Нека има повече Сюжет на екрана - Arrow, тема 2

• 32 132
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Сигурно нещо хубаво е казала Ването  Mr. Green Ми и ние сме хора, и ние си имаме нужди.

# 31
Ване, благодаря за темата   bouquet

Гласувах с втората опция.
Серията много ми хареса и най-вече, този страхотен, мил Томи!!! Blush Heart Eyes Heart Eyes
Малко ще изневеря на Сюжета с него.... Mr. Green

# 32
Включвам се и аз при вас. Simple Smile

Гласувах с 'боза', макар че не го свързвам чак с това определение. Актьорската игра е слабичка, особено на 'Лоръл', забравих името на актрисата - ох, добре, че поне е хубава, милата. Диалогът е доста клиширан, на моменти скучен и предсказуем, а възможностите на Стрелата - доста понапудрени. Обаче... интересен ми е въпреки това и смятам да го гледам.  Peace

П.П. На Томи и аз съм му фенка, а Уила Холанд съм си я харесала от Ориндж Каунти още. Нямам търпение да порасне и да ѝ дават по-зрели роли, омръзна ми да я гледам като хлапе.

# 33
Силве, хубаво беше..просто направих връзката Laughing

Мири, на мен много ми липсваше Томчо в предния епизод, този път за повече беше, ама пак ми се ще повечко...дано имаме късмет Flutter

McKitty, напудрени са му възможностите, защото спазват комиксовия герой Laughing

# 34
А, да, наясно съм с това. Просто съм по-реалистичен човек, комикси никога не съм харесвала, но на този ще дам шанс, познайте защо.  Mr. Green

# 35
  • КиТ
този ще дам шанс, познайте защо.  Mr. Green

Заради СЮЖЕТА  Whistling Thinking Joy Joy Joy Joy

# 36
  • гр. София
А, да, наясно съм с това. Просто съм по-реалистичен човек, комикси никога не съм харесвала, но на този ще дам шанс, познайте защо.  Mr. Green

Е как! С такъв добър саундтрак към сериала то е ясно защо го гледаш  Outta Joint
Че и специалните ефекти и анимациите са добри...

# 37
аз заради оръжията и бойните техники- за вас незнам

# 38
Aз затова се записах в темата , защото само ценителки са в нея  newsm10

# 39
Мири, на мен много ми липсваше Томчо в предния епизод, този път за повече беше, ама пак ми се ще повечко...дано имаме късмет Flutter
Теди, и аз на това се надявам  Flutter Ама как само си разкри сърцето, а?!Направо ми амекнаха капачките  Mr. Green Gorgeous, Tomi  Heart Eyes

# 40
той да те види как си ги наредила тия в подписа hahaha

сега сериозно- много ми допада, може би защото стана мил и добричък ли незнам- в първия епизод ми се стори подъл, тая кукумявка Лорал да остави Оли да си кара по списъка и да обърне внимание на момчето, да не отиваме  Crossing Arms

и аз пак не разбрах обаче- нещо подсказа ли, че Мама е в списъка или вие така си мислите Embarassed

Перли, една добра идея, един велик комикс, един невероятен сценарий...няма как да не бъдат оценени Wink

# 41
  • Разпиляна във въображението
Не, нищо не подсказва, че мама е в списъка, но защо Thinking Тя е наясно с всичко. Виждаме я замесена с "тъмната страна". Или бащата си я е спестил поемайки цяла вина на семейство Куин, включвайки себе си и жена си, или не е знаел, че тя играе зад гърба му. В крайна сметка са искали да го убият и тя в едно с "добре облечения мъж".

Томи е сладурче. Мисля, че е добро момче, но до момента, в който не се сблъска челно с Оли за Лоръл.

А може и тук да се получи нещо...
и отново да се сблъска челно с Оли, който ще иска да защити сестра си от него, защото си е женкар Laughing

# 42
  • София
на мен ми харесва със сестричката. отиват си.

# 43
  • КиТ
на мен ми харесва със сестричката. отиват си.

И на мен  Mr. Green  Лоръл я гласим за Сюжета  Whistling

# 44
еееее нали се разбрахме Оли с Лорал към 15ти сезон. Сестрата ме дразни засега, то си е право момичето- само с пари не се живее, трябва и семейство, но все пак още малко да порасне и ще я заобичам, пък може и да я отпусна на Томи

Майката според мен играе двойна игра с цел да защити Оли, обаче пък от друга страна тя знае за списъка...оф объркана стана работата...пускам най- накрая 4ти сезон на Тюдорите, че ще забравя за какво се бореха и там hahaha

Общи условия

Активация на акаунт