АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 100
  • 731
  •   1
Отговори
# 630
nub  и ние не сме от спящите, през еня спи само наван или със зърно в устата, като я махна и се буди, но поне вечер ми спи - като заспи към 11-11.30 се буди около 6 яде и после пак спи около 2 часа и това е
преди малко спеше в мен, докато си дъвчи зърното и я преместих и дотам беше спането
ще спи като излезем - студено, не студено

# 631
Здрасти здрасти, дай пари за пасти smile3534
Как сте отбор красиви мами и сладки дечица?
При нас всичко е наред, ходим по разходки все още, ядем добре и спим 5 часа нощем, не се оплаквам с други думи Peace
Lucky при мен се изчистват за 2 дни с тази пяна на Мустела (Марина има крусти), но до седмица се образуват пак..Педиатърката каза, че до годинката поне ще е така, щяла да го израсте с времето...И ние ходихме при дерматолог също, каза ни да мажем с някакво си френско мазило н Ла Рош, ама ефект йок...Фейт, какво Ви изписаха на Вас?
В количката моите стоят, но искат да са в движение нон стоп, та като спра да пазарувам нещо веднага надават вой Simple Smile Усъвършенствах се, сега чета киндъл даже в движение Laughing

# 632
Здравейте мами!Имам нужда от съвет,ако някой може да помага!Вчера сутринта Габи се събуди със ситен обрив под 2 мишници и малко към гърба и от 2 страни до ушите,пъпчиците ми приличат на тези които имаше като беше топло,но тогава нямаше по тялото.Мазах със судо крем,тази сутрин бяха позавехнали,но пак са си там,има ли някой идея от какво може да е обрива и да се притеснявам ли?За гладенето гладя още,това ми е едно от любимите неща,а и мен така са ме учили,иначе сме добре,вече почти седмица не ми се буди за нощното хранене,като заспи към 22-22,30ч чак към 06ч сутринта се събужда,папка и спи до към 11ч,но после сън няма,само ако сме на вън в количката,но мен този режим ме устройва Simple Smileаз така или иначе денем не си лягам,по ми е важно нощем да спи,тогава си свършвам моите задачи и успявам да се наспя и аз!Хубав и слънчев ден ви желая,поне тук е слънчево и след малко изчезваме по разходки!

# 633
Предложения как да му откажа нощното хранене в 3 часа ?

Сукането между 3 и 6 през нощта стимулира най-много лактацията. Аз не бих искала да се отказват точно тези хранения преди да съм решала да спирам с кърменето. Обикновено дребните само се отказват от нощното по някое време....рано или късно.... smile3503

# 634

Сукането между 3 и 6 през нощта стимулира най-много лактацията. Аз не бих искала да се отказват точно тези хранения преди да съм решала да спирам с кърменето. Обикновено дребните само се отказват от нощното по някое време....рано или късно.... smile3503

Значи да се надявам при нас РАНО да се откаже самичък  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

Бели и той спи в количката, независимо къде е , в магазин , на парка, на мола, важното е да е в количката, може да спи в нея с часове Mr. Green Mr. Green Mr. Green

На мен ми се струва студено днес и няма да го изкарвам пък да се надявам да дремне малко поне на шезлонга  Mr. Green Mr. Green

Сега се зарибява по въртележката в кошарата, ама откарва най-много по 40мин. така  Mr. Green Mr. Green ама пак е нещо де, все някаква работа ще свърша за това време  Heart Eyes Heart Eyes

Отивам да пускам прахосмукачката, че съм е забравила от 4 дни  Mr. Green, пък и може да го приспи, знае ли си  Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

# 635
  • shumen
Момичета как сте?Аз досега олизах къщата- newsm79, wash, hang
Сега чакам малкия да стане да яде и да излизаме за разходка.Студено, не студено ще го облека добре и ще го изкарам.После като се върнем имам да гладя цяла дузина бебешки дрехи и ми става лошо като си помисля.

# 636
Фейт, какво Ви изписаха на Вас?

Смайли ... след преглед при кожен лекар ни изписаха това кревче ... по една капка на главата мажехме 4 дена подред след баня, а после 4 дена през ден. Направо докато мажех му падаха парцали от главата  ooooh!  , понеже нали се е накиснала след банята. При нас подейства  Heart Eyes

http://apteka.framar.bg/30000552/%D0%BB%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%B8% … -30-%D0%B3%D1%80-

# 637
Анхелчето е в Плевен, 15 часа път беше, но Вики се представи достойно  Grinning много съм щастлива  newsm44

# 638
Добре дошла Анхела! Hug Много послушен Виктор, браво на него ! Heart Eyes

Днес е съвсем пусто, повече от вчера  Rolling Eyes къде са всички?

# 639
welcome home Anghella Hug

# 640
Анхела, добре дошла на БГ територия  Hug
Ама че пустооо  Whistling
diva_free, osmiqoblak (+ 3 Скрит/и) и 1 Гост преглежда(т) тази тема

# 641
Минавам набързо да дам отчет. Вкъщи сме си вече, бяхме постоянно под наблюдение от доц. д-р Литвиненко, много внимателен и мил и най-вече страхотен специалист  Peace Мишко е добре спряха гърчовете, много е рано да се каже дали има епилепсия, понеже е много малък, това което видяха е нощем някакви дълги бавни мозъчни вълни водят до превъзбуждане на нервната система, но всичко е в рамките на нормалното. След 1 месец пак сме на ЕЕГ, контролно. Най-вероятно ще го израсте, прогнозите са много добри пу пу  Heart Eyes

Благодарим за стиснатите палчета! Целувки от нас!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 18:22 от мама зайка_

# 642
Зайче, радвам се, че нещата при вас вървят на добре  Hug

Анхела, добре сте се завърнали  Heart Eyes

Фейт, една капка от каквото и да било за Мила ще е недостатъчна, т.к проблемът е обширен. Така или иначе ще посетим педи да видим тя какво ще каже.

# 643
мама Зайка радвам се , че всичко при вас е наред  Simple Smile  Hug дано бързо да се оправя малкия и вече да не се разболява  Praynig Heart Eyes

# 644
Браво на Мишето, силно момче;) всичко ще бъде наред.
Добре дошъл на Виктор в БГ.

Общи условия

Активация на акаунт