Любители на Котки Тема 68

• 43 092
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Фея, съвсем правилно си постъпила. Убедена съм, че Искра ще си намери нов дом, в който няма да има такива проблеми. От друга страна, ще се появи и вашето коте, с което всичко ще е наред.

Стейси, много са сладки!  Heart Eyes  Хубава играчка си им дала!  Wink И те трябва да разберат, че идва Коледа.  Wink

# 616
  • In a surreal moment!

# 617
ИКСИ, поздравления за избора  Joy Joy Joy

# 618
Забравих преди, Трейси - кабелите увий с изолирбанд, даже 2 слоя и малко духваш със сешоар, и няма вече гризане, бързо ще се откаже. Изрежи ноктите.

Фея, стават такива работи, сигурна съм че рескюто ще й намери подходящ дом.

И само да напомня нещо във връзка с поста на Феята - имайте предвид, че тук в повечето случаи мазетата не са влажни мръсни подземия, а по-скоро приземни етажи, които са напълно завършени и мебелирани и се ползват като стая за игра например.

# 619
Забравих преди, Трейси - кабелите увий с изолирбанд, даже 2 слоя и малко духваш със сешоар, и няма вече гризане, бързо ще се откаже. Изрежи ноктите.

Сетих се точно за този съвет, благодаря, обаче кабелите в къщи са толкова много....  Shocked Но днес е прегризала кабела на слушалките на телефона. Понеже телефонът е на мъжа ми го оставих той да се разправя, ама мекошава ти душа "Офф бееееееееее Пикълс!!! ЕЛА ТУКА  #Cussing out .... на тате сладкото котенце гъди-гъди...  Heart Eyes", е аз какво да кажа, ще си увивам кабели и те така...  Crossing Arms

# 620
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
MissNellie, изпреварила си ме. Grinning Тъкмо запретвах ръкави да обяснявам на elichka_vangelowa, че американските мазета не са като българските. В една друга тема днес половината ден с това се бъзикаме - в едните бурета, каци, суджуци, буркани, а в другите джаги, телевизори, перални, дивани.  Joy

ИКСИ, къде се губиш? Ааааа, отдала си се на ароматерапии. hahaha Hug Hug

"Офф бееееееееее Пикълс!!! ЕЛА ТУКА  #Cussing out .... на тате сладкото котенце гъди-гъди...  Heart Eyes", е аз какво да кажа, ще си увивам кабели и те така...  Crossing Arms

Joy Мъже! Какво да ги направиш?! Като видят сладка мацка и ...  Joy

# 621
Дъждовен, студен Понеделник при нас.

# 622
  • София
Да му изям бялото сърчице на Бекончо! Дано само не съм ги объркала!  Embarassed  Другият има ли си петънце?

Вчера имахме почти същата поза като снимката на ИКСИ. Донесохме пица за дъщеря ми, а тя сложила кутията на земята до радиатора. Познайте кой се беше настанил хем върху кутия, хем на топло до радиатора?  Laughing 

# 623
Позна го ,позна го  Grinning Само той си има сърчице, другия няма бели петна. Като бяха бебета и не ги разпознавахме толкова лесно мъжа ми редовно  вдигаше лапа да види шкембето с петно ли е или не.

Забележете стратегически подбраното сиво одеало под сивите котки, предпазващо хубавите ми лилави завивки.

Ооо и ние имаме такава  история. Нашите хубавци обичат като онзи котарак  на Бижу да късат и плюят картон и хартия. Понеже редовно поръчвам разни неща онлайн, почти винаги има кутии из  къщи. Топлото ни идва  от отвори в земята покрити със решетка. Имаме една малка стая в къщата, която е офис, и понеже е малка, има само един отвор. Влизам аз веднъж в офиса, абе студ, а в другите стаи топло. И какво да видя? Беконче си примъкнал един картон, сложил го върху отвора да му топли на Дто, разположил се отгоре и къса от  единия край и плюе наоколо. И блокира всичкото топло естествено.

Последна редакция: пн, 10 дек 2012, 23:05 от MissNellie

# 624
Мис НелиJoy

И аз ахнах, като видях тумбачеца на Бекончето.

Професорката, наистина е така с мазетата. Когато сестра ми беше на гости за две седмици, й предложих да спи в мазето. А тя: "Ама как, при компотите и киселото зеле?"  Laughing

# 625
Хах, и Цезар е с бяло сърчице точно там. Сладурковци.  Heart Eyes
Ние пак заминахме и си го взехме с нас. Обаче сварихме едно ново попълнение тук, безумно сладко, пухкаво и малко! В началото само му съскаше на големия, и се ежеше, а пък той бяга. По едно време му дотегна, и почна да се опитва да го души, пък то не му дава, чак ръмжи! Днес вече е трети ден, почнаха малко по малко да се заиграват. Даже мъничкия му се мята на гърба. Скица.
Обаче Цезар надуши приятелката си тук, и вчера вратата за секунда бе отворена, та той пак ни избяга. Върна се (силно казано, криеше се отстрани) чак към 11 вечерта, цял ден го няма. Днес е под строг контрол, а жена му идва да го търси на прозореца. Котешка любов... Много мило ми става, но не си го давам за нищо!  Crossing Arms Няма да ми бяга!

# 626
Много готино шкембенце си има Бекончо! Не знам от позата ли е, но в сравнение с него горкото Яйчице изглежда доста мъничко  Laughing

Фея, правилно си постъпила, защо да те гоним. Още повече пък тук където котето няма да отиде на улицата. Харесва ми че освен че се грижат за животните, тук вярват силно в правилната комбинация човек-животно, и приемат реалността че не всяко животно е съвместимо със всеки човек или всяка ситуация, и понякога просто не се напасват нещата и толкоз. По-добре да ви се даде шанс и на двете да намерите по-добро решение другаде, отколкото да трябва да търпиш проблеми и да сте нещастни и двете. То и за брака има развод, пък какво остава за една котка  Laughing

Скоро ще си пазарим разни дивани де, но ще съобразя материята с ноктите на Сушата.
Аз съм много доволна от микрофибъра. Не мога да кажа конкретно за драскане, защото Богданка не е от драскащите, но се катери по него и се захваща с нокти и не остава надраскано. Много ми го прехвалиха всички блогове и форуми по въпроса за котка и диванна материя, само някой спомена че привличал косми и му се лепяли. Точно на този вид микрофибър (microfiber, не microsuede; второто било подвид на първото но се чистело трудно) не съм забелязала да му се лепят повече отколкото на старото канапе, но за разлика от него, се чисти мноооого бързо и лесно - просто забърсваш с влажна кърпа по посока на "косъма" (като кадифе е) и готово. Просто се плъзгат космите и праха по него, а по други материи се набиват вътре, залепват и т.н. Препоръчвам!

Ето и малко данък - продължение на котешкото кьоше  Laughing Още по-празнично. А като запалим и камината, кефът ще е пълен.

П.П. Забележете, чорапче има и за нея  Laughing Имат си и буквички, ама тука не се вижда.

# 627
Дидитка, тази снимка е най-хубавото начало на новия ден - при мен тъкмо мина полунощ.

# 628
ИКСИ, разсмя ме с ароматерапията!

MissNellie, много сладки сивушковци  Heart Eyes

Дидитка, хареса ми коледния ви кът, а буквичките ги виждам - на Богданка е първото чорапче под снежните човеци, нали  Simple Smile

Вижте каква красота е за осиновяване  Heart Eyes

Скрит текст:
Копирам от фейсбук: "Скарлет е вероятно бившо домашно коте. Приятелка я открила в коша на тоалетната на работното си място.Прибрахме я, сега предстои още по-трудното - нейното задомяване. Много гальовна, търси постоянно човешка компания.
Приблизителна възраст 4м. Обезпаразитена, с първа ваксина е. Предстои още една ваксинация за левкемия и хламидии, след един месец."
В кошчето, представяте ли си  ooooh!

# 629
  • София
Ох, много красиво котенце. Дано да има късмет и да си намери дом.

Общи условия

Активация на акаунт