавана та не е проблем да му спретна една такава къщурка Peace Мерси за идеята  Hug
Относно кучетата...черната писана съжителства с 2 такива,та при нея/него поне няма този проблем.Освен да измислиш да вдигнеш кашона върху нещо  newsm78 друго не ми идва на ум  Tired
Котьо Тръмп честито!Да ти е жива и здрава щерката!

# 128
Ще мисля..трябва да е нещо много лесно за изпълнение-като излезем с децата пред блока да го направя. Нямам грам време, не мога да оставя децата сами.

amor сложи му нещо мекичко вътре да топли. Аз уших възглавничка от пазарска чанта от плат, пълна с нарязани парчета плат.

# 129
Lady-B, Тaнче, Фея, Теди, профи, br, Ivonchе  lovekiss  Hug  (br, мнооого красив далматинчо- Да почиват в мир милите душички Praynig Sad )

Теди,
Скрит текст:

Котьо Тръмп, да ти е здрава и щастлива рожденичката! Весел празник у дома!  Hug

# 130
Eх, Роси... каква хубавица е била ... да почива в мира сладката душичка!
И далматинчето е било прекрасно!

# 131
  • Пловдив
Котьо - да ти е жива и здрава порасналата щерка, да е много щастлива и да бележи успехи. А и почерпката ти беше мнооогоо сладичка.
Много хубави снимки на котачета и бебета има в темичката от вчера. Толкова се разтоварвам при вас, почивам си така, както ако наистина имах мъркащо приятелче у дома.

# 132
  • Варна
Успях да дам хапчетата за глисти! bowuuРазминах се само с две резкѝ на ръката от Женя. Simple Smile

Росченка, изключително мила муцунка е имала Пуфинка! Hug
Нали си знаем, че те ни чакат там! Hug Sad

Котеее, честито пълнолетна щерка!  Hug Много да сте щастливи всички!

Моите котарани много ми помагат в домакинството бе! ooooh! Участват с пречкане, възпрепятстване и усложняване на трудовия ми процес. Mr. Green Май само с прахосмукачката не щат да работят. Twisted Evil

# 133
  • Costa Rica
ИКСИ,  babydust7 babydust7 babydust7

Котьо, честито на щерката! Боже, кога пораснаха ooooh!

Роси, и аз се сещам за твоята красавица Cry

ТЕД, време е да спре да ти пука за мнението на този-чието-име-не-си-струва-да-се-споменава. Гуш на трите деца.

# 134
Котьо,   bouquet  bouquet  bouquet
Сладък да й е живота на щерка ти!
Жива и здрава да е и тя и всичките ти дечица  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт