АгУуу очакваме да чуем всички от нашите малки Септемрийски душички!

• 24 101
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Привет!
Зайче, супер новини. Дано всичка да е наред Hug Praynig
Анхела добре дошла в БГ  bouquet
Мен тази година като никога много рано ме подхвана коледната треска, едно ми е празнично...... нищо че Кокорко-борко хич не спи и иска само в ръцете ми да стои.

# 646
Anchella радвам се че сте тук, че сте заедно и добре дошла.
Зайче продължаваме да стискаме палци за Мишето.

# 647
Fate, мерси за инфо! Ама за такъв проблем и за толкова малки дечица според мен е доста хард метод кортикостероида...Simple Smile Мерси все пак:)
Аз днес овършах с малките парка, олизах и аз къщата и вечерта се видях с една приятелка, която ми даде няколко страхотни дрешки от нейния бебок...След това овършахме и мола и накупих още една камара неща...Ужас, I am shopaholic... Laughing

# 648

И аз май съм в тази категория  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

Изкъпахме малкия , яде, обаче както обикновено пак не иска да спи Mr. Green и ще си гледаме телевизор до към 12 часа, та дано след следващото хранене поне да заспи  Whistling Heart Eyes

Лека нощ от мен! Heart Eyes

# 649
Зайчеее ... чудни новини миличка, браво  Hug Hug Hug

Анхелче ... добре дошла у дома  Heart Eyes Браво на Вики ... герой е  Hug

Фейт, една капка от каквото и да било за Мила ще е недостатъчна, т.к проблемът е обширен. Така или иначе ще посетим педи да видим тя какво ще каже.

Затова е най-добре да се отиде на кожен, защото може да е друг проблемът при нея  Heart Eyes

Смайли
... и аз така си помислих, но щом прибягва до там док, явно има защо  Rolling Eyes а и щом проблемът изчезна, значи се е повлиял добре на лечението  Heart Eyes

Ние отиваме на баня  newsm37  Mr. Green

# 650

И аз май съм в тази категория  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes

и аз, и аз...на мен са ми малко моловете, че пазарувам и онлайн newsm47

# 651
Здравейте  Hug
Как да разпозная разстройството. Досега не акаше, а днес няколко пъти се омаза. Стори ми се леко по-рядко от нормалното и излиза от памперса на гърба. Вкъщи мъжете бяха болни от вирус с разстройство и повръщане, та се притеснявам. Иначе си е весела, не е обезводнена.

Мама Зайка,
радвам се че новините са добри при вас
Лъки, аз мазах с кремчето на Мустела, стоя една нощ и на сутринта пак си стояха крустите. Може би защото не разтрих добре. Следващия път ще пробвам да го втрия, за да ги размекна. Сина ми е на 8 години и все още веднъж годишно му се появяват корички и ги чистя.

# 652
Миленита ... и ние онзи ден имахме по-редичко ... изчакай според мен да видиш следващато какво ще е, но според мен е нормално да акат и по рядко от време на време. При нас е така, когато пие повече чай  Heart Eyes

Здравейте мами!Имам нужда от съвет,ако някой може да помага!Вчера сутринта Габи се събуди със ситен обрив под 2 мишници и малко към гърба и от 2 страни до ушите,пъпчиците ми приличат на тези които имаше като беше топло,но тогава нямаше по тялото.Мазах със судо крем,тази сутрин бяха позавехнали,но пак са си там,има ли някой идея от какво може да е обрива и да се притеснявам ли?

Ето погледни тук ... лично ние за сега не сме имали и не знам на какво може да се дължи  Rolling Eyes

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=471351.0

Ето нещо много хубаво  Hug

Скрит текст:
Какво е да си майка?

Ти си на 1 година...
Тя те храни, къпе, облича...
А ти й се отблагодари,
като плачеш по цели нощи и не я оставяш да поспи...

Ти си на 2 години...
Тя те научи да стоиш здраво на краката си и да вървиш уверено...
А ти й се отблагодари,
като побягваш всеки път от стаята, щом тя те повика...

Ти си на 3 години...
Тя приготвя с огромно старание най-вкусните храни за теб...
А ти й се отблагодари,
като тайно изсипваш под масата онова, което е в чинията ти...

Ти си на 4 години...
Тя постави в ръката ти най-красивите цветни моливи и те научи да пишеш и рисуваш...
А ти й се отблагодари,
като оцвети и надраска всичките стени в къщата...

Ти си на 5 години...
Тя те облече в най-новата ти и красива рокля и те пусна да си играеш...
А ти й се отблагодари,
като нагази още в първата локва, която ти попадна и се омаза цялата с кал...

Ти си на 6 години...
Тя всеки ден идва заедно с теб до училище...
А ти й се отблагодари,
като плачеш и крещиш ”Не искам да ходяяя...” по целия път до там...

Ти си на 7 години...
Тя ти подари най-хубавата топка, която успя да намери и купи...
А ти й се отблагодари,
като още същия ден счупи с нея прозореца на съседите...

Ти си на 9 години...
Тя нае за теб най-добрият учител по пиано...
А ти й се отблагодари,,
като не научи нотите...

Ти си на 10 години...
Тя те кара с колата навсякъде, където поискаш – от уроците по танци до купоните и рождените дни на приятелите ти...
А ти й се отблагодари,
като всеки път скачаш от колата, дори без да погледнеш към нея и думичка да кажеш...

Ти си на 11 години...
Тя заведе теб и твоята приятелка на кино...
А ти й се отблагодари,
като й каза: ”Ти седни на друго място, не тук до нас!”...

Ти си на 12 години...
Тя не иска да гледаш вредните за теб ТВ предавания и програми...
А ти й се отблагодари,
като ги пускаш винаги, когато нея я няма вкъщи...

Ти си на 15 години...
Тя те изпрати през ваканцията на летен лагер в чужбина...
А ти й се отблагодари,
като не й написа нито ред и дори една картичка не й изпрати от там...

Ти си на 17 години...
Тя ти позволи да отидеш с гаджето си на купон извън града...
А ти й се отблагодари,
като не се обади и се прибра вкъщи едва на разсъмване...

Ти си на 19 години...
Тя пое всичките ти разходи за университета, закара те с колата си до общежитието, пренесе ти багажа...
А ти й се отблагодари,
като не й позволи да те прегърне и целуне пред приятелите ти, като си тръгваше...

Ти си на 21 години...
Тя се опитва да ти даде съвет във връзка с професионалния ти живот и кариерата ти...
А ти й се отблагодари,
като й каза: ”Аз няма да бъда като теб!”...

Ти си на 22 години...
Тя с гордост и умиление те аплодира на тържеството по повод дипломирането ти...
А ти й се отблагодари,
като й поиска пари за обиколка на Европа...

Ти си на 24 години...
Тя поиска най-после да я запознаеш с момчето, с което излизаш вече близо година...
А ти й се отблагодари,
като й каза, че ти ще прецениш кога да стане това...

Ти си на 25 години...
Тя плати всичките разходи по сватбата ти, толкова е развълнувана, но и много щастлива, да те види като булка...
А ти й се отблагодари,
като се пренесе да живееш на другия край на света...

Ти си на 30 години...
Тя винаги иска да ти даде някои полезни съвети за отглеждането на бебето...
А ти й се отблагодари,
като й каза да престане с тези остарели разбирания и примитивни методи...

Ти си на 40 години...
Тя ти се обади, за да ти напомни рождения ден на близък роднина...
А ти й се отблагодари,
като й каза троснато, че си затрупана с работа и й затвори телефона...

Ти си на 50 години...
Тя се разболя тежко и когато в края на седмицата ти отиде да я видиш, тя много се зарадва.
А ти й се отблагодари,
като й каза, че на стари години хората се превръщат отново в капризни и глезени деца...

И един ден ТЯ... си отива от ТЕБ...
В този миг всичко, което до тогава ти се е искало да направиш за нея, но не си намерила време или начин да го сториш, изведнъж се стоварва върху теб като мълния! И силна, пареща болка раздира сърцето ти...

Затова, ако Тя все още е до Теб,
сега я обичай по-силно от всякога! И направи така, че Тя да го почувства! Защото Тя го заслужава, повече от всеки друг човек в живота ти!!!
Тя - твоята Майка!!!...

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 21:47 от F.a.t.e.

# 653
Фейт много го хубаво Hug, разплакаме

# 654
Напомням, че срока за новите колажи е то края на този месец. Всеки, който иска неговото бебче да е в него, нека качи само една снимка в албума  "Колажи"

# 655
  • shumen
Смайли и аз съм в тази категория.Утре ще излизам и отсега си правя сметка да накупя някой неща за малкия.Мъжо вика,че съм го разорила вече.
Мама Зайка,страхотни новини.Нека Мишето е здрав и не се разболява повече.
Фейт,страхотно е.Разчувства ме с него.
Ние тази вечер се бяхме оакали преди банята,а не като снощи след,че да се мием посред нощите.
Ние днеска се разходиме добре и малкия слушка много.Утре сме на ортопед следобяд и после ще докладвам как е минало.
Тези дни и нашето беше по редичко,но днеска си му е добре.
Анхелка,добре си дошла на БГ територия.

# 656
  • Where I am Happy
За нощното хранене,моето бебе се отказа само без да прилагам никакви тактики,и вашите ще се откажат,не бързайте!Дори и да се будеше все още,нямаше да я отказвам от храненето.Бебето си знае кога.
мама зайка_ много се радвам за вас,че всичко е ОК  Hug
Анхелка Браво на Вики  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 22:32 от Silvyyy

# 657
Емма днес яде само по 70мл. и то с много рев  Cry направо ми се къса сърцето  Cry Биберона е 2 ри номер отдавна....
Половинчо отиде да вземе АМ за да е пробвам дали ще яде него или пак ще се дърпа.
Четох какви може да са причините...промяна в храната на майката - няма промяна, да е неразположена - не съм....
Направо грехота имам кърма и то доволно количество, едно голямо чекмедже във фризера е препълнен с кърма а аз АМ ще давам  Cry

# 658
Mielna87 за ТФЕхография- ние като ходихме през 2-ри месец и 1/2, фонтанелата се беше затворила доста и не се получи много отрязяването на лъча от ехографа в черепа (по точно не се виждаше, че малък беше отвора на фонтанелата) и в тоя ред на мисли, отивай сега и не го отлагай, че може и да си изтървала вече момента. То при всеки е индивидуално, много зависи колко ви е отвора на фонтанелата, че тя е важна. Късмет мила  Hug
Аз се връщам да чета, че ви отървах края от разходки тая седмица  Crazy

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 23:13 от pocoloco1

# 659

Общи условия

Активация на акаунт