Гласуване за "Най-талантлив потребител" 2012

• 8 402
  • 153
  •   1
Отговори
# 75
Клеми спечели и мен Simple Smile

# 76
  • Талант на 2012,2013 г.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=587793.0

Ето тук можете да се запознаете с част от моите стихове. Нямам създаден блог. Публикувам само в БГ Мамма.

Успех на всички! Peace

# 77
Клеми  Peace

# 78
Мари newsm10

Последна редакция: пн, 19 ное 2012, 14:18 от Sause baus!

# 79
  • ...край Дунава
Марѝ и Klemy подкрепям засега, защото съм запозната с творчеството им. Heart Eyes

После ще разцъкам и другите Peace

# 80
  • Пловдив
Успех, Клеми!

# 81
Аз пък точно поетите не мога да ги оценя сякаш. Ама аз съм някакъв краен случай: освен Ботев, Вазов, Дамянов, Фотев, Висоцки, Петя Дубарова и Валери Петров трудно признавам друго.  Laughing

# 82
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Бутински, и аз съм така (ама имената в списъка са други- Превер, Неруда, Яворов, Маяковски, Цветаева, Есенин.... Hug), но дадох глас за Мари, защото пише със сърце Party.

# 83
Аз лично бих чела поезия, само ако ми платят. Simple SmileНичие творчество тук не познавам, много ми допадат статиите на Дона.

# 84
Дай боже да пораснеш, Пънки Hug

# 85
  • Казанлък of all places
Бутински, и аз съм така (ама имената в списъка са други- Превер, Неруда, Яворов, Маяковски, Цветаева, Есенин.... Hug), но дадох глас за Мари, защото пише със сърце Party.
Джой,прочети сега и нещо на Ели.

# 86
С удоволствие, стига да попадна на нейни- с Мари пишем в една и съща тема за стихове в Литературния и съм я засичала по-често Simple Smile.

# 87
  • Казанлък of all places
Давам линк гъм блога и, дано не ме бие (много) Simple Smile.

# 88
На мен ми е трудно да повярвам как някой би писал ей така на конвейр без сърце. Сърцето е първото условие да си поет, после идва всичко останало.
По никакъв начин не искам да обидя претендентките-поетеси, защото знам на някои хора колко им коства да си разголят и излеят душата. Просто проблемът с приемането на поезията е изцяло мой. Peace
А на angelina фотосите, кой ще ми ги покаже? Обичам снимки- това ми е любимото просто.

# 89
  • Казанлък of all places
Бутински, на мен и досега не ми е ясно защо съм сред такива хора и ми е неудобно да показвам какво правя при положение,че не се осмелявам да пиша при фотографите, а там има такива хора (приемаме,че съм номинирана заради начина, по който снимам, добре.Simple Smile)
Позволявам си да сложа някои неща, които могат да се видят във ФБ профила ми, а ако е необходимо, ще дам линк и към самия профил:
снимка 1
Снимка 2
Снимка 3
Снимка 4

Общи условия

Активация на акаунт