Гласуване за "Златно огледало" 2012 - Битката на титаните

• 29 325
  • 806
  •   1
Отговори
# 690
  • под дъгата
Харесвам достойните жени.
Да си припомним:
Шанталче, крайно време е да дадем път на младите.

Даваме път , разбира се . Peace

# 691
Паси, не вярвам мои снимки да не циркулират по ЛС. Явно не си си поискала.
Моля, прати ми снимка на ЛС.

# 692
  • София
Сютюените ли си късате, а? Бравос! Ама това във всяка тема го правите. Айде драпнете и кюлотите, пуснете кръв, пот, интимни секрети. Давайте сериозно, номинациите да не са забавление?!

# 693
Елке, аз съм за толерантност и твърдо срещу дискриминацията.  Не разбирам защо прекрасното ми личице е така оплюто от теб, но подозирам скрита завист заради прекрасната ми коса и прическа.

# 694
 Имам дежа ву.

# 695
# 696
  • София
Сютюените ли си късате, а? Бравос! Ама това във всяка тема го правите. Айде драпнете и кюлотите, пуснете кръв, пот, интимни секрети. Давайте сериозно, номинациите да не са забавление?!
Ааа, моля, моля, в наше село забавлението винаги е включвало едно косо поглеждане към съседна маса и тръшване в калта на неуважителния съперник по чаша. Това е традиционен конкурс, всичко требе да е по канона завещан от Древните.

# 697
 Не съм виждала снимка на Вашата.Виждала съм роклите и Жизел. Подшушнете ми, имам 2 свободни гласа.

# 698
Или тече бясно съвещание на ЛС между противниковия отбор, или някой да раздава пижамите и да си лягаме.

# 699
  • София
Или на никого не му дреме.

# 700
  • Пазете Гор
Ама вярно ли 60 и кусур човека имат ЛС с образа на Богиня?

# 701
  • В Космоса

Май, май... Crazy

# 702
  • София
За на никого, надали, но на повечето- най- вероятно.

# 703
Не съм виждала снимка на Вашата.Виждала съм роклите и Жизел. Подшушнете ми, имам 2 свободни гласа.

Коя е Жизел и къде пише? Трябвало е да участва в анкетата ли? Не схващам...

# 704
  • София
Цонна, пу-пу, плюх си в пазвата!! Ето ТОВА е конкурсна снимка, нали искате по бански:

http://prikachi.com/images.php?images/52/5513052Q.jpg

Тази да се затрие в-е-д-н-а-г-а! Ей са ще ти каже някой, че, цитирам! "циците са ти гадни"..ааа ма де!
Тва са снимки за фен клуба, не за масите, много Ви моля, Уважаема! Ние не искаме масов вот, нали??
Нали се уточнихме- вотът на елита се удвоява  Wink
Абе...а ква е наградата, че не помня вече?
Иначе ясно- подгласничките ще помиришат мусаката на победителката. По веднъж!!

Общи условия

Активация на акаунт