Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 308
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
  • Пазарджик
Еления,стискам палци всичко да мине бързо и възможно най безболезнено. Praynig fingerscrossedСилно ви прегръщам Hug
и като се замисля,че вчера цял ден се ядосвам за глупости,та чак си поплаках,направо ми иде да си ударя главата в стената.ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ВЛЕЗНЕМ В НОВАТА ГОДИНА МНОГО ЩАСТЛИВИ И БОЛЕСТИТЕ ДА СТОЯТ ДАЛЕЧЕ Hug

Любе на патерици да честитя рождения ден на твоята голяма принцеса,много здраве и усмивки и желая! Hug
Буби  Hug

# 631
Еления, ако ни четеш тази сутрин, влизам да ти кажа още веднъж, че много силно стискам палци на Викчо за операцията днес!  fingerscrossed fingerscrossed   Praynig
Сигурна съм, че всичко ще бъде наред и скоро ще сте забравили лошите преживявания! А ти се дръж и бъди силна, защото децата имат нужда от твоето спокойствие и подкрепа!  Hug

# 632
elenia Ох, милото стискам палчета!!!! Всичко ще мина добре!  Hug Hug

Буби стискай кълки още малко  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Като се сетя, че на 23 декември направихме Мишко ми става едно носталгично...

Честит празник на всички с поводи!!!   bouquet

Хич не мога да стигна до вас, с децата сме сами до към 5, ако майка дойде по рано мятаме Калин на пампорово на ски и после докато се оправим то станало 10 часа вечерта  Crazy Crazy Crazy

# 633
  • В две тъмни очички
Буби се е отчела, това е добре  Mr. Green

Еления, прегръщам ви силно, знам , че всичко ще е наред! Пиши като можеш пак! А за Стела не се притеснявай, сигурна съм, че разбира защо не си успяла да я гледаш! Все пак ще имаш снимков материал  Hug

Пепинка, не си се отчитала скоро. Къде се дяна?

Дребната днес тръгна на ясла пак. След 5 дни у дома....АД!!! Не знам как ще се справяме с тази ясла!

Момичета започнах много да се притеснявам за Влади! Страховете й стигат някакви граници, които според мен излизат от нормалното! Постоянно казва, че я е страх, бута се в мен, ако тропне някой долу тича паникьосана! Като я питам от какво се страхува казва, че е от чичкото. Като я питам от кой чичко тя отговаря "Дугото чичко" (Другия чичко). В редки случаи използва "дядото". Постоянно ходя да й показвам, че няма никъде чичко, дядо или каквото и да е! Като легнем в нейната стая да я преспивам направо имам чувството , че в мен ще влезе от зор да се гушне. Не знам какво да я правя вече. Показвам й, обяснявам й, никога, ама никога не сме я плашили с каквото и да е. Нито, че е я оставя сама ако не направи еди си какво, нито че аз тръгвам, тя като се заинати за нещо, нито с баби Яги и Турбалани! НИКОГА не е плашена с каквото и да е! По едно време се страхуваше от едно конче в нейната стая. Денем си играеше с него,яздеше го, но явно нощем я хващаше страх. Веднага като разбрах го махнах. Няколко дена питаше като отивахме да ляга къде е то и аз все й обяснявах, че мама го е хвърлила и го няма вече. Споделете какво може да се направи?!?! Аз вече си мисля да я заведа да й баят и да повикам поп да освети къщата (колкото и смешно да звучи)

# 634
Бубе,в началото на тази година и аз водих Калина да й леят куршум.Твърдо отказвах,но накрая се реших.ТЯ много се стряскаше като спеше,събуждаше се с плач.Накрая склоних и сънят й се промени мноого.

# 635
бубе, заведи я, няма да навреди!
иначе и дара е страхлива, но това идва от предпазливостта й, не от това, че нещо конкретно я плаши. примерно засега няма никакъв страх от тъмното (за разлика от майка й:-)). идеята ми е, че не знам дали е нормално за възрастта да се появява това чувство, но не пречи да направиш нещо. пък дори и да подейства на чисто психическо ниво.

# 636
Еления  Hug . Дано всичко да се оправи. Пиши как се възстановява Викчо след операцията.

Момичета днес една приятелка е родила. Много съм щастлива  Simple Smile Нямам търпение да минат празниците и да идем да видим бебето.

Бубе, не знам баенето дали ще помогне. Аз лично не вярвам в такива неща, но все пак не пречи да идеш, ако от това ще си по-спокойна. Калоян досега не се е държал така. Преди го беше страх от тъмното, но вече гледам, че не. Когато е проявявал някакви наченки на страх или предпазливост съм гледала винаги да съм до него. Ако чак толкова го е страх, бих го гушкала повече,  бих го оставила да спи при нас, повече време да прекарваме заедно (извинявай, ако се повтарям с неща, които си направила) 

# 637
  • ул. "Мечтание"
Преди малко се чух с Еления по телефона. Отложили са операцията. Бурята е нанесла щети по генераторите и често има токови удари и лекарите не искат да рискуват да оперират в такива условия.

