Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 305
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Относно поведението на малчовците аз съм забелязала, че Мартин напоследък се изнервя от определени хора. Например в клуба, в който често го оставям работят 2 момичета, когато се случи с едната е от щастлив по-щастлив, играе с нея, гушка я, не ме търси. Когато е другата постоянно хленчи, не иска да стои в клуба, после се държи едно такова странно. И даже мислех да питам собственичката дали има камери, че ми е интересно какво точно се случва Thinking

Страх досега е проявявал от непознати за него ситуации- например в началото плачеше от душа, сега го обожава. Страх го е да го нося на конче, предполагам, че и този страх ще преодолее скоро Laughing

Буби, аз залагам на неделя - понеделник . А вече другата година имам няколко мами в тефтерчето, които съм заложила да забременеят и да родят. Елч, ти си ми първа в тоя списък, така че не се ослушвай  Hug

# 646
  • ул. "Мечтание"
нощни, дръж ни в течение, ако разбереш още нещо, как е вики?  Hug

Вико си беснее доколкото разбрах, едва издържа затворен на тясно в стаята.
Надявам се в петък или събота да имам възможност да отида да ги видя, тогава ще съм във Варна.

Не знаех, че във Варна има такава люта буря...  Confused

Тука на село два дни и три нощи виеше като на умряло, до тая сутрин вятъра беше просто ужасен, по едно време имах чувството, че ще отнесе покрива на къщата.  Crazy Като завеля снега полека-лека се поукроти вятъра, но не спира да духа и трупа ли трупа.
Явно и във Варна работата е била зле. И мъжа ми каза, че цял ден има токови удари и UPS-ите пищят непрекъснато.
Нета ми е предал богу дух, антените са затрупани... провайдера мрънка, че пътя бил затворен и нямало как да пратят хора (дрън-дрън-ярина! мързи ги! знам си ги какви са калпави), та се мъча цял ден с мобилния нет. Поне той бива.

Буби, надявам се събитието да се случи преди съвсем да си изгубила търпение!  Hug И бързо, безпроблемно и леко да мине!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Искрен се съдира от рев по време на къпане. Хем сам проявява желание, хем още на прага на банята се разревава.  ooooh!

# 647
ееее, буби, ти така стисна кълки, че ще си на път да опущиш хубавата зодия  Laughing Laughing Laughing
(само така, само така, важно е дребосъкът да расте в корема на мама!")
бтв, на мен при 4 см. ми биха упойката Laughing Laughing Laughing
и вс епак се радвам, че се отчете!

како рала, аз мисля от март да се почваме, ама да видим дали и тогава няма да ме пришубее. този аборт много страхлива ме направи Sad
ама като цяло съм ЗА твоя списък де Simple Smile))))

аз днес се скъсах от работа из къщи. че утре пак купон. правя и торта отново. този път си изпекох сама и блатовете. надявам се така да стане още по-готина, ако утре пусна снимка значи имам с какво да се похваля, ако си трая значеи съм се изложила Laughing Laughing Laughing

# 648
Бубиииииии, хайде сега, без хапчета, почвай с контракциите, че то не остана много до Игнажден!
Мноооого хубав ден, според мен!  Heart Eyes Ама и аз съм пристрастна, де!
А за грамчетата, не се стресирай, (все се каня да ти пиша), Снежи като я гледаха на ехограф точно по това време преди две години, я прецениха като 2,750 някъде. А на другата вечер се роди 3,200.
Дано и при вас е така!
Стига стиска, чакаме младежа!  Heart Eyes
Шегувам се, дръж се, когато му е времето, тогава! А Зори нетърпелива ли е?

Бубе, за ФНПП, нещата са ти ги описали момичетата - снижени критерии за прием, още по-снижени за завършване... Следването там не е предизвикателство... (Имах съквартирантка, която учеше там, покрай нея доста повидях - за мен, не си заслужава.) На твое място бих си изяснила какво точно в училище искам да работя, и тогава бих избирала специалност (Психология или пък някаква конкретна учителска специалност). Това със Социалната педагогика ми звучи като да има някаква специалност... Те даже приемат специалистите от Медицинските колежи (май без изпит), за да им дадат магистърска степен, прави си сметка какъв наплив от кандидати е, че чак така да набират желаещи...
Ами, не знам, мнението ми за този факултет е, като за дупката на СУ, виж, ако те интересуват например Филологическите факултети (два са), с две ръце "За" Peace
wondergirl, нищо лично, просто факултетът е калпав, не случайно и ти не си го одобрила...
А и не изхождам от първите в списъка за приемане, погледни резултатите на последните, особено мъжете...

Еления, не се притеснявай, Стелка не е малка, ще разбере. А като гледате записа заедно, тя отново ще може да изживее емоциите от вечерта! Hug
Викчето как я кара?
Обмисляте ли възможност да пътувате до София? (Всъщност защо сте във Варна, а не в Бургас?)

Леле, пак роман...  Embarassed( Ето за това избягвам да пиша изобщо.  Mr. Green)

# 649

Шейната потегля- и нека да достигне всеки дом, където я очакват  Hug  Heart Eyes  Praynig

# 650

како рала, аз мисля от март да се почваме, ама да видим дали и тогава няма да ме пришубее. този аборт много страхлива ме направи Sad

Както ми казва най-добрата ми приятелка когато се колебая: Два шамара и под студената вода Laughing

Въобще даже не допускай лоши мисли и страх, това само ще ти навреди. От какво те е страх, имаш прекрасен мъж до себе си/ не го познавам, но си личи колко се обичате/, прекрасно дете, със сигурност и родителите ви са зад вас. Нищо страшно няма да стане, какъв страх, какви 5 лева. Щом имаш хора до себе си, които те обичат не трябва да те спират никакви препятствия
Губиш време, няма място за страх в тая работа

Във Варна било страшно, говорих с брат ми, те живеят на един баир и като задуха и завее най-редовно не могат да си отворят входната врата от сняг

Последна редакция: чт, 20 дек 2012, 01:05 от KakaRala

# 651
  • Сандански
Здравейте,момичета!!!

Еления много стиснати палчета имаш и от нас,по-бързо да минава операцията и скоро с Викчо да сте си в къщи Praynig Hug

Много пропуснати поводи - всичко най-хубаво пожелавам на Изи,Ива и Тервел,както и на всички празнуващи мами,каки и батковци!Една по-светла и спокойна година за всички! Heart Eyes

И да се "похваля",че Божидар е в гипс със счупена китка на лявата ръка от едно никакво падане на килима в къщи ooooh!Порева малко докато го гипсират и още не смее съвсем да си движи ръката(от страх,не от друго),но пак вилнее като хала Twisted EvilПоне батковците са добре - тези дни са им празненствата в училище,а и подаръци си разменят със съучениците та имат емоции.

Буби много се радвам,че устиска - герой си ти Heart Eyes Сега и Пепинка да се отчете да не я мислим.
Бубе отведи Влади да и пребаят - поне няма да навреди,но може наистина градината да и е подействала така.И да я нагушкаш едно хубаво Heart Eyes

# 652
МарияП, и вие ли в отбора на гипсираните? Ох, горкото Божидарче, да му зараства бързо!  Praynig Много е гадно с тоя гипс, особено сега зимата обличането ще ви е зор, ама да минава и заминава... Колко време ще сте гипсирани? И Зорито уж падна от ниско, ама на, за белята - винаги става...  Tired

Аз и ти, дано и нашият младеж надхвърли очакванията като Снежи. А Зори я надъхваме много тези дни как ще взимаме бебето, как ще го гушим и къпем, и какво ли още не. Вчера й пусках едно клипче, дето къпят едно сладко бебе (Бубето го беше постнала във ФБ) - голяма радост беше. Дано и действителността вкъщи е такава после, че тя е бая ревнива към мен, дано не се тръшка...

Елч, айде не се разкандърдисвай от хубавата идея! Моля ти се, вземи се в ръце!  Naughty И чакам тортата!  Hug

# 653
  • Сандански
Буби 20 дни ще е с гипс.Вярно си е изпитание обличането,ама като са щури глави Rolling Eyes

# 654
Тук съм. Още две в едно. Радвам се, че ни мислите, но не мога да се добера... Детенце е по-щуро от всякога, имаме си и баба вече....и докато влезе в час.
Честито на всички с поводи.
Много прегръдки за Еления и Вики.  Hug
Буби - ти с това разкритие да не вземеш да родиш вкъщи? Стискам палци да е бързо и леко, но все пак да стигнеш до болницата  Wink

# 655
  • Пазарджик
Добро утро,днес съм доста ранобудна Grinning

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖИ,МНОГО ЗДРАВЕ И УСМИВКИ И ЖЕЛАЯ!

Аз и ти

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ ИМ ЖЕЛАЯ!

# 656
влизам само да кажа на буби, че е 20-ти! да не се помайва! Laughing Laughing Laughing

како рала, мерси! не знам дали знаеш, ама много те бива да надъхваш! Simple Smile
аз нали съм запалена по астрологията та дебна и зодии, ама повече се шубелисвам де Simple Smile))

# 657
Добро утрооооо!

На първо място:
Честит рожден ден на малката Снежи! Да е жива и здрава, да расте щастливо и усмихнато детенце, и изобщо много радост!

Елч, Честит рожден ден и на твойто момче! Да ти е жив и здрав, да се слушкате и обичате все така силно, и да създадете още такива прекрасни деца като Дара!  Hug

Честит имен ден на всички, които имат празник днес! По ТВ казаха, че Искрен също празнувал. Нощни, да ти е жив и здрав!  Hug

При мен засега е спокойно на фронта...  Whistling

Пепинка, радвам се, че сте добре и че си имате баба!  Hug

# 658
  • Пловдив
Оффф Еления само изпитания ..... Прегръдки и положителни мисли от нас  Hug

Честит празник на  Снежи - да расте весело и добро дете!
Елч честит ти рожденик - много да го глезиш  Laughing
Честит имен ден на празнуващите днес!

Айде Буби не остана - аз 2 седмици ходих с 3 см разкритие  Laughing

Нямам време да чета, пък да пиша хич.
И двамата са в къщи - Вивка с разтройство, на Стасьо ухото вместо да се подобри се влоши и сега е на втори антибиотик 10 дни, от него и той се раздриска - абе купон е Whistling

Вашите деца имат ли проблем с избиването на последните кътници. Стаско е много крив, не стига че и ухото го боли , а и те го мъчат и само си яде ръцете.

# 659
Руми, Честит рожден ден на малката, сладка Снежи! Да ви е жива, здрава, пакостлива, по-малко инатлива и мноого, много поводи за радост и гордост да ви носи!   bouquet
Честит празник и на теб!   bouquet

Елч, да е жив и здрав тм, най-хубавия подарък ви пожелавам и на двамата и то в най-скоро време!   bouquet

буби, ама твоят лекар наистина чака до последно  Simple Smile то и малкото човече изглежда не бърза, ама както елч е писала, ще вземеш да пропуснеш зодията  Laughing само да кажа, че и моите контракции си бяха такива, каквито ти ги описваш до последно, а когато лекарката видя записите, каза че всъщност са родилни...уж второ раждане, ама аз не бях разбрала  Blush
буби, има онлайн консултации с психолог, аз дори скоро зададох един въпрос, че нещо ме смущаваше и честно казано, останах приятно изненадана от получения отговор, а да ти кажа честно има към кого да се обърна в областта на психологията, не е като да няма   Laughing
А, що се отнася до Зори, сега е въодушевена, но как ще реагира към бебето, когато вече го види, не се знае, дано успееш да намериш баланса и да няма поводи за ревност, че и това не е лесно  Hug

Нощни, явно положението е сериозно при вас  Hug Честит празник и на вас!   bouquet

марияп,  Hug

Еления, много  Hug

вал,  Hug

Общи условия

Активация на акаунт