Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 310
  • 725
  •   1
Отговори
# 615
Eления, успех с операцията, а пък нали пациентът е Виктор- няма начин да не победите в тази трудна ситуация! Praynig

Люба, здраве и радост да Ви носи голямата дъщеря!

Буби, не се ли целиш за 21-ви?Последен ден от хубавата зодия-да не пропуснеш! Някъде може и да свърши светът, но ти ще дадеш нов живот!

Бубе, прочетох за желанието ти и се сетих, че няма по-хубаво нещо от това професията ти да е хоби!

Болните малки душици да оздравяват- май това с ангината е заразно!При нас компресите с извара,уви не помогнаха, дано вас да облекчат !

Излизам с предложение- следващата тема в заглавието да няма дума като болен и  болести!Толкова да е за 2012!

# 616
  • София
Люба, да ти е жива и здрава рожденичката и много да ви радва!

Буби, значи до още едно рогато може да го докараш Simple Smile

# 617
,
 Люба, да сте живи и здрави, много да ви радват дечица- весел празник  Hug

Hug  Praynig  Praynig  Praynig fingerscrossed - успех Еления

Съгласна с Ивиму за предложението  Simple Smile  Praynig- дано всички болести и неприятности с малчовците си остане в тази година.  Praynig  Praynig  Praynig

Не знам, но съм чувала, че има поверие както ти тръгне Новата Година , така ще е през цялата. Ние на връх нова година (първата му) с малчо бяхме в болница с остър ларингит- на 29 ти 12.2011г бяхме с пристъп- направо ни приеха  Sad.  Посрещнахме там новата година и цяла година не се спряхме- дано да греша - да е просто съвпадение.

# 618
Ох, Еления, таман се чудех къде сте...
Милото Викче, дано всичко е О.К. Нали знаете, че всички ще сме с вас в молитвите?! Praynig Praynig Praynig
Дръж се, Ели, ще се справите!!!
А Стелка къде е?

Люба, честит рожден ден на Ирен!
Да е здрава и щастлива, весела и паметлива!

Макар и на патерица, Честит рожден ден на Тервел!

Пак на патерица, Честит имен ден на Дани, Дани и.... Дани!  Joy

И за теб, Дани-Зай:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 01:39 от Az i ti

# 619
  • sofia
Елениа, с вас съм.  Hug

# 620
  • ул. "Мечтание"
Еления, ако имаш нужда от нещо обади се без да се притесняваш!
С вас съм!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 621
Еления, всичко ще мине както трябва, много стиснати палчета и кураж, мила  Hug

буби, когато, тогава, важното е да не се притесняваш за нищо  Hug ама, нищо чудно Елч, да се окаже права и 20-ти да е деня  Simple Smile

Люба, да ти е жива и здрава порасналата дъщеричка! Да расте много усмихната и уверена в себе си и да има много късмет!   bouquet

при нас, изглежда вирусно, така че за момента сме на инфлуцид и тонзилотрен, а довечера и компрес ще има. ивимю, компреса изтегля по-бързо налепите, но ако инфекцията е бактериална, няма как да помогне много, тогава вече единствено аб помага. ви как сте, по-добре ли сте вече?

# 622
Адис, вече сме добре.И аз си мисля, че е било бактериално, защото ей бога ми какво ли не пробвах преди за почна с АБ.Досега бях почти убедена в магическите сили на Меркуриуса, но уви сега не се получи.Утре следобяд ни излиза резултата от натривката, която правихме в петък.Ще коментираме резултата с хомеопата да видим за в бъдеще какви мерки ще взимаме.

А иначе Борис се възстановява с пълна сила- има голяям апетит и спи мноого- вчера на обяд спа от 11 до 16,50 ч, като преди да легне не беше обядвал, а само изпи около 150 мл сок.Вечерта в 20,30ч. взе отново да се прозява.
Днес ще го водя на детско парти, той още спи, но ще го вдигам, че не знам колко още може да откара!

Спокойна  вечер на всички!

# 623
Доста време не съм ви чела и сега ще си наваксам  Grinning

Поздравления на всички с някакъв повод през изминалите дни !!!   Hug   bouquet

# 624
Ивиму, каква е тази натривка дето сте правили ?

# 625
Ей като видях две страници изписани и си викам "Буби избърза с един ден", пък то...

Еления, бъди силна. Прегръдки за Викчо, всичко да мине леко  Hug

Честит рожден ден на Ирен. Да е здрава и да осъществи мечтите си   bouquet

# 626
Еления Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Направо настръхнах докато те четях. Дано всичко мине бързо и лесно!

Адис - Много положителна енергия и за Марти! Бързо да оздравява Praynig

Люба -  Да ти е жива и здрава Ирен newsm51

Буби - Ти си герой Peace На финалната права си - още малко търпение,ще гушкаш бебчо скоро Hug Heart Eyes

# 627
елениа ще се моля за вас, вярвам, че всичко ще е наред. Миличкият
Вики, той е силно момче, а на теб мила много сила и кураж! Hug

Люба Честит Рожден Ден на милата ти дъщеричка! Пожелавам  и здраве, късмет, щастие, а ти да бъдеш
винаги най-добрата и приятелка!
 Heart Eyes

Бързо оздравяване на всички дечица!

# 628
  • София
Ох, Елениа! Cry Стискам силно палци за утрешната операция! Всичко ще е наред! Прегръдки и на двама ви! Hug

Люба, да ви е жива и здрава красивата Ирен! Винаги да е така добричка и много да ви радва! Hug

# 629
Момичета, Hug! Добре,че ви има! Споделената болка е по-малка сякаш...
Нощни,аз снощи ти писах на скайпа, но ми стана неудобно да те занимавам и си изтрих съобщенията. Но сега като си предлагаш сама помощта ще се възползвам.  Mr. GreenДа имаме нужда от местен  Simple Smile Спешно ни трябва Арника 30 ch. То трябваше от днес да я почне,но не пречи и утре да му давам.поръчах на една санитарка, ама нейсе...
Аз и ти, Стелка е с татко си у дома.Вчера имаше концерт с нейно участие, дълго го подготвяхме, но не можах да я видя. Е,поне тати е бил там и я снимал, миличката.... А тя нали е вече голяма и разсъждава вече  му казала" Мама не успя да ме гледа от публиката".
Още веднъж ви благодаря за подкрепата и се извинявам,че за пореден път очерням настроението, Confused
Всички с поводи да се чувстват поздравени,извинявам се ,че не ги посочвам поименно,но наистина  не съм течение последните дни...

Общи условия

Активация на акаунт