Болнички да няма вече, здраво да е ЯНУАРСКОТО човече! (44)

• 34 303
  • 725
  •   1
Отговори
# 705
Привет! Сега видях устата на Мишко и е пробило първото зъбчее!! Лелейй има си хубав ръб, дере яко хаха. Много раноо бееее направо ме разби, сигурно затова сучеше през 1 час тоя месец нощем...

# 706
Еха, мамо зайче, честито ви първо зъбче  Simple Smile
Ивайла, тепърва й проби 9-то зъбче, още не й давам да се храни сама, кой знае какво ще си помислят в яслата, че хич не съм я научила на самостоятелност  Crazy

Гери, да ви е жива и здрава малката госпожица! Много усмивки и късмет й желая! [/b]  bouquet

Еления,  Hug

# 707
малееее, вчера ако знаете как се зарадвах като ми писа буби. просто няколко часа летях Laughing честно ви казвам радвах се все едно аз съм родила. милата бубинка! нямам търпение да ни разкаже как е минало! и мноооооого се радвам, че се роди на 20-ти. хем е игнажден, празник, хем вярвам, че на 20-ти се радват готини мъже Laughing Laughing Laughing не посмях да й се обадя, но тя писа, че е много щастлива, което ни е достъчно Sunglasses

мерси и за честитките за мм! много сте мили! толкова е хубаво да знаеш, че някой мисли за теб на важните за теб дни! просто сте безценни понякога!
ние имахме лудо парти и старост-нерадост след като седяхме до 4 ч. тази сутрин в 7 ми беше мнооооого зле, при това без да съм близнала алкохол. това си е от егн-то, да знаете!

ахахах, Дейзи, с глас съм се смяла! Laughing Laughing Laughing
ама и те едни - да не дават и на Дарка! Mr. Green

браво за операцията на Викчо! дано се възстанови бързо!

# 708
Елч, помислих си аз ,че се възстановявате от купона снощи и за това те няма... Mr. Green шегата настрана, много се радвам, че Буби е добре  Hug

ох, да ви кажа, този вирус е много кофти, сега Ивайла го кара, но пък поне за 2-3дни отминава.

# 709
адис, ако под възстановява имаш предвид, че едва устоявам да не заспя, да Laughing Laughing Laughing

забравих да покажа тортата. мм не беше на 100% доволен от дизайна си, но аз мисля, че като за домашна торта си е добре.

# 710
БУБИНКОООО ЧЕСТИТА ВИ РОЖБА!!!  newsm51 smile3525

Еления бързо да минава този кошмар, направо ми препаля, като прочетох.

# 711
Eлч голям майстор си.   chef  Аз съм с две леви ръце за такива неща. Сигурно, догато се науча да ги правя и децата ще са порастнали  Mr. Green

# 712
  • sofia
Елч, прекрасно си се справила.
Ирен е с гнойна ангина и 39.7 Т. Казвам ви, едното ако оздравее, то другото ще се разболее.

Поне малък Митко ме усмихна днес.

# 713
lyuba84  Sad Уфф много са гадни тея ангини...
Еления  Hug Какво си изживяла .... важното е, че всичко мина, сега бързо ще се закрепи Виктор.

Елч Ехееееее на мен много ми харесват точно тея джвъчки по тортата  Heart Eyes

адис  Hug Hug Тука върлува вирус с разтройство, повръщане и висока температура. ooooh! Дано не хванем, че...

На 16 януари сме на трансфонтанелна ехография на Мишко, и да видим малката фонтанела дето има...ще се отчетем като мине  Peace

# 714
Бубиииии - Честита ти рожба! Да порасне голям и силен мъж, много да се гордеете с него и да  е късметлия в живота! Страхотен подарък за празниците! Heart Eyes Hug

Елч - номер 1 си Flutter Hug И тортата е страхотна Peace

Адис, Люба
- бързо оздравяване на дечицата Praynig

Мама Зая
- от сега стискам палци за 16-ти. Всичко ще е наред,ще видиш Peace Hug

Гери - Честит 2-ри Рожден Ден на сладката Мона! Да ти е жива и здрава! Весел празник!

Еления - spoko важното е, че всичко мина! Praynig Peace

Hug

# 715
Emily1212, Ети, адис, ral_r, много ви благодаря за хубавите думи и пожелания за Мона!

Буби, честит юнак! Да е здрав, силен и много щастлив! Да носи само радост на вас с татито и Зори и много да го слушате! На теб бързо възстановяване и скоро да се гушкате вкъщи  Hug

# 716
Мамо Зая, честито първо зъбче tooth

Елч и на мен много ми хареса тортата. Не знам от какво е недоволен ТМ.

Адис, Люба да оздравяват по-скоро дечицата.

# 717
Здравейте мами   Simple Smile

Eлч, тортите са ти уникални-  ето ти едно предизвикателство
Скрит текст:
.

Бързо да минава ангината Люба  Hug и вируса Адис. И всички останали бързо възстановяване  Hug. Мама Зайка всичко ще бъде наред  Hug  Praynig и честито зъбче  Heart Eyes

Много позитивен ден и здраве  Hug

# 718
  • В две тъмни очички
Бубиииииииииииии, виждам те!!!! ПИШИ как сте  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 719
Здравейте, милички дружки!
Ние вече сме си вкъщи! Благодаря ви на всички за прекрасните пожелания, вашата подкрепа ми е била опора в трудни ситуации и ви благодаря, че ви има!  Hug Не можах да пиша от болницата, че не си взех лаптопа, а от телефона нещо не се получи. Радвам се, че Фейчето е съобщила навреме, за да знаете, че на 20ти родих.

Фейче,  Hug!

Не съм ви чела, после ще се включа, но да разкажа набързо. В сряда док ми спря лекарствата и в четвъртък сутринта нещо почнаха да ме обаждат някакви леееееки болчици уж... Ама нарядко и аз се чудих изобщо има ли нещо общо с контракции или не?  newsm78 И все пак като се има предвид, че се влачих с 4см разкритие си викам я да ида да ме видят. Обадих се на ММ и отидохме, по пътя уж леко ме наболява. Качва ме док на магарето и ми вика - слизай в родилно, имаш 6-7см разкритие, до час си родила. Слезнах аз, ухилена, влезнах в родилното и що да видя - на смяна същата акушерка, същия анестезиолог, с които раждах Зори, както и моя док и нашата неонатоложка, дето е майка на една от най-близките ми приятелки. Купон пълен, всички ми се радват.  Mr. Green Та, сложиха ми една лека упойчица, контракциите бяха ок и малко по-късно с 3 напъна се роди Митко. 2270гр, 47см и както каза док - малък, но с голям пищов.  Joy Това после беше повод за най-големи хвалби за таткото... Що ли му казах...  ooooh! Иначе бебчо бая дребничък, очаквах по-голям, но пък с много добри показатели и много жизнен. Веднага засука, вече се кърмим, от сутринта ми слезна и кърмата и вече тека с пълна сила. Изписаха ни днес с разрешението на моята докторка, защото сме добре, бебчо е свалил само 60гр, което е супер, а не се дохранваме изобщо, само на гърда.
И така... Много съм щастлива, бебчо е много сладичък, макар и доста клечав, но мисля да го понапомпам тези дни.  Mr. Green  Каката и тя щастлива, радва му се, даже одеве искаше да го носи тя и ми се тръшна, че не й го давам...  Mr. Green
Много ви обичам всички, благодаря ви за всичко!

Еления, радвам се, че всичко е минало добре за вас, дано ви изпишат по-скоро и да сте добре!  Praynig Peace

Общи условия

Активация на акаунт