Уфф много са гадни тея ангини...
Какво си изживяла .... важното е, че всичко мина, сега бързо ще се закрепи Виктор.
Тука върлува вирус с разтройство, повръщане и висока температура.
Дано не хванем, че...

И тортата е страхотна 

важното е, че всичко мина!

Не можах да пиша от болницата, че не си взех лаптопа, а от телефона нещо не се получи. Радвам се, че Фейчето е съобщила навреме, за да знаете, че на 20ти родих.
!
И все пак като се има предвид, че се влачих с 4см разкритие си викам я да ида да ме видят. Обадих се на ММ и отидохме, по пътя уж леко ме наболява. Качва ме док на магарето и ми вика - слизай в родилно, имаш 6-7см разкритие, до час си родила. Слезнах аз, ухилена, влезнах в родилното и що да видя - на смяна същата акушерка, същия анестезиолог, с които раждах Зори, както и моя док и нашата неонатоложка, дето е майка на една от най-близките ми приятелки. Купон пълен, всички ми се радват.
Това после беше повод за най-големи хвалби за таткото... Що ли му казах...
Иначе бебчо бая дребничък, очаквах по-голям, но пък с много добри показатели и много жизнен. Веднага засука, вече се кърмим, от сутринта ми слезна и кърмата и вече тека с пълна сила. Изписаха ни днес с разрешението на моята докторка, защото сме добре, бебчо е свалил само 60гр, което е супер, а не се дохранваме изобщо, само на гърда.
Препоръчани теми