Любители на Котки Тема 68

• 43 159
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • au bout du monde
Гледам говорите за тоалетни и аз да споделя, че сме най-доволни от марката на Кауфланд Peace 5кг около 3лв е. Не става на кал, почиства се лесно.

# 421
Благодаря на всички ви! Така ми стана мило: втурнахте се да помагате, а хич не ме и познавате Hug

ИКСИ, изобщо не ме обиждаш. Моето единствено предположение беше подобно на твоето. Затова Искра е затворена в мазето от вчера. Изреждаме се да я виждаме, да я погалкаме, да й поговорим. Сложих й меко легълце там, където забелязах, че й харесва да се намотава. Рижик, който я прие много по-лесно, стои при нея. Да й прави компания. Снощи ги гледах как хубаво си играят около и във розовия вигвам на децата (игралнята ни е в мазето). Лили прекарва повечето си време горе, около нас и кучето.

Жената от рескюто ми даде и друга идея: пясък, който привлича котките. Аз и представа си нямах за съществуването на този продукт, но го продават в близкия PETCO и ще купя.

Вярвам, че това е само фаза. Иса е все още дребосъче, при това все още леко стесирано. Ще й дам времето, от което се нуждае, за да се аклиматизира напълно.

Дидитка, разсмя ме с котешката коледна украса Simple Smile

Последна редакция: пн, 03 дек 2012, 23:19 от Фея Кръстница

# 422
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Аз ходя до Лидъл специално заради тези паучове. Цената е 2,29лв за 4 пауча по 100 гр., които са групирани в два вида комплекти - жълт и син. Жълтият съдържа 2 розови(сьомга и скариди) и 2 зелени(пуйка и заек) пауча. Синият съдържа 2 червени(говеждо и пиле) и 2 кафяви(телешко и агнешко) пауча. И на Силвестър много му допадат, но имайте предвид че сосът/желето в тях е повечко за сметка на хапките. Миналата седмица месните пръчици бяха на промоция 1,59 лв, при редовна цена 2,29лв. Явно са много добри, Сисо ги омита за стотни от секундата, но от тях може да се дава само по 1 пръчица дневно, като лакомство. То и грамажът им е като на шоколадов бонбон. Mr. Green

Ползваме тоалетна Бенто класик, и понеже я ползваме само за голямата работа  Wink, караме с един пакет 5 кг поне 2 месеца. Купувам го от близкия зоомагазин за 5,30лв., но не ползвам транспорт при пазаруване, така че всяко икономисване на мъкненето от далечните хипермаркети с изплезен език, го имам за чиста печалба. Laughing

# 423
Фея, съгласна съм с мерките, които си предприела, докладвай след няколко дни ако има развитие..

ИКСИ< не гледам предаването и идея си нямам , но съм сигурна че в контекста на конкретния човек може да звучи съвсем различно от така извадено.

# 424
  • Варна
Преди да отворя линкът, си представих камъчетата като мишленца. Laughing

Професорке, пропуснала съм къде си върши малките нужди Сиско. Simple Smile

Топла фотосесия от мивката в банята.  Малко я позабърсах първо. Laughing Миличка не умее още да се качва там, аз я качих за снимките, а тя нито веднъж не погледна към фотото. Сифонът ѝ беше по-важен.

Скрит текст:

# 425
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Стейси Грей, ами ако е "с добрите" - в нашата тоалетна или в един ъгъл в банята. При мен Фън-шуй не върви, тоалетната е винаги отворена и с вдигнати капак и седалка.  Mr. Green Ако е "с лошите" - където най ще ме е яд да чистя и ще ме затрудни максимално - врати, вратички на шкафове или гардероби, кабелите зад компютъра  #Cussing out, странични бордове под легла, маси и т.н. всичко, което може да се очаква от един некастриран цветущ маркиращ отмъстителен дебеланчо.  ooooh!

# 426
  • Варна
... При мен Фън-шуй не върви...
Joy

Адашът е като разсеян творец- интелигент- все пак и в човешката тоалетна ходи. Хубаво вдигате капака, че е мъжки Laughing, ама аз заради Женя също го вдигам - и там прави стъпки, защото за да се качи на мивката, първо каца на клекалото.

# 427
За мен най-чисто си остава с тоалетна от силикагел......чиста и не ухае Simple Smile

# 428
Благодаря много за отговорите ! Ще взема бентонит от Кауфланд !  Heart Eyes

# 429
Добро утро котанки Simple Smile. Първо да се включа в подкрепа на пръчиците от Лидъл. Чочи ги обожава. Взимали сме от всички видове и няма такива, на които да се е мръщил, а той е голяма капризация. Сутрин докато си направя кафе задължително умяуква света, докато седна да си го пия и му дам пръчица най- после. Така го научих- кафенце за мен, пръчица за него Simple Smile).
Стейси страхотна фотосесия  Hug Малките котета са големи любопитковци и всичко им е интересно, което със сигурност те зарежда с хубава енергия докато им се радваш.
 И за тези, които са на работа като мен, а пък им се иска да са на мястото на Чочи:

Скрит текст:

# 430
  • До хладилника, който обичам
Бу, пробва ли меглиора против космите в стомаха? Ако да- какво ти е мнението? Май в Кауфланд го мярнах, но не се реших да взема. Rolling Eyes
Пробвах, изяде го, изяде и варианта за малки котета... нищо не ми каза  Thinking
Не мога и да разбера за космите действа ли й особено, не видях разлика на изхода, но съм споменавала и преди, че Маша много-много не си пада по близането на козина - предпочита да ближе нас  hahaha явно й се струваме по-мръсни от нея самата.

Женя е станала разкошна котчица, а каква опърпана мишка беше  Heart Eyes

# 431
Добро утро котанки Simple Smile. Първо да се включа в подкрепа на пръчиците от Лидъл. Чочи ги обожава. Взимали сме от всички видове и няма такива, на които да се е мръщил, а той е голяма капризация....

И аз се включвам за пръчиците от Лидъл - нашият котарак такива звуци вади като види, че ще му даваме, просто е вманиачен - става същински оперен певец в молбите си и един такъв свръх мил  newsm78. Нагълтва ги за нула време. Гледам, че и в DM продават някакви пръчици, пише, че са с голям процент истинско месо като съдържание - скоро мисля да ги пробваме и тях.

Да споделя и още нещо за тоалетните - като съд - гласувам за закрита с 2 ръце, спестява много нерви и миризми, особено ако е с филтър с активен въглен отгоре, Сами като си свърши работата зарива дори от капака, отстрани, пълна забава  Crazy, а навън излизат едва няколко топченца.
Като материал - за силикона - в много зоомагазини съм питала и винаги отговарят едно и също - ако котето до преди това е използвало бентонит, със заменянето му със силикон има вероятност да не го хареса и да не успее да свикне с него - т.е. с каквото и да е, да бъде използвано отначалото, откакто котето е малко (това последното е лично заключение  Rolling Eyes)
Бентонити съм изпозвала няколко, писах по-напред, че Бенто Икономик си заслужава най-много, но наскоро открих една марка (не се сещам името й, понеже доставчика й се бави със зареждането й из зоомагазините и последно бях принудена да купя друга), която се предлага в 4 различни аромата - материалът вътре е ситен (може би колкото Икономика) и абсорбиращ, и наистина има аромат  Flutter - някъде около 5,50лв за 5л..

Последна редакция: вт, 04 дек 2012, 09:30 от Moringa

# 432
Суши ползва пясъка от ЛИДЛ, понеже магазина е до нас и ми е най- лесно носенето. Но пък няма закрита тоалетна и напоследък ужасно се нервирам на изпълненията й. Седи до легенчето и с лапи разхвърля пясък навън. Не е като да си върши работата и после енергично да заравя. Сякаш го прави нарочно!  ooooh! И тъкмо почистя, след 5 минути пак половината пясък навън!

# 433
И ние ползваме тоалетната на Лидл,10кг-6лв. По едно време имаше и промоция на 4лв,та се заредихме с два пакета и съм доволна,доста дълго време издържаме с тази тоалетна  Peace

# 434
  • София
Благодаря много за отговорите ! Ще взема бентонит от Кауфланд !  Heart Eyes

Поне вземи Сноби, а не Данте. Данте е най-прашащата се и най-цапащата (в кафяво) тоалетна, на която съм попадала.

И пръчиците на ДМ са хубави. Дори наскоро имаше изненада в кутиите са с по 12 пауча - малки мостри от пръчиците. Мъро много им се изкефи.  Laughing

Стейси, големи сладурани са!  Heart Eyes 

И на Чочи му е добре!  Hug

Мъро щастливо се търкаля по слънчевия килим и мърка доволен.  Laughing Дано по-дълго се задържи слънцето!

Общи условия

Активация на акаунт