# 638
  • София
Здравейте на всички!!!

Вече има много изминали рождени дни да са живи и здрави малките мишленца и много да радват своите родители.
Ох аз много рядко пиша но винаги ви чета и винаги чета по 6-7 страници на куп и като почна да пиша искам да кажа много неща и накрая все забравям  Embarassed ама пусто не ми остава време незнам вие как успявате да пишете толкова често особенно вече и комбинация с работа ужас.
Стана ми интересно на Бубето за страховете на Влади и искам да и споделя какво си говорихме наскоро с една приятелка от Русия(като дете живееше в БГ).Нейната дъщеря е една год по голяма от нашите малчовци и сега са се пуснали на градина и ми каза същото откакто е тръгнала на градина почнала да става много неспокойна все я било страх някой да не я вземе много плачела и т.н. и тя я е спряла засега.Между другото аз Кали го пуснах два дена и боледувахме след това три седмици много тежко и го спрях по тази причина но каква мъка ми беше като отивах да го взимам  просто виждах един страх в очите който досега не бях виждала никога много мъчно ми ставаше.и така незнам дали ще ти е от полза реших да споделя.

Еления много  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed от мен дано всичко е наред

Буби леле кога мина още помня когато се похвали леко раждане от мен когато и да е то детето си знае  Mr. Green

# 639
Буби сънувах те нощес, да нямаме бебенце? Heart Eyes Heart Eyes Съня беше много откачен, сънувах че закъсваме с джип и ходя да налея нафта от някаква бензиностанция  Joy

# 640
момичета, искам да ви предупредя, да гледате упътването и дозировката на лекарствата, дори и да си ги знаете. давам нурофен по тази схема http://apteka.framar.bg/30000901/%D0%BD%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%84% … D0%BA%D0%B0%D0%BB ,но какво установих с ужас вчера, сменили са разфасовката и съответно дозировката е друга http://apteka.framar.bg/30024998/%D0%BD%D1%83%D1%80%D0%BE%D1%84% … 100-%D0%BC%D0%BB- така че, бъдете внимателни.

нощни, дръж ни в течение, ако разбереш още нещо, как е вики?  Hug

буби, давай отчет по-често, че явно всички те мислим  Hug

# 641
  • София
Леле, Адис. Разликата е голяма. И аз не гледам, добре че писа да чета!
Продължавам да стискам палци за Викчо и чакам добри новини!

# 642
Здравейте! Еления стискам палци и се моля всичко да мине успешно и да се приберете в къщи.
Вики вчера плакала от Дядо Коледа. Ама те един голям са го избрали.......... Огромен. Милото се гушнало в лелята и плаче. При нас обстановката е многооооооооо зимна. Утре и вдругиден и децата не са на училище. Много сняг, много вятър.

# 643
Ехо, тука съм, девойки!  wavey

Аман от мен!  ooooh! Бях днес на доктор, вече съм с 4см разкритие, това мойто на нищо не прилича! Но като изключим това, друго няма. Докторът ми спря лекарствата, така че вече съм на стенд бай и може да се очаква включване тези дни. Аз се ослушвам, но засега освен подготвителните контракции (тези, от които ти става корема на камък), друго нищо... Докторът ме прати на запис на тонове за всеки случай, всичко е ок. Иначе ми каза, че водите са ми понамалели, нали ми старее плацентата и явно това е причината... Та така... Ако нещо се случи междувременно, веднага ще се похваля. Благодаря ви, сладурки, за стиснатите палчета!  Hug

ЗаенкаHug! Браво на вас за ските! Аз съм била 3 годишна, когато са ме качили. До завършването карах всяка зима с нашите, но скоро не съм. ММ не е скиор и не знам дали ще успея да го накарам. Но за децата ще се напъна някой ден...  Peace

Бубе, не знам какви са тези периоди на страх при Влади. Тя изглежда толкова наперено дете, много е странно...  newsm78 Не знам дали всички минават през някакви такива етапи, но Зорница например, се държи много странно, като се върне от гостуване при свекърите. Избиват я някакви нерви, сърди се и фучи първия половин - един час и това много ме тормози. Не мога да си обясня защо прави така, те казват, че при тях е спокойна, при нас през седмицата също е спокойна и весела, но като се връща след гостито е много изнервена. После й минава, но на мен бая ми докривява...  Confused Аз и преди бях споменавала и се чудя кога ли ще премине този период, уж чакам да свикне, пък то... Даже ми се щеше да си поговоря със специалист, просто ей така, като да чуя някакъв съвет или някакво обяснение защо едно дете може да чувства такова неспокойство, но май няма да сколасам да го осъществя сега.

Ще стискам палци за Викчо. Не знаех, че във Варна има такава люта буря...  Confused

# 644
Здравейте !

Буби беше днес на преглед и е останала ли?

Адис, благодаря  Simple Smile. Как е Марти?

Еления  Hug  Praynig  Praynig  Praynig fingerscrossed

Бубе, направи каквото си решила- дано да има ефект  Hug  Praynig fingerscrossed- милото. На една приятелка така изведнъж момченцето започна да се страхува от всичко-те също не са го плашили никога. Тя също мислеше да го води да му леят куршум, но повече така и не сме говорили по темата.

Амнезия, да им е живо и здраво бебчето и много да ги радва.   bouquet

Елч прогнозира за Буби за четвъртък- дали няма да се окаже права?  Laughing

Момичета, какво пиете за изчистване ? Между другото каката е на АБ от днес-отиваме на контролен преглед за малчо, и от вратата ни посрещат със " стерилната урина не ви е никак добра-трябва да пиете АБ". При което се ококорих и даже поспорих, че са в грешка. Но в началото на месеца като ходихме с нея на гинеколог дадохме и стерилна урина и се оказа , че има бактериална инфекция  Sick

Тути, благодаря за пожеланията- дай Боже на всички  Hug

Аз докато си напиша фермана Буби се появи  Mr. Green  Hug

Мама Зайка, чудесно е , че спортувате.

Ами - хубава вечер и здраве от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